انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :طرز تهیه رول کباب بادمجان
نویسنده :غروب کربلا 313
ff0000;">ffffff;">رول کباب بادمجان
008000;">ffffff;">مواد لازم برای تهیه رول بادمجان شکم پر
0000cd;">ffffff;">بادمجان چهار عدد (متوسط)
ffffff;">فلفل ایتالیایی دو عدد
ffffff;">گوجه فرنگی دو عدد
ffffff;">آب جوش یک لیوان
ffffff;">رب یک قاشق خوراک خوری
ffffff;">نمک / خلال دندان/ روغن نباتی (برای سرخ کردن)
ffffff;">مواد داخل کباب
ffffff;">گوشت چرخ کرده 750 گرم
ffffff;">گوجه فرنگی 2 عدد
ffffff;">روغن مایع دو قاشق
ffffff;">فلفل تند (پول بیبر)
ffffff;">فلفل ایتالیایی 3 عدد
ffffff;">پیاز یک عدد
ffffff;">نمک
008080;">ffffff;">طرز تهیه ی مواد داخل کباب
cc0000;">ffffff;">پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی های خورد شده، فلفل های ریز شده،
فلفل تند و نمک را با هم خوب ورز دهید و دایره های بسیار کوچک (به
ffffff;">اندازه ی عرض بادمجان) حاضر کنید. داخل تابه روغن بریزید
و مواد حاضر شده را سرخ کنید. بگذارید خوب بپزد و سرخ شود. این دایره های کوچک را داخل دیس
ffffff;">بگذارید و دیس را کج بگذارید تا روغن اضافه آن جدا شود.
ffffff;">بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول به ضخامت یک سانتی متر ورقه ای کنید.
بادمجان ها را داخل آب نمک بگذارید تا کمی بمانند. بادمجان ها را آب گیری و
ffffff;">خشک کنید. دو طرف بادمجان ها را روی گریل کباب کنید و بپزید.
اگر بخواهید می توانید بجای کباب کردن، بادجان ها را سرخ کنید. داخل یک سینی دو ورق از
ffffff;">بادجان ها را بصورت بعلاوه روی هم قرار دهید
و وسط تقاطع یک دایره کباب شده که حاضر کرده اید قرار دهید.
cc0000;">ffffff;">سپس اطراف بادمجان را به شکل بقچه ببندید و روی هر کدام یک ورقه گوجه فرنگی
و یک تکه فلفل قرار دهید و به کمک خلال دندان آن را ببندید. تمام این کباب
ffffff;">های بادمجانی را داخل ظرف فر بچینید. داخل یک ظرف رب و آب جوش و کمی نمک
را مخلوط کنید و روی کباب ها بریزید. فر را تا 180 درجه گرم کنید و حدود نیم
ffffff;">cc0000;">ساعت بگذارید تا بپزد. کباب شما آماده است.