(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : رولت هندوانه نمایش موضوع اصلی : |
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد شکر 80 گرم آرد 90 گرم شربت غلیظ 1 قاشق سوپخوری طرز تهیه : زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و زرده را با نیمی از شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ شود. هنگام زدن زرده و شکر همزمان رنگ سبز را نیز اضافه کنید.سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شکر را به صورت بارانی به آن اضافه کنید. مایه زرده و سفیده را مخلوط کرده و بعد آرد را روی آن الک کنید. اگر دوست دارید روی رولت طلایی شود، 1 قاشق سوپخوری شربت را در آخر به آن اضافه کنید. سپس در سینی با ابعاد 40×30 ریخته و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر 220 درجه سانتیگراد و طبقه بالا قرار دهید. برای داخل رولت از خامه فرم گرفته همراه با رنگ خوراکی و شکلات چیپسی استفاده کنید. منبع:خونه دار |
Powered by FAchat