انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :طرز تهیه ی مربای زردالو
نویسنده :حریم قدس




0000cd;">الان فصل زردالو ومربای زردالو جزو خوش عطرترین وخوشمزه ترین مرباهاست /دستور پخت مربا رو میزارم استفاده کنین 
990000;">مواد لازم:
990000;">زردآلو 1 کیلوگرم، شکر1 – 1.5 کیلوگرم، آب 1-2 لیوان در صورت لزوم، جوهر لیمو 4/3 قاشق چایخوری
 
4b0082;">طرز تهیه:زردآلو ها را پس از شستن از خط وسط برش زده و هسته آنرا در می آوریم و شکر را لابلای آن می پاشیم ومی گذاریم چند ساعت در یخچال بماند . در صورتی که زردآلو آبدار باشد و کاملاً آب انداخته باشد ، زردآلوها را با یک کفگیر از مایع شکر خارج می نماییم ، و محلول آب وشکر را روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود ، سپس زردآلوها را در این مایه ریخته وشعله را خاموش می نماییم . ظرف مربا را در جایی می گذاریم تا سریع خنک شود ، 24ساعت مربا را در یخچال می گذاریم و روز بعد مجدداً زردآلوها را از مایع خارج نموده و شهد را می گذاریم تا بجوشد و جوهر لیمو را اضافه می نماییم از زمان جوش اجازه میدهیم 5 دقیقه بجوشد، سپس زردآلوها را مجدداً در مایع ریخته ، 1 دقیقه می جوشانیم ومجدداً مربا را سریع سرد نموده ، در یخچال می گذاریم . پس از سرد شدن در ضورتی کهغلظت مربا کافی نباشد روز بعد یکبار دیگر این کار را تکرار می کنیم . در این روش میوه های زرد آلو کاملاً زنده و بدون له شدگی و بسیار زیبا و خوشمزه باقی می مانند. اگر زردآلوها آبدار نباشند و با شکر آب نیندازند مقدار یک تا دو لیوان آب روی آن می ریزیم و همه مراحل بالا را انجام می دهیم .ff0000;"> نوش جان