(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : کتاب اشتی با امام زمان+دانلود و فیلم ماجرای تکان دهنده نگارش کتاب،کتاب اشتی با امام عصر+دانلود
نمایش موضوع اصلی :

سید شنبه ۶ دی ۱۳۹۳ ۱۲:۰۱ بعد از ظهر

بسم الله الرحمن الرحیم

نام کتاب: آشتي با امام زمان ( عجل الله تعالی فرجه الشریف)

نویسنده:استاد محمد شجاعي



شاید همه یا  اکثر کسانی که نام این کتاب را می خوانند یا می شنوند، در ابتدا این سوال به  ذهنشان خطور کند که آیا مگر ما با امام زمان علیه  السلام ،  با این شخصیت برجسته الهی و آسمانی قهر هستیم که حالا چیزی به نام آشتی مطرح  باشد؟

آن چه این کتاب در صدد بیان آن است، این است که ما می توانیم با امام زمان علیه السلام قــهر باشیم، ولی در عین حال اهل عبادت، عزاداری، عمل صالح و خیر نیز باشیم و کارهایمان هیچ ربطی به حضرت نداشته باشد و اگر داشته باشد، بسیار کم و ناچیز و غیر موثر باشد.

همان طور که فرزند یا فرزندان یک شخص بزرگ می توانند به انواع عبادت و کارهای خیر بپردازند و پدر مهربان خود را رها کنند و کاری با او نداشته باشند. اثبات چنین رابطه سرد و بی روح و چنین قهر غم انگیز و تاسف آور از ما نسبت به شخصی که پدر حقیقی و اصل وجودی ماست، کار سختی نیست. اگر مقداری به بایدها و نبایدهای یک رابطه صحیح بین پدر و فرزند یا امام و پیرو توجه کنیم، اگر به میزان یادی که از حضرت باید در دل ما باشد و همچنین به آثار آن یاد توجه کنیم، به راحتی می پذیریم که ما سال هاست با حضرت قهر هستیم....

همین قهر و ارتباط ضعیف است که موجب شده، با وجود سال ها عبادت و کارهای خیر، در نظام فردی با این همه مشکلات درونی و تاریکی ها و گرفتاری های اخلاقی و روحی و معنوی روبرو باشیم و در نظام اجتماعی مشکلات اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی زیادی داشته باشیم.

به هرحال چه بپذیریم که با حضرت قهر هستیم و نیاز به آشتی و تجدیدنظر در روابطمان با ایشان داریم و چه نپذیریم، آن چه مسلم است، این است که ما امام و پدری داریم که قرن هاست به خاطر وجود مشکلاتی جدی نمی تواند در بین شیعیان و فرزندانش حضوری عادی و توام با ظهور داشته باشدو به حل مشکلات آنها و اساساً همه مردم جهان بپردازد و به خاطر این محرومیت، خسارت غیر قابل جبرانی متوجه همه جهانیان است.

کتاب آشتی با امام زمان علیه السلام در چهار بخش تنظیم شده است که به ترتیب از مباحث نظری شروع و به مباحث عملی و کاربردی نیز مباحث روز خاتمه می یابد.

بخش اول: درباره انسان و حیات ابدی اوست و شامل مطالبی بسیار گرانقدر با ادبیاتی نوین در این مورد است.

بخش دوم: غم نامه ای از مظلومیت، تنهایی و اضطرار امام زمان علیه السلام و بی مهری ها و بی وفایی ها و جفاهایی است که ما نسبت به ایشان روا داشته ایم و همچنین راه آشتی و جبران تقصیرهای گذشته و حال در این بخش بیان شده است.

بخش سوم: به چشم اندازهای روشن و شادی بخش از آینده انقلاب اسلامی و ملت ایران و آینده جهان می پردازد. بخش چهارم نیز به وظایف عملی و نظری ما درباره حضرت و همچنین معنای انتظار و خدمت به حضرت پرداخته است.

مطالعه کتاب «آشتی با امام زمان علیه السلام» برای همه کسانی که در اندیشه داشتن رابطه ای خوب و صمیمی و در عین حال انجام وظیفه در قبال پدر واقعی و امام خویش هستند، توصیه می گردد.

