انجمن یاران منتظر
عنوان موضوع :خوراکی هایی که با گرم کردن سمی می شوند !
نویسنده :پسرآفتاب


800080;">به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،

بر اساس این پژوهش، این 5 خوراکی که نباید دوباره گرم شوند، عبارتند از:

800080;">1 – کرفس، حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن دوباره باعث مسمومیت می شود.

800080;">


800080;">2 – چغندر یا لبو که به دلیل داشتن نتیرات، در صورت گرم شدن برای سلامتی مضر است.

800080;">


800080;">3 – تخم مرغ، در صورت گرم شدن پس از آب پز شدن یا سرخ شدن با روغن، سمی می شود.   

800080;">


800080;">4 – قارچ تازه، وقتی گرم شود ساختار پروتئینی آن تغییر یافته، خاصیتش را از دست داده و باعث ایجاد مشکل در جهاز هاضمه انسان می شود.  

800080;">


800080;">5 - اسفناج که حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن به نیتریت تبدیل شده و سرطان زا می شود. 

800080;">