آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نمایش موضوع به شکل عادی | |||
اطلاعات نویسنده |
طریقه صحیح باز (قارچ) کردن انار
چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ بعد از ظهر
[#1]
|
||
عضو
شماره عضویت :
1734
حالت :
ارسال ها :
176
محل سکونت : :
آذربایجان غربی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
16
اعتبار کاربر :
741
پسند ها :
97
تشکر شده : 82
|
من برش سطحی میزدم از بالا به پایین بعد چاقو رو از تهش فرو میکردم با یک پیچش و نرمش قهرمانانه دو نیم میشد میخوردم
اینم روشم خوبه ، کلاس داره |
||
|