آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نمایش موضوع به شکل عادی | |||
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ قبل از ظهر
[#5]
|
||
بانو
شماره عضویت :
1957
حالت :
ارسال ها :
863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
124
اعتبار کاربر :
12898
پسند ها :
948
تشکر شده : 1235
|
شیشلیک
غذای سنتی مشهد که تورستورانهای شاندیزهم سرو میشه ششلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد. شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است اما در مشهد به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند. مواد لازم جهت تهیه ی شیشلیک شاندیز: گوشت دنده ی گوساله یا گوسفند: 1 کیلو گرم ماست: 1 لیوان زعفران دم کرده :2 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی: 10 عدد آبلیمو :3 قاشق غذاخوری روغن: 10 قاشق غذاخوری فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود. گوشت را به اندازه های یکسان ببرید، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم شده، آبلیمو روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند. پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید. شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید همچنین بهترین و سالم ترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد. نــکتـــــه: انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید بجای ۲۴ ساعت مدت ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی به دلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد و همچنین باعث فساد سریع گوشت می شود. نوش جان امیدوارم خوشتون بیاد
ویرایش ارسال توسط : یازهرااا
در تاریخ : یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۹ قبل از ظهر |
||
|