(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : طرز تهیه رول کباب بادمجان
نمایش موضوع اصلی :

غروب کربلا 313 سه شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۵۶ بعد از ظهر








رول کباب بادمجان

مواد لازم برای تهیه رول بادمجان شکم پر

بادمجان چهار عدد (متوسط)

فلفل ایتالیایی دو عدد

گوجه فرنگی دو عدد

آب جوش یک لیوان

رب یک قاشق خوراک خوری

نمک / خلال دندان/ روغن نباتی (برای سرخ کردن)



مواد داخل کباب

گوشت چرخ کرده 750 گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

روغن مایع دو قاشق

فلفل تند (پول بیبر)

فلفل ایتالیایی 3 عدد

پیاز یک عدد

نمک



طرز تهیه ی مواد داخل کباب

پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی های خورد شده، فلفل های ریز شده،

فلفل تند و نمک را با هم خوب ورز دهید و دایره های بسیار کوچک (به


اندازه ی عرض بادمجان) حاضر کنید. داخل تابه روغن بریزید

و مواد حاضر شده را سرخ کنید. بگذارید خوب بپزد و سرخ شود. این دایره های کوچک را داخل دیس


بگذارید و دیس را کج بگذارید تا روغن اضافه آن جدا شود.


بادمجان ها را پوست بگیرید و از طول به ضخامت یک سانتی متر ورقه ای کنید.

بادمجان ها را داخل آب نمک بگذارید تا کمی بمانند. بادمجان ها را آب گیری و


خشک کنید. دو طرف بادمجان ها را روی گریل کباب کنید و بپزید.

اگر بخواهید می توانید بجای کباب کردن، بادجان ها را سرخ کنید. داخل یک سینی دو ورق از


بادجان ها را بصورت بعلاوه روی هم قرار دهید

و وسط تقاطع یک دایره کباب شده که حاضر کرده اید قرار دهید.


سپس اطراف بادمجان را به شکل بقچه ببندید و روی هر کدام