آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نمایش موضوع به شکل عادی | |||
اطلاعات نویسنده |
طرز تهیه ترشک برگه زردآلو(خانگی)
پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ بعد از ظهر
[#3]
|
||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
خب عزیزانی که طعم ترش و شیرین ترشک ها رو دوست دارن اگه مایلند ترشی لبو هم خیلی خوشمزه است
من پیشنهاد میکنم که امتحانش کنند(البته اگه تو بازار الان لبو پیدا بشه) طرز تهیه: لبو:1 کیلو سرکه:به مقداری که روی لبو ها رو بگیره(سعی کنید سرکه خانگی استفاده کنید) شکر:یه فنجان لبو ها رو پوست میگیریم و با رنده ریز اونا رو رنده میکنیم بعد به میزانی سرکه اضافه میکنیم که سرکه روی لبوها رو بگیره اونو میزاریم روی اجاق 10 دقیقه جوش بزنه و در این فاصله شکر رو اضافه میکنیم اگه دوست دارین شیرینیش بیشتر باشه شکر رو زیادتر اضافه کنید بعد بذارید سرد بشه و اونو توی شیشه ریخته و تو یخچال نگهداری کنید |
||
|