(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : طرز تهیه شیرینی هندی کاجا
نمایش موضوع اصلی :

فرشته313 چهارشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ بعد از ظهر

 

 

مواد لازم برای تهیه خمیر :

  • 3 پیمانه آرد سفید
  • 1 قاشق چایی خوری بیکینگ پودر
  • 6 قاشق سوپ خوری روغن
  • روغن سرخ کردنی برای سرخ کردن شیرینی ها

مواد لازم برای تهیه شربت :

  • 1/2 پیمانه شکر
  • 3/4 پیمانه آب
  • 1/2 قاشق چایی خوری آبلیمو

طرز تهیه :
1 – برای تهیه شربت شیرینی ابتدا شکر و آبلیمو را در مقداری آب حل کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید . بگذارید 15 تا 20 دقیقه بجوشد و در این میان آن را هم بزنید تا شربت رقیقی به دست آید . مراقب باشید شربت غلیظ نشده و بلورهای کریستالی در شربت دیده نشود . بعد آن را کنار بگذارید .
2 – آرد سفید و بیکینگ پودر را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بعد روغن را به آنها اضافه کنید . آنها را ورز دهید و اگر لازم بود کمی آب اضافه کنید تا خمیر شما آماده شود . اجازه دهید خمیر 15 دقیقه استراحت کند .
3 – مقدار کمی آرد را روی تخته یا سطح صافی بریزید و خمیر را با کمک وردنه به شکل مربع باز کنید تا کاملا نازک شود . لبه های آن را ببرید تا خمیر صاف و یکدست شود و بعد آن را به آرامی لوله کنید . گوشه های خمیر را کمی خیس کنید تا بخش انتهایی خمیر به لوله بچسبد .
4 – لوله را به طور افقی برش بزنید , به طوری که فاصله برش ها در حدود 2 سانتی متر باشد . حالا هر کدام از برش ها را کمی فشار دهید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید . اگر شعله گاز زیاد باشد بخش داخلی شیرینی , خام می ماند و فقط روی خمیر برشته می شود . خمیرها را بعد از سرخ شدن با صافی از روغن بیرون بیاورید و آنها را بلافاصله در شربت غوطه ور کنید . بگذارید 30 دقیقه داخل شربت بمانند . بعد آنها را داخل ظرف بچینید و سرو کنید .



Powered by FAchat