(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : سالاد رشته ای کالباس نمایش موضوع اصلی : |
مواد لازم: کلم برگ گوجه فرنگی کالباس (ترجیحا طعم سیر یا دودی) سیر یک حبه روغن زیتون نمک و فلفل در تهیه این سالاد میتوانید از خلالهای فلفل دلمه ای در رنگهای متنوع استفاده کنید.تنوع رنگ و طعم خوبی ایجاد میکند. طرز تهیه: کالباس ها را در حالت دسته ای روی تخته قرار داده و به صورت نوارهای باریک ببرید.از کالباس رشته ای در رسپی های دیگر هم به صورت خلاق میتوانید استفاده کنید . کلم برگ و گوجه فرنگی را با یک چاقو یا ساطور تیغه نارک به صورت رشته های نازک بریده ،یک حبه سیر را دو نیم کرده و به کف و اطراف ظرف سالاد را بمالید .کالباس و سبزیجات رشته شده را در ظرف ریخته با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید.مینوانید سالاد را با انواع سس های شیرین و تند تکه های پنیر صبحانه(فتا) ،اسلایس زیتون یا هر نوع سس مورد علاقه تان سرو کنید. |
Powered by FAchat