آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نمایش موضوع به شکل عادی | |||
اطلاعات نویسنده |
فست فود
یکشنبه ۱ شهریور ۱۳۹۴ ۰۳:۳۴ بعد از ظهر
[#3]
|
||
بانو
شماره عضویت :
499
حالت :
ارسال ها :
4733
محل سکونت : :
حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
1103
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
74582
پسند ها :
4202
تشکر شده : 5426
|
من و همسرم که بعد از خوردن این ساندویچ دور تمام سوسیس کالباسای آماده رو خط کشیدیم.
کالباس خونگی
ادامه مطلب :
300گرم گوشت مرغ+100گرم گوشت گوساله(میشه همشو مرغ گذاشت)
مغز نان ساندویچی پودر شده:3-4 ق غ(بسته به شلی و سفتی مایه)
سیر:4-5 حبه
زنجبیل و جوزهندی: نوک ق م
آویشن و پودر سیر: نصف ق م
روغن زیتون :2ق غ(یا روغن مایع)
قارچ و پسته و هویج:به میزان دلخواه
نمک :2 ق چ
دستور:
گوشت ها را همراه با سیرسه بار چرخ میکنیم.تمام انواع ادویه را به گوشت اضافه و حسابی ورز میدهیم.این مایه را روی سلفون پهن میکنیم و مغز پسته و قارچ و هویج خرد شده را رو آن میپاشیم
کالباس خونگی
و ان را رول میکنیم و فشرده اش میکنییم
کالباس خونگی
بعد سلفون را چند بار محکم دور گوشت میپیچیم و یک طرف را باسیم بسته و طرف دیگر را فشار میدهیم و با سیم محکم میبندیم تا خدای نکرده آب به داخل آن نفوذ نکند.(هرچند که کالباس من تقریبا توی اب غرق شده بود.نیشخند)
کالباس خونگی
قابلمه ای را پر از آب کرده و گوشت سلفون پیچ شده را در آب می اندازیم تا تقریبا یک ساعت و نیم بپزد.سپس از اب بیرون اورده و چند ساعت در یخچال گذاشته تا خودش رابگیرد.بعد ان را برش میزنیم و باخیارشور و گوجه و نان باگت یه ساندویچ درجه یک آماده میکنیم.
برای مرغ بهتر است از تکه های چربتر ان استفاده کنیم.
بر ای انسجام بیشتر کالباسمون فکر کنم بهتر باشه از یک عدد تخم مرغ هم استفاده کرد.یول(اگراین کارو کردین و خوب شد به ما هم اطلاع بدین.)
|
||
|