|
(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : جلسه ی هفتم کلاس عربی نمایش موضوع اصلی : |
مطهره خانم: أنا : من / أَنتَ : تو (مذکر ) / أنتِ : تو (مونث ) sadaf: بفرمایید میشه : تفضل مطهره خانم: أنتما : شما ( دو نفر ) ( مذکرو مونث) مطهره خانم: أَنتم: شما (جمع مذکر ) مطهره خانم: أَنتُنَ : شما جمع مونث مطهره خانم: هُوَ : او (مذکر ) هی : او (مونث) مطهره خانم: نحن : ما مطهره خانم: هُما : آنها ( دو نفر ) ( مذکرومونث ) مطهره خانم: هُم : آنها ( جمع مذکر) مطهره خانم: هُنَ : آنها ( جمع مونث) مطهره خانم: حال کلمات کاربردی مطهره خانم: أُریدُ: می خواهم / لا أُریدُ : نمی خواهم مطهره خانم: یُعجِبُنی : دوست دارم مطهره خانم: ألیوم : امروز / غداً : فردا مطهره خانم: تَحتَ : زیرِ ، پایینِ مطهره خانم: تَحتَ : زیرِ ، پایینِ، زیر مطهره خانم: فَوقَ : بالا ، بالای مطهره خانم: عَلی الیَمین : به طرف راست مطهره خانم: عَلی الیَسار : به طرف چپ مطهره خانم: فی الداخل : درون ، داخل مطهره خانم: فی الخارج : بیرون ،در خارج مطهره خانم: یَجِبُ : باید /لا یَجِبُ : نباید محب علی: سلام علکیم و رحمته اهلا و سهلا sadaf: علیکم السلام مطهره خانم: علیکم السلام مطهره خانم: هُنا : اینجا / هُناکَ : آنجا مطهره خانم: قَریب : نزدیک / بعید : دور مطهره خانم: رَجُل : مرد / إمرَأَة : زن مطهره خانم: اینها لغات کاربردی هست مطهره خانم: مَتی : کِی ، چه وقت مطهره خانم: کَیفَ : چگونه مطهره خانم: إن شاء الله : اگر خدا بخواهد ، به امید خدا مطهره خانم: حال چند جمله sadaf: تفضل مطهره خانم: أنا سَعیدٌ بِمَعرِفَتِکَ : از آشناییت خوشوقتم . مطهره خانم: هذِهِ هَدِیَةُ لَکُم : این هدیه برای شماست مطهره خانم: لَن أَنسَاکَ أَبَداً : هرگز فراموشت نمی کنم مطهره خانم: أُریدُ السَفَرَ إلی المشهد : می خواهم به مشهد مسافرت کنم مطهره خانم: أُریدُ أَن أَنامَ : می خواهم بخوابم مطهره خانم: سوالی نیست sadaf: لاااااا استاد Admin: ممنون مطهره خانم sadaf: شکرا جزیلا مفید313: خیلی ممنون مطهره خانم sadaf: ساعدک الله مطهره خانم: صلواتی عنایت کنید محب علی: اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم Admin: « الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم » |