نازنین زهرا |
جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ بعد از ظهر |
دلمه قارچ
مواد لازم :
ـ گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم
ـ قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد
ـ جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
ـ پنیر پیتزا به میزان لازم
ـ نمک و زردچوبه قدری
طرز تهیه :
گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.
|