انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :نکات مهم در هنگام پخت مرباها
نویسنده :قمرخانم


نکات مهم در هنگام پخت مرباها

 
نکات مهم در هنگام پخت مرباها

نکات مهم در هنگام پخت مرباها

نکاتی که در هنگام پخت مرباها، باید مورد توجه قرار گیرد :


میوه هایی که برای مربا در نظر می گیرید ، سالم و بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشند .


در صورتی که شکر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است ، می توانید برای هر یک کیلو شکر، یک عد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش اضافه کرده ، از صافی ظریف رد کنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود .


برای این که مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود ، حتماً میوه ها را قبل از اضافه کردن به شکر، بپزید ، زیرا شکر باعث سفت شدن پوست میوه می شود .


شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید ، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبکی بریزید و با یک قاشق وسط آن خطی بکشید ، دو قسمت کاملاً جدا به وجود بیاید .


همیشه برای یک کیلو میوه ی ترش ، یک کیلو شکر و برای یک کیلو میوه ی شیرین ، ۷۵۰ گرم شکر در نظر بگیرید .


هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید . صبر کنید تا خنک شود .


برای جلوگیری از شکرک زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده کنید . علت شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یک تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه کرده، بگذارید ۴-۳ جوش بزند. سپس کمی آبلیمو به آن اضافه کنید تا شکرک مربا برطرف شود .


ممکن است مربا بعد از مدتی کپک بزند. در این شرایط شربت مربا به اندازه کافی ، قوام نیامده است. برای برطرف کردن این مشکل باید مقداری شکر به مربا اضافه کرده، بگذارید کمی بجوشد . فراموش نکنید در صورتی می توانید این کار را انجام دهید که مقدار کپک آن کم باشد و ترش نشده باشد .


همیشه، آبلیمو را ۱۵-۱۰ دقیقه قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه کنید .
ظرفی را که برای پخت مربا استفاده می کنید ، باید لعابی باشد ، به جز مربای به که بهتر است درظرف مسی پخته شود.


موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نکند ، به جز مربای به که باید حتماً در ظرف را بگذارید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود .

ریزه کاری های پخت مربا

منبع : groohashpazi

وسایل جالب آشپزخانه ( تصویری)
آموزش تهیه شربت ترخون
هنرنمایی زیبا با با خوراکی ها
میوه آرایی بسیار زیبا روی هندوانه
آموزش طرز تهیه سوسیس و کالباس در منزل
طرز تهیه و پخت فسنجان گیلانی
آموزش تهیه محبوب ترین غذای انگلیسی ها
عکس های زیبا از به تصویر کشیدن خوراکی ها
آموزش درست کردن بوقلمون شکم پر
آموزش آشپزی ماست میوه‌ای و تنقل مدرن
ترکیب بندی رنگ ها بسیار زیبا امااااااااااااااا خوردنی؟!
هنر در تزئین غذای کودکان برای تمایل به غذا
مجسمه های پنیری
راه کار تصویری برای کودکان بد غذا