(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : دلمه قارچ
نمایش موضوع اصلی :

نازنین زهرا جمعه ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ بعد از ظهر

دلمه قارچ

مواد لازم :

ـ گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم

ـ قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد

ـ جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری

ـ پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری

ـ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

ـ پنیر پیتزا به میزان لازم

ـ نمک و زردچوبه قدری

طرز تهیه :

گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید .وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.

 


Powered by FAchat