(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : سالاد رشته ای کالباس
نمایش موضوع اصلی :

باران 313 شنبه ۱۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ بعد از ظهر

مواد لازم:

کلم برگ

گوجه فرنگی

کالباس (ترجیحا طعم سیر یا دودی)

سیر یک حبه

روغن زیتون

نمک و فلفل
در تهیه این سالاد میتوانید از خلالهای فلفل دلمه ای در رنگهای متنوع استفاده کنید.تنوع رنگ و طعم خوبی ایجاد میکند.

طرز تهیه:
کالباس ها را در حالت دسته ای روی تخته قرار داده و به صورت نوارهای باریک ببرید.از کالباس رشته ای در رسپی های دیگر هم به صورت خلاق میتوانید استفاده کنید .
کلم برگ و گوجه فرنگی را با یک چاقو یا ساطور تیغه نارک به صورت رشته های نازک بریده ،یک حبه سیر را دو نیم کرده و به کف و اطراف ظرف سالاد را بمالید .کالباس و سبزیجات رشته شده را در ظرف ریخته با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.مینوانید سالاد را با انواع سس های شیرین و تند تکه های پنیر صبحانه(فتا) ،اسلایس زیتون یا هر نوع سس مورد علاقه تان سرو کنید.




 

Powered by FAchat