آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نمایش موضوع به شکل عادی | |||
اطلاعات نویسنده |
یه روز از زندگی من + آموزش آشپزی کاملا تصویری
شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۴ ۰۴:۲۶ بعد از ظهر
[#4]
|
||
عضو
شماره عضویت :
431
حالت :
ارسال ها :
2349
محل سکونت : :
یکی از روستا های خراسان رضوی تا مشهد 3ساعت راه هست
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
528
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
25093
پسند ها :
1627
تشکر شده : 3862
وبسایت من :
وبسایت من
|
ممنون
بعضی از بزرگوارا گفتن آب رو چرا تویه قابلمه ، آخه دوتا استکان که لازم نیست سماور رو روشن کنی یا کتری رو بزاری ، با قابلمه کوچیک سه سوته جوش میاد نیت جوش اومدن آب هست حالا با چای ساز با قوری سماور فرقی نمیکنه من خودم تنها که باشم تویه قابلمه کوچیک آب میریزم و سریع آب جوش میاد قمر خانم چایی با خرما خوب نیست الانی سرج کردم نوشتن جدیداً متوجه شدن خرما با چایی خوب نیست ، با کشمش عالی هست ، از باغ و کشمش هم گزارش ویژه قبلاً گذاشتم انجمن تویه وبلاگم دیدم گفتین درباره نون محلی چنتا عکس بزارم با خودم گفتم این گزارش به همون بهانه چنتا عکس از تافتون بزارم ، اما انواع نون محلی داریم که ما یکی تافتون یکی نون سنتی (نونوایی ها می نویسن نون سنتی اما سنتی نیست با گاز درست میکنن و مزه نون محلی خیلی بهتر است ) یه نوع دیگه هم از نون کوچیک تر است از تافتون بزرگتر که خوشمزگیش به روغنش است ، روغن زرد نمیدونم میدونین چی هست یا نه اما روغن حیوانی حساب میشه و فک کنم کیلویی 60 هزارتومان باشه اما اقوام عشایر ما برامون می فرستن اما خیلی کم استفاده میکنیم ولی اونجا که میریم برنجشون با روغن حیوانی است فوق العاده است ، مادر بزرگم همیشه برنج درست می کردن با روغن حیوانی و یه چیزایی مثل رشته هم قاطی برنج می کردن ( خداوند همه ی رفتگان رو بیامرزه ) فوق العاده خوش مزه میشد |
||
|