 

 دانلود


فیلم ماجرای تکان دهنده نگارش کتاب((اشتی با امام زمان علیه السلام)) از زبان استاد رائفی پور و نویسنده ان
    http://www.aparat.com/v/YtHvK




نام کتاب: اشتی با امام عصر(عجل تعالی فرجه الشریف)

نویسنده: دکتر علی هراتیان

در قسمتی از مقدمه کتاب چنین آمده است: « ولایت امام زمان(عج) اقیانوس بی کرانی است که هر کس نسبت به معرفت و محبت خود، می تواند در آن به پیش رود و غور کند تا جایی که به مقام «منا اهل البیت» برسد.
از آنجا که تبیین غربت امام عصر(عج) در دوران سیاه غیبت، برای شیعیان و مومنان راستین مفید و محرک است با استمداد از روح مقدس مادر بزرگوار آن جناب، «حضرت نرجس(ع)» نوشتاری چند در غربت امام عصر(عج) به اختصار قلمی گردید.»
در فصل اول کتاب که «دوازه قرن غربت» نام گرفته است، مقدمه ای کوتاه در باب غربت امام عصر علیه السلام نگاشته شده است:

«آقای من!
مولای غریب و تنهای من
مضطر فاطمه علیها السلام!
اسیر آل محمد علیهم السلام!
پدر مهربان اهل عالم!

می خواهم غربتت را حکایت کنم؛ غربتی که دوازده قرن است ریشه دوانیده، غربتی که اشک آسمان و زمین را جاری ساخته؛ غربتی که حتی برای برخی محبانت غرب و ناشناخته است؛ غربتی که اجداد طاهرینت پیش از تولد تو بر آن گریسته اند ... »
نویسنده با استناد به آیات و روایات و فقرات ادعیه و زیارات امام عصر علیه السلام، 1170 سال دوران غیبت را دوران غیبت، دوران اضطرار، دوران مظلومیت و صبر و انتظار امام می شمارد و در بحث نسبتا مبسوطی با عنوان «اتهامی نابخشودنی؛ جلوه ای دیگر از غربت امام» ذهنیت عمومی راجع به شمشیر امام و ترس موهوم مردم از شمشیر امام عصر علیه السلام را نقد می کند و با اشاره به برکات دوران طلایی ظهور، آن را ناشی از نا آگاهی مردم و تبلیغات منفی دوست و دشمن بر می شمرد .

فصل دوم کتاب: «محرومیت خود ساخته» نام دارد که محرومیت مردم از حضور در محضر امام عصر علیه السلام را محرومیتی خودساخته می نامد و با استناد به حوادث پس از ارتحال پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله و رفتار مردم با امامان پیشین می گوید:
«... آری، آن چه نمی بایست اتفاق می افتاد، واقع شد و بشریت از برترین نعمت الاهی با دست خود محروم گشت و این محرومیت خودساخته، هم چنان تا کنون ادامه یافته است ... »


فصل سوم: با عنوان «ره نمودهای نجات بخش» رهنمودهای امام عصر علیه السلام به شیعیان برای درک ایام وصال آن حضرت را در سه مقطع مورد بحث قرار داده است:

1. روزگار غیبت صغری

2. زمان صدورنامه خطاب به شیخ مفید

3. از هنگام صدور نامه تاکنون

و بالاخره در فصل چهارم: با عنوان «چه باید کرد» نویسنده با پیش کشیدن موضوعات مختلف و ارائه راه کارهای عملی راه های ارتباط با حضرت ولی عصر و لزوم آن بر می شمرد و با تأکید بر نقش بی بدیل دعا در زودتر فرارسیدن زمان ظهور به آثار و برکات «دعا برای تعجیل فرج» می پردازد و همگان را به دعای برای فرج امام عصر علیه السلام تشویق می کند. مطالعه این کتاب چه برای کسانی که با مباحث مهدوی آشنایی دارند و چه کسانی که اولین بار در معرض چنین پیام هایی قرار می گیرند خالی از فایده نخواهد بود


 
 http://www.irpdf.com/book-6103.html کتابخانه مجازی ایران
 

Powered by FAchat