مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 200 گرم
لپه نصف پیمانه
پیاز یک عدد متوسط
رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری
زرشک 2 تا 3 قاشق غذاخوری
نمک - فلفل - دارچین - زردچوبه به میزان لازم
آب لیمو ترش 2 تا 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و در یکی دو قاشق روغن مایع تفت بدین تا طلایی بشه ( حتما تا حالا متوجه شدین که من مزه پیاز سرخ شده را خیلی دوست دارم و وقتی تو غذا مزه اش را حس میکنم خیلی خوشم میاد و معمولا پیاز غذاهام را خیلی ریز نمیکنم . اما خب یکی از اصول خورش خوشگل اینه که پیازش معلوم نباشه) وقتی پیاز طلایی شد کمی زردچوبه بهش اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین.
لپه را هم از قبل بذارین جداگونه بپزه.
گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین، رب را هم اضافه کنید و باز تفت بدین.
دو لیوان آب به این مواد اضافه کنید و بذارین خورش بپزه، لپه پخته شده را هم در این مرحله به خورش اضافه کنید. اگه لپه شما خیلی زود پزه و ممکنه تو خورش وا بره بذارین وقتی گوشت پخت به خورش اضافه کنید. در اواخر طبخ وقتی خورش کم آب شد زرشک پاک کرده و شسته شده را بهش اضافه کنید. در کل 20 دقیقه با حرارت متوسط برای پخت گوشت کافیه.
بعدش نمک - فلفل و دارچین و آب لیمو به خورش اضافه کنید و با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.