انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :طرز تهیه رول کباب بادمجان
نویسنده :غروب کربلا 313









ff0000;">ffffff;">رول کباب بادمجان

008000;">ffffff;">مواد لازم برای تهیه رول بادمجان شکم پر

0000cd;">ffffff;">بادمجان چهار عدد (متوسط)

ffffff;">فلفل ایتالیایی دو عدد

ffffff;">گوجه فرنگی دو عدد

ffffff;">آب جوش یک لیوان

ffffff;">رب یک قاشق خوراک خوری

ffffff;">نمک / خلال دندان/ روغن نباتی (برای سرخ کردن)



ffffff;">مواد داخل کباب

ffffff;">گوشت چرخ کرده 750 گرم

ffffff;">گوجه فرنگی 2 عدد

ffffff;">روغن مایع دو قاشق

ffffff;">فلفل تند (پول بیبر)

ffffff;">فلفل ایتالیایی 3 عدد

ffffff;">پیاز یک عدد

ffffff;">نمک



008080;">ffffff;">طرز تهیه ی مواد داخل کباب

cc0000;">ffffff;">پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی های خورد شده، فلفل های ریز شده،

فلفل تند و نمک را با هم خوب ورز دهید و دایره های بسیار کوچک (به


ffffff;">اندازه ی عرض بادمجان) حاضر کنید. داخل تابه روغن بریزید

و مواد حاضر شده را سرخ کنید. بگذارید خوب بپزد و سرخ شود. این دایره های کوچک را داخل دیس


ffffff;">بگذارید و دیس را کج بگذارید تا روغن اضافه آن جدا شود.


ffffff;">بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول به ضخامت یک سانتی متر ورقه ای کنید.

بادمجان ها را داخل آب نمک بگذارید تا کمی بمانند. بادمجان ها را آب گیری و


ffffff;">خشک کنید. دو طرف بادمجان ها را روی گریل کباب کنید و بپزید.

اگر بخواهید می توانید بجای کباب کردن، بادجان ها را سرخ کنید. داخل یک سینی دو ورق از


ffffff;">بادجان ها را بصورت بعلاوه روی هم قرار دهید

و وسط تقاطع یک دایره کباب شده که حاضر کرده اید قرار دهید.


cc0000;">ffffff;">سپس اطراف بادمجان را به شکل بقچه ببندید و روی هر کدام یک ورقه گوجه فرنگی

و یک تکه فلفل قرار دهید و به کمک خلال دندان آن را ببندید. تمام این کباب


ffffff;">های بادمجانی را داخل ظرف فر بچینید. داخل یک ظرف رب و آب جوش و کمی نمک

را مخلوط کنید و روی کباب ها بریزید. فر را تا 180 درجه گرم کنید و حدود نیم


ffffff;">cc0000;">ساعت بگذارید تا بپزد. کباب شما آماده است.