آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نمایش موضوع به شکل عادی | |||
اطلاعات نویسنده |
قابلمه سالم چه ويژگيهايي دارد؟
پنجشنبه ۱۰ امرداد ۱۳۹۲ ۰۳:۴۷ بعد از ظهر
[#2]
|
||
مدیر انجمن چهارده معصوم
شماره عضویت :
4
حالت :
ارسال ها :
568
محل سکونت : :
استان قزوین(مینودر) محضر خدا
جنسیت :
تاریخ تولد :
1-9-1975
تعداد بازدیدکنندگان :
518
دعوت شدگان :
5
اعتبار کاربر :
6949
پسند ها :
622
تشکر شده : 376
|
سلام قمر خانم ممنون
هشــــــــدار
عارضه فراموشی در اثر استفاده از ظروف آلومينيوم را جدی بگيريد!
((همانطور که پزشکان معاصر بر عدم استفاده از ظروف آلومینیومی تاکید دارند، محققان طب سنتی نیز تاکید فراوانی بر عدم استفاده از این ظروف دارند.
استاد سید محمد موسوی محقق طب سنتی در گفتگو با خبرگزاری ایمنا با تاکید بر منع استفاده از ظروف آلومینیومی، بیان داشت: فراموش نشود که هیچ داروی گیاهی را نباید در ظروف آلومینیوم بجوشانیم یا حتی نگه داری کنیم مگر آن که بصورت خشک باشد. وی افزود: حتی غذا در ظروف آلومینیومی نباید طبخ شود چراکه این ظروف هر بار مقداری در غذا ریزش میکنند و موجب ایجاد فراموشی میشود و برخی نیز معتقدند که احتمال سرطانزایی دارد. این محقق طب سنتی با هشدار به آنکه آلومینیوم یک فلز سمی است و برای انسان و دام و حتی گیاهان مناسب نیست و عوارض منفی زیادی دارد؛ توصیه کرد: بهتر است مردم همه ظروف آلومینیومی خود را دور بریزند و از ظروفی سنگی، لعابی، استیل یا پیرکس استفاده کنند.)) مخصوصا برای پخت انواع خورشتها و آش هایی که در هنگام پختشون از چاشنی هایی مثل رب گوجه ، آبلیمو ، لیمو خشک ،آلو ترش ، و دیگر ترشی ها استفاده میکنین هرگز از ظرف آلومینیوم استفاده نکنین چرا که به راحتی لایه بسیار نازکی از ظرف را به غذاتون اضافه میکنه و میتونه برای بدن بسیار مضر باشه . یه جک بگم جالب اینجاست که خانم های خانه دار برای جوش آوردن آب (برای پخت برنج ) وقتی از قابلمه های بزرگ آلومینیومی بدون لعاب داخلی در مهمونی ها استفاده میکنن برای اینکه ظرفشون سیاه نشه در اثر اکسید شدن بهش آبلیمو اضاف میکنن ظرفشون سیاه نشه خبر ندارن با سلامت خودشون چیکار میکنن . دقت کردین ظرفاتون بعد چند سال نازک و نازکتر میشن .راستی کی ظرفهای قدیمی ما را که اغلب مسی و لعابی بود عوض کرد و آلومینیوم را به ما هدیه داد ؟؟؟؟؟ |
||
|