آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نمایش موضوع به شکل عادی | ||||||||||||||||||||||||||||
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
پنجشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ قبل از ظهر
[#3]
|
|||||||||||||||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
1957
حالت :
ارسال ها :
863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
124
اعتبار کاربر :
12898
پسند ها :
948
تشکر شده : 1235
|
قیمه نثار غذایی اصالتاً قزوینیست این غذا با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیاز داغ درست میشه ودر گذشته قیمه نثار جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شده و در عروسی ها به عنوان شام عروسی سرو می شده مواد لازم برای تهیه قیمه نثار قزوین :
طرز تهیه قیمه نثار غذای سنتی قزوین :
پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود(خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود)بعدش نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.
برنج را شسته و با چند قاشق نمک آنرا از شب قبل خیس کنید بعدبرنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد . |
|||||||||||||||||||||||||||
|