(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : استویا...گیاهی 300برابرشیرین ترازشکر نمایش موضوع اصلی : |
به نام آفریننده ی طبیعت وزیبایی ها
استویا (stevia) یک گیاه بومی آمریکای جنوبی است که امروزه در کشورهای مختلف اروپایی کشت و مصرف میشود. و به طور وحشی در سرزمین های مناطق مرزی بین برزیل و پاراگوئه می روید و در آن مناطق به گیاه برگ عسلی معروف است. خوشبختانه کشت این گیاه چند سالی است که در زمینهای شهرهای شمالی ایران مانندرشت ومازندران وهمچنین اصفهان نیز شروع شده است.
با اشاره به اینکه استویا فاقد سیکلامات کلسیم، ساخارین و آسپارتام است و کالری تولید نمی کند، این گیاه برای افراد مبتلا به دیابت مضر نیست زیرا اثری بر میزان قند خون ندارد به علاوه بر خلاف برخی از شیرین کننده های مصنوعی فاقد عوارض کلیوی و عصبی است.امروزه برای تکثیرانبوه وکشت این گیاه ازفن کشت بافت استفاده میشود. اخیرامحققان ایرانی موفق شدند چای ترش و شیرین ارگانیکی را تولید کند که در آن از استویااستفاده شده که می تواند چای را بدون نیاز به شکر و قند به اندازه کافی شیرین کند.این چای برای دیابتی ها بهترین چای است. چای ترش و شیرین ارگانیک ،از به لیمو و گیاهی به نام استویا و چای ممتاز ارگانیک نشکیل شده است. با توجه به اینکه اکنون میلیون ها دیابتی در کشور وجود دارند می توانند از چای ترش و شیرین که از استویا در آن به کار رفته استفاده بکنند .
|
Powered by FAchat