(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : آشنایی با روش تهیه کوفته شبت باقلا با تزئین‌های زیبا
نمایش موضوع اصلی :

قمرخانم سه شنبه ۲۸ امرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ بعد از ظهر

آشنایی با روش تهیه کوفته شبت باقلا با تزئین‌های زیبا


نصف فنجان برنج را حدود یک ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته تا نیم‌پز شود. بعد یک فنجان باقلا را به آن اضافه کرده تا برنج و باقلا پخته شود. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

 

برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

مواد لازم برای کوفته شبت باقلا

باقلا (باقالی)                     یک فنجان

آرد برنج                             دو قاشق غذاخوری

شبت (شوید) خردشده      دو فنجان

گوشت چرخ‌کرده                دو فنجان

رب گوجه‌فرنگی                  یک الی دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه         به میزان لازم

روغن                                 یک فنجان

آلو بخارا                              بیست عدد

تخم‌مرغ                             دو عدد

برنج                                   نصف فنجان

پیاز                                    دو عدد

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 14 عدد از کوفته شبت باقلا کوچک خواهیم داشت.

مواد لازم

دو فنجان شبت خردکرده جمعاً معادل 100 گرم؛ معادل 200 الی 250 گرم شبت پاک نکرده. دو عدد تخم‌مرغ

یک فنجان باقلا خردکرده معادل 100 گرم. یک فنجان روغن (معادل 100 گرم).

دو عدد پیاز متوسط (معادل 200 گرم). یک الی دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی (معادل 40 تا 80 گرم).

 نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم. نصف فنجان برنج معادل 60 گرم.

بیست عدد آلو بخارا (تقریباً معادل 100 گرم)، دو فنجان گوشت چرخ‌کرده (تقریباً معادل 250 گرم)

دو قاشق غذاخوری آرد برنج (تقریباً معادل 30 گرم)

طرز تهیه کوفته شبت باقلا

نصف فنجان برنج را حدود یک ساعت خیس می‌کنیم سپس آن را در آب جوش ریخته تا نیم پز شود. بعد یک فنجان باقلا را به آن اضافه کرده تا برنج و باقلا پخته شود. سپس آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

یک عدد پیاز رنده شده، دو عدد تخم‌مرغ، دو فنجان شبت خردکرده، برنج و باقلا پخته‌شده، دو فنجان گوشت چرخ‌کرده، دو قاشق آرد برنج و کمی نمک یا فلفل را با هم مخلوط کرده، ورز می‌دهیم تا مایه کوفته آماده شود.

با مایه کوفته 14 الی 15 عدد کوفته قلقلی کوچک درست می‌کنیم. وسط هر کوفته قلقلی یک عدد آلو قرار می‌دهیم.

یک عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ می‌کنیم سپس کمی زردچوبه، نمک و یک الی دو قاشق رب گوجه اضافه کرده، تفت می‌دهیم. سپس 4 لیوان آب و آلوهای باقیمانده را اضافه کرده تا به جوش آید.

کوفته قلقلی‌ها را درون آب در حال جوش قرار می‌دهیم و در ظرف را می‌گذاریم تا کوفته‌ها یکی دو ساعت با شعله کم بپزد و به روغن بیفتد.

کوفته شبت باقلا آماده می‌باشد. آن را در ظرف می‌کشیم.  نوش جان

 

تزئین کوفته شبت باقلا

تزئین با نخودفرنگی، سس گوجه و ماست کیسه‌ای

تزئین با سس گوجه و نخودفرنگی

تزئین با سس گوجه‌فرنگی

کالری موجود در کوفته شبت باقلا (شوید باقالی)

مقدار کالری موجود در کل این غذا 2570 کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک کوفته کوچک 180 کیلوکالری می‌باشد.

بخش تغذیه و آشپزی تبیان

مطالب مرتبط:
آشنایی با روش تهیه دلمه گوجه‌فرنگی با مایه شبت باقلا
آشنایی با روش تهیه‌ی کتلت گوشت کوبیده با تزئین‌های زیبا
آشنایی با روش تهیه کوفته برنج


Powered by FAchat