مواد لازم برای 8 نفر:
0000ff;"> برنج 4 لیوان . بادمجان متوسط 4 عدد . گوشت چرخ کرده 400 گرم .0000ff;"> پیاز 2 عدد .0000ff;"> ماست 1 لیوان
0000ff;">زرده تخم مرغ 4 عدد . 0000ff;"> کره 4 قاشق غذاخوری . 0000ff;"> رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . زعفران مقداری
طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و پس از 30 دقیقه آبکشی
و خشک کنید سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
0000ff;">پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ،
پس از اینکه گوشت سرخ شد رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید ،
تفت دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند سپس از روی حرارت بردارید.
ff0000;">نکته: برای آنکه ff0000;">گوشتff0000;"> زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.
از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر کنید و پس از اضافهکردن کمی نمک به آن، روی حرارت اجاقگاز بگذارید
تا به جوش آید. سپس برنجی را که 3-2 ساعت پیش خیس کرده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت
زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.
پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبکش کنید. برنج آبکششده را کنار بگذارید.
حالا0000ff;"> زردههای تخممرغ، 0000ff;">زعفران0000ff;"> و ماست وکره ذوب شده و مقداری زعفران دم شده را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق بزنید
تا یکدست شود سپس برنج را اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید تا مواد ته چین به خوبی باهم ترکیب شوند.
000000;">ته قابلمه مقداری روغن بریزید ،0000cd;"> نصف برنج 000000;">ته000000;"> 000000;">چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده و صاف کنید ، نصفبادمجان0000cd;">ها را روی برنج بگذارید و روی ان مواد گوشتی بریزید سپس نصف دیگر بادمجان 0000cd;">ها را روی گوشت بگذارید
باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید و صاف کنید.
قابلمه را 1 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین طلایی آماده شود ، پس از پخت کمی صبر کنید
تا قابلمه خنک شود سپس ته چین را داخل ظرف برگردانید و سرو کنید