انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :لطفا فقط 2 دقیقه این مطلب رو بخونید، فقط 2 دقیقه
نویسنده :زهراالسادات

سلام دوستان عزیزم
این مطلب رو یکی از دوستانم برام فرستاده و ازم خواسته منتشر کنم و ازتون بخوام توی هر شبکه ی اجتماعی هستین این مطلب رو منتشر کنید تا تعداد زیادی توی این کار خیر همکاری کنن.
از اونجایی که میدونم شما انسانیت رو می فهمین چیه، درد بچه های کم بضاعت رو درک می کنن و به این ایمان دارن که اگه یه دونه ی گندم در راه خدا بدن، خدا 1000 برابر جبران می کنه، اومدم ازتون دعوت کنم توی یه عمل انسان دوستانه شرکت کنین.
می دونم که قبلا هم از تلویزیون یا اطرافیانتون در مورد طرح اکرام که توسط کمیته ی امداد امام خمینی اجرا میشه شنیدید...
بچه هایی هستن که به دلیل اینکه پدراشون توانایی کار کردن ندارن یا به هر دلیلی زندان هستن و یا بچه هایی که پدرهاشون به رحمت خدا رفتن، توانایی برطرف کردن نیازهای اولیه ی زندگیشون رو ندارن. 
واقعا هم بچه های کم توقعی هستن.
ما می تونیم با دادن یه مبلغ کم ماهیانه یه کمک خرجی برای اونها باشیم و اونهارو فرزند معنوی خودمون بکنیم. 
دوستان می تونین برین به این سایت:
http://www.emdad.ir/eekram/
اینجا فرم رو پر می کنید و بعد از 2 هفته یک سری فرم دیگه با پست میاد دم خونتون که از اون طریق می تونید یه بچه از هر شهری با هر سن و سال و جنسیتی انتخاب کنید. کپی شناسنامه و آدرس اون بچه ها رو هم کمیته امداد بهتون می ده تا از نزدیک بتونید بهشون سر بزنید.
می تونید ماهیانه یه مبلغ کم، مثلا 20 هزار تومن به حسابشون بریزید و یه کمک هزینه ای بهشون بدید. 
فکر نمی کنم این 20 هزارتومن توی زندگی روزمره ی ما پولی بشه ولی میتونه یه بچه رو خوشحال کنه.
بیاید نشون بدیم ما مسلمونا تو کار خیر پیش قدمیم
ممنون از مهربونی تک تکتون