انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :رازهای زندگی * قسمت نوزدهم
نویسنده :محمدELE



00ff00;">سلام:

0000cd;">قبل از اینکه مطالب امروز را پی بگیریم می خواهم یک خبر از افغانستان که چند وقت پیش روی سایت های خبری قرار گرفت براتون بگم.

008000;">نیروهای ناتو به دلیل آلودگی آب بعضی از نقاط افغانستان درخواست حجم خیلی زیادی آب معدنی از ایران داد که بعد از ورود اولین محموله ff0000;"> تمام بطری های آب معدنی به دلیل وجود مواد سرطان زا به ایران عودت داده شد. جالبه که خیلی ها این خبر را خواندند ولی هیچ وقت به این قضیه فکر نکردند چرا بطری های آب معدنی که الان نزدیک یک دهه در ایران و بین قشر زیادی از مردم استفاده می شود اینطور سرطان زا شناخته می شود؟ توی اروپا آب های معدنی فقط یک هفته اعتبار دارند ، ولی در ایران خیلی هفته!!!!

cc3366;">حالا با دقت مطالب زیر را بخوانید تا متوجه شوید قضیه از چه قراره؟

طبق نظر تمام حکما و علما آب سالم، آبی است که وقتی شما آن را در یک ظرف می ریزید و در یک محیط راکد (مثل اتاق) قرار می دهید، این 0000cd;">آب باید ظرف ۴۸ ساعت بو بگیره و شروع کنه به گندیدن.... خوب حالا شما تشریف ببرید 6600cc;">یک بطری آب معدنی بگیرید و توی یک کاسه بریزید و ۶ ماه صبر کنید! اصلا" ۱۰ سال صبر کنید!می بینید که کوچکترین بوئی نمی گیره....آب شیر بعضی از شهرهای ایران هم همین خاصیت عدم گندیدن و بو گرفتن را داره!

000080;">دلیلش اینه که شرکت های بسته بندی آب های معدنی برای ماندگاری بیشتر آب های توی بطری ، داخل آن، به ازاء هر یک لیتر،ff0000;"> به اندازه نیم میلی گرم فلوراید می ریزند که این ماده شدیدا000080;">" نگهدارنده و بدون بو هستش "ff0000;"> خطرناک و سرطان زا است.

ff0000;">همین فلوراید وقتی با آب وارد بافت بدن شما می شود، درون بافت قرار گرفته و آب خارج می گردد و بدن بصورت اتومات دور آن لایه لزج محافظ ایجاد می کند که به مرور بافت های شما بزرگتر می شود وff0000;"> به همین دلیل صبح ها احساس می کنید بدن شما ورم کرده یا چاق شده ائید، اصولا" بعضی از خانمها می گویند آب می خوریم چاق می شویم! دلیل این امر وجود همین ماده می باشد.

بهترین کار برای سلامت بدن اینه که آب شرب خود را در یک ضرف مسی بجوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود، بعد از ۴۵ روز می بینید که چطور بدن شما جمع و جور شده و به اصطلاح وزن شما در بدن شما بطور دقیق تقسیم می شود.

و اما مطلب بعدی راجع به آسیاب کردن بعضی از گیاهان می باشد!

خیلی از گیاهان و داروهای گیاهی که شما برای سلامتی و بهبود خود استفاده می کنید، شامل تخم گیاه می باشد که با توجه به اینکه تخم گیاه را در آسیاب می ریزید، تیغه های آسیاب بعد از حرکت دوار شروع به داغ شدن می کند و از آنجا که مغز گیاه در آستانه کوبیدن می باشد، این تیغه داغ، مغز گیاه را می سوزاند و متاسفانه ارزش غذائی آن به کلی از بین می رود. به همین جهت برای ترکیب و درست کردن دارو های گیاهی حتما" باید آن را در یک هاون بکوبید،0000cd;"> حتی امام رضا(ع) بصورت اکید فرمودند قبل از استفاده از هر دارو حتما" آن را به شدت تکان دهید که عامل آن آزاد شدن یون های مرتبط با دارو می باشد.

بعد از این صحبت ها، همانطور که می دانید اخیراً مردم عزیز ما اسیر دو بیماری آنفولانزا نوع "آ" و در سطح کمتر "خوکی" شده اند که طبق نظر وزارت بهداشت و درمان در فصل پائیز از هر ۳ نفر یک نفر قطعا" دچار این بیماری ها خواهند شد، خصوصاً زمان هایی مثل شب های احیاء و ماه محرم که پیش بینی می شود تعداد زیادی از مردم به دلیل حضور در مراکز زیارتی و انتقال ویروس های آن از طریق هوا گرفتار این بیماری شوند، مخصوصا" که در امامزاده های ما رسمه که برای افراد غیر چادری ، چادرهای عمومی می دهند سر کنند.

خادمین مراکز زیارتی میباست توی این شرایط، صبح زود قبل از ورود زوار مایع ضد عفونی کننده را با آبغوره طبیعی ترکیب کنند و حتما" ضریح امامزاده و امام را با آن شستشو دهند و هم زمان در طول روز از بخور تیول+اکالیپتوس استفاده نمایند و از دود کردن اسپند دریغ نکنند.

