انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :کباب برگ
نویسنده :قمرخانم


000080;"> کباب برگ
به نام خدا
یکی از غذاهای سنتی ما ایرونی ها که طرفدارهای خاص خودش را داره کباب برگه چند تا کار یا قلق کوچولو داره که اگر رعایت بشه خوب از
آب در میاد.

مواد لازم :

فیله گوساله دیگه به خودتون بستگی داره که بخواین چقدر میل کنید یاچند نفر باشین معمولا یک تکه 250 تا 300 گرمی برای یک نفر کافیه .

پیاز

زعفران

فلفل سیاه

گوشت را باید به ضخامت یک سانت ببریم بلندی اون اندازه یک کباب باشه

حتی اگر تکه هائی که در اختیار دارین در حال حاضر کوتاه هستند

بذارینشون کنار هم اصلا مشکلی پیش نمیاد.

 

بعد با پشت کارد حسابی گوشت را می کوبیم طوریکه به صورت عرضی شیار شیار بشه.

این شیارها همونی هست که موقع خوردن روی کباب برگ پیداست

و براحتی میتونید گوشت را موقع خوردن تکه تکه کنید.

اگر دقت کرده باشین کباب برگ به صورت یک هرم هست که سر نداره

بنابراین اضافات گوشت را از اطراف ببرین که مثل شکل زیر در بیاد .

الان وقتش رسیده که گوشتمون را مزه دار کنیم با کمی روغن زیتون ،پیاز خلال شده و زعفران وفلفل سیاه خوب گوشت و خرده های گوشت را به این مواد آغشته می کنیم نمک نمی زنیم چون آب گوشت را بیرون
می کشه باعث سفتی
گوشت میشه.

یک تا دو ساعت میره تو یخچال برای استراحت و مزه دار شدن.

گوشت را مطابق شکل به سیخ می کشیم و دوباره با پشت کارد روی اون می کوبیم و اطرافش را صاف می کنیم.گوشتهای بریده شده اضافی را بذارین روی کباب و با پشت کارد چند ضربه بزنید تا برن لابه لای گوشت چون قرار نیست گوشت به این گرونی را حروم کنیم.

و روی منقل کباب می کنیم .چون این گوشت چربی نداره موقع کباب کردن با برس روش را باید کره بمالیم .

اول گوشت خودش را میندازه ولی بعدا کاملا صاف میشه .

موضوعات مرتبط: انواع کباب و شامی و کتلت و دلمه و کوکو (10)

http://beautifulideas.blogfa.com