انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :آموزش پخت و تزیین حلوا به صورت گل رز
نویسنده :باران 313


800080;">ffffff;">مواد لازم:

ffffff;">شكر دو ليوان
ffffff;">آب يك ليوان
ffffff;">گلاب نصف ليوان
ffffff;">آرد گندم 2 ليوان
ffffff;">هل 1 ق چ
ffffff;">روغن

ffffff;">طرز تهیه:

ffffff;">برای شروع 2 لیوان شکر با 1 لیوان آب رو میگذاریم به جوش بیاد و ½ لیوان گلاب اضافه می کنیم. بعد از یکی دو غل که جوش خورد از روی حرارت بر می داریم.



ffffff;">2 لیوان آرد گندم سبوس دار رو روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره. 





ffffff;">روغن یا کره را اضافه کرده و آنقدر تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود. ( با نصف لیوان شروع کنید و اگه نیاز بود کم کم روغن اضافه کنید ولی بیشتر از 1 لیوان نریزید....به قلبتون رحم کنید!)


ffffff;">از روی حرارت بردارید و شیره را کم کم اضافه کرده خوب هم بزنید و مجدد شعله را روشن کنید ( اینکار را برای جلوگیری از پاشیدن روغن روی دست و صورت انجام می دهیم. اگه مهارت دارید شعله رو خاموش نکنید)


ffffff;">1 قاشق چایی خوری هل اضافه کرده از روی حرارت برداشته و در ظرف میریزیم


ffffff;">برای زر های کرم نمیزاریم حلوا تیره بشه.تمام مراحل را با نصف کردن اندازه ها اینبار با آرد سفید تکرار می کنیم.





ffffff;">با استفاده از کیسه و ماسوره خامه زنی مطابق تصویر دور ظرف رو تزئین می کنیم. 



ffffff;">با حرکت دست به جلو و عقب ، موج ایجاد می کنیم.



ffffff;">البته می تونیم با استفاده از ماسوره های مختلف دور کار رو شکوفه بزنیم.







ffffff;">حالا ماسوره رو عوض می کنیم و کار رو با ماسوره گلبرگ شروع می کنیم.




















ffffff;">به آرامی گل را بلند می کنیم. با یک تکان کوچک ماسوره را از درون رز خارج می کنیم. کمی ته رز را جمع کرده و آن را روی حلوا قرار می دهیم. به همین شکل هر تعداد رز که خواستید می تونید درست کنید.


ffffff;">اگر بخواهیم گل بزرگتری داشته باشیم باید ماسوره را عوض کرده ، با ماسوره گلبرگ بزرگتری کار را به همین ترتیب ادامه دهیم.