انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :آموزش سوسیس و کالباس خونگی
نویسنده :باران 313


 

 


800080;">مواد لازم :

800080;">گوشت مرغ چرخ کرده نیم کیلو

800080;">گوشت قرمزچرخ کرده نیم کیلو

800080;">قارچ ریز 100 گرم

800080;">هویج 1 عدد

800080;">مغز پسته 50 گرم

800080;">سیر 4 حبه

800080;">زرده تخم مرغ 3 عدد

800080;">آرد 3 قاشق غذاخوری

800080;">روغن مایع 3 قاشق غذاخوری

800080;">آب سرد نصف لیوان

800080;">نمک 1 قاشق مرباخوری

800080;">فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری

تخم گشنیز نصف قاشق مرباخوری

زنجبیل نصف قاشق مرباخوری

دارچین یک چهارم قاشق مرباخوری

هل نصف قاشق مرباخوری

میخک 3 عدد

800080;">جوز هندی یک چهارم قاشق مرباخوری

800080;">آویشن نصف قاشق مرباخوری

800080;">

800080;">طرز تهیه :

800080;">ادویه ها رو با نمک و آرد  مخلوط کنین

800080;">مرغ و گوشت قرمز رو به همراه سیر با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنین.

800080;">تخم مرغ و روغن رو توی مخلوط کن بریزین و بعد  گوشت ها رو ،

800080;">بعد همه مواد خشک رو ،

800080;">  توی این مرحله نصف لیوان آب سرد  رو اضافه کنین

800080;">قارچ،هویج و مغز پسته هارو ورقه کنین و با مواد بالا خوب مخلوط کنین.

800080;">

800080;">از خمیر به اندازه یه پرتقال روی ورق سلوفون بریزین

800080;">چند دور بپیچینش و دو سرش رو با نخ قنادی یا سیم گره بزنین.

800080;">(خیلی با دقت و محکم تا آب به داخلش نفوذ نکنه )

800080;">

800080;">کالباس هارو به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت توی آب در حال جوش بذارین

800080;">بعد از این مدت رول ها رو 20 دقیقه توی آب خیلی سرد قرار بدین

800080;">  و بعد 24 ساعت توی یخچال و بعدشم کالباس سالم و بهداشتی شما آماده ست.

800080;">

800080;">نکته:

800080;">اگه دوست دارین رنگ کالباس کالباسی باشه!

800080;">کمی آب لبوی پخته به خمیرتون اضاقه کنین.

800080;">برای موندگاری بیشتر کالباس یه قرص ویتامین ث رو توی کمی آب حل کنین

800080;">و به خمیر اضافه کنین!