800080;">مواد لازم :
800080;">گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو
800080;">گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو
800080;">قارچ ریز 100 گرم
800080;">هویج 1 عدد
800080;">مغز پسته 50 گرم
800080;">سیر 4 حبه
800080;">زرده تخم مرغ 3 عدد
800080;">آرد 3 قاشق غذاخوری
800080;">روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
800080;">آب سرد نصف لیوان
800080;">نمک 1 قاشق مرباخوری
800080;">فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری800080;">جوز هندی یک چهارم قاشق مرباخوری
800080;">آویشن نصف قاشق مرباخوری
800080;">800080;">طرز تهیه :
800080;">ادویه ها رو با نمک و آرد مخلوط کنین
800080;">مرغ و گوشت قرمز رو به همراه سیر با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنین.
800080;">تخم مرغ و روغن رو توی مخلوط کن بریزین و بعد گوشت ها رو ،
800080;">بعد همه مواد خشک رو ،
800080;"> توی این مرحله نصف لیوان آب سرد رو اضافه کنین
800080;">قارچ،هویج و مغز پسته هارو ورقه کنین و با مواد بالا خوب مخلوط کنین.
800080;">
800080;">از خمیر به اندازه یه پرتقال روی ورق سلوفون بریزین
800080;">چند دور بپیچینش و دو سرش رو با نخ قنادی یا سیم گره بزنین.
800080;">(خیلی با دقت و محکم تا آب به داخلش نفوذ نکنه )
800080;">
800080;">کالباس هارو به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت توی آب در حال جوش بذارین800080;">بعد از این مدت رول ها رو 20 دقیقه توی آب خیلی سرد قرار بدین
800080;"> و بعد 24 ساعت توی یخچال و بعدشم کالباس سالم و بهداشتی شما آماده ست.
800080;">
800080;">نکته:
800080;">اگه دوست دارین رنگ کالباس کالباسی باشه!
800080;">کمی آب لبوی پخته به خمیرتون اضاقه کنین.
800080;">برای موندگاری بیشتر کالباس یه قرص ویتامین ث رو توی کمی آب حل کنین
800080;">و به خمیر اضافه کنین!