(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : * شیرینی توت *
نمایش موضوع اصلی :

باران 313 جمعه ۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۹ بعد از ظهر

مواد لازم :
بادام ۲ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
گلاب ۸ الی ۱۰ قاشق
شکر به میزان لازم
خلال پسته به میزان لازم
تخم خرفه به میزان لازم


طرز تهیه:
بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید








 

Powered by FAchat