صحبت از آنفولانزا شد! بریم ببینیم چطور میشه تب را در این بیماری و بیماری های دیگه کاهش داد!

اصولا" 0000cd;">تب بهترین ابزار دفع مواد زائد بدن می باشد، 990066;">یک اشتباهی که مردم ما می کنند در ابتدای شروع تب ، فورا" شروع می کنند به استفاده از دارو های تب بر! یادتون باشه ۱۲ ساعت ابتدای تب باید به بدن این فرصت را داد تا خودش را با این شرایط وفق بده تا میزان دفع سم از بدن فراهم شود، مگر اینکه تب خیلی شدید باشد که باید ساعت اول کمی صبر کرد و بعد شروع به پائین آوردن تب نمود.

دلیل مفید بودن تب اینه که در دمای بالا، گلبول های سفید بهترین فعالیت خود را انجام می دهند، و نزدیک ۱۰ درصد میزان سوخت و ساز بدن بالا میرود. از طرفی رسوباتی که نقطه ذوب بالا دارند ( مثل روغن جامد و مایع ) در هنگام تب شروع به حرکت و دفع از طریق رگ های خونی می کنند و سطح کلسترول و چربی بدن پائین می آید.در هنگام تب رنگ قرمز- غذاهای قندی و نشاسته ائی - بادمجان - خرما - عدس - خربزه و خوردن آب زیاد خیلی مضر هستش، در ضمن بیمار موقع تب نباید به هیچ عنوان سکس داشته باشه و در خوردن گوشت قرمز دقت نماید.

0000cd;">بهترین کار برای بیمار هنگام تب : استفراغ نمودن - خوردن آش شلغم+پیاز+آبغوره - قرار دادن دستبند نقره روی نبض بدن - خوردن آب لیموی ترش تازه + هویج هر ۴ ساعت یک بار - پاشویه با خردل و نمک طبیعی - و خوردن گلبرگ گل سرخ+عناب + آب هدوانه+ تخم ریحان میباشد که فورا" بیماری را کنترل می نماید.

هنگام اوج تب هم عرق کاسنی+عسل+بارهنگ ترکیب نموده و به بیمار بدهید.

000080;">و اما بشنوید از برنج های سرطان زای پاکستانی :

برنجهای وارداتی پاکستانی و هندی برای دوام بیشتر در انبارها و جلوگیری از قارچ و کپک و پوسیدگی و نیز جلوگیری از شپشک توسط مواد گوگردی به همراه گروه غیر اشباع خانواده فنل بخار داده شده اند. این مواد سرطان زا می باشند و حتی در صورت شتشوی برنج و یا جوشاندن و آبکشی برنج آسیبهای نابود کننده و مخرب آن کم نمی شود. سرطان های معمول با این مواد از نوع Leukemia (سرطان خون و مغز استخوان) و Sarcoma & Bone Cancer (سرطان بافتهای نرم و استخوان) می باشد، پس هنگام خرید برنج های پاکستانی و هندی به رنگ و طعم برنج دقت کنید.



بریم سراغ جواب سئوالات:

مریم از تهران؟  برای درمان لک های صورت ۲۵ گرم نشاسته را با ۵ گرم کتیرا خوب سائیده و با شیر ترکیب نمائید و هر روز بر روی لک ضماد نمائید.

محسن از آبادان؟برای درمان درد ناحیه طحال روزانه ۱۰ گرم تخم ترب را کوبیده و در سکنجبین حل کنید و صبح و عصر میل نمائید، برای درمان ورم طحال ۵ گرم مغز ناخنک +۵ گرم افسنطین را جوشانده صبح و عصر میل نمائید، در ضمن باید بر اساس مزاج بیمار درمان را انتخاب کنید، برای گرم مزاجان عرق کاسنی+بادیان+عسل را باید شب قبل از خواب به بیمار بدهید.

سحر از مشهد؟ آب نمک + آب لیمو برای رفع گرمازدگی خیلی نافع است.

علی از اصفهان؟برای درمان و رفع درد عصب در صورت دو قاشق غذاخوری گشنیز+دو قاشق غذا خوری پودر اسطوخودوس را در یک لیوان آب جوش ریخته و بخور دهید.

مینا از تهران؟ در کل مغز آدمهای چاق ۱۶ سال از مغز آدمهائی که تناسب اندام دارند پیرتر می باشد.

سهند از تهران؟ برای رفع آروغ و باد معده ۱۵ گرم بادرنجبویه+۲۰ گرم پودینه+۱۵ گرم تخم شوید را ترکیب نموده و ۵ گرم از ترکیب را در ۵۰۰ سی سی آب جوشانده و قبل از غذا یک استکان میل نمائید.

یادتون باشه: ff0066;">خداوند مهربان درمان هر درد را در ساده ترین راه ممکن در دسترس ما قرار داده است

نویسنده : آرش روشن
عضو هیئت مدیره کانون طب سنتی ایران