آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
نتایج جستجو میان پاسخ های کاربر: یازهرااا
تعداد نتایج (447)
نتیجه
|
||||||||||||||||||||||||||
چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۵۰ قبل از ظهر
التماس دعا برای سلامتی صبای عزیز
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: اطلاعیه های کاربران
|
||||||||||||||||||||||||||
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ قبل از ظهر
غـذا چـی بـپـزیـم؟
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: آموزش آشپزی
|
||||||||||||||||||||||||||
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۶ قبل از ظهر
بیشتر میگو بخورید
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: خواص مواد غذایی
|
||||||||||||||||||||||||||
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۵۰ بعد از ظهر
۩☼۩ ۱۱۸۱ چیـــسـت؟ ۩☼۩
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: مهدویت
1181 سال سن شریف امام زمان عج هستش آن بزرگوار در سال 255 هـ.ق به دنيا آمده بنابراين حالا سال 1436سن شريف آن عزيزمیشه 1181 سال |
||||||||||||||||||||||||||
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ بعد از ظهر
✔بدون شرح✖
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: عکس های جالب
|
||||||||||||||||||||||||||
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۲۴ بعد از ظهر
✔بدون شرح✖
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: عکس های جالب
|
||||||||||||||||||||||||||
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ قبل از ظهر
من که خیلی دلتنگشم ...
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: ویژه نامه ماه محرم و صفر
|
||||||||||||||||||||||||||
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ قبل از ظهر
غـذا چـی بـپـزیـم؟
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: آموزش آشپزی
|
||||||||||||||||||||||||||
پنجشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۳۷ بعد از ظهر
طرح های برای دعا برای تعجیل ظهور آقا
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: مهدویت
سلام بر همه یاران منتظر |
||||||||||||||||||||||||||
پنجشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۵۱ قبل از ظهر
₪ میلــــادتـ مـــبارک ای اختــر تابـــناک ₪
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: مناسبت ها
|
||||||||||||||||||||||||||
پنجشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ قبل از ظهر
غـذا چـی بـپـزیـم؟
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: آموزش آشپزی
طرز تهیه قیمه نثار غذای سنتی قزوین :
پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود(خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود)بعدش نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.
برنج را شسته و با چند قاشق نمک آنرا از شب قبل خیس کنید بعدبرنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد . |
||||||||||||||||||||||||||
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ قبل از ظهر
غـذا چـی بـپـزیـم؟
| نویسنده: یازهرااا
|انجمن: آموزش آشپزی
|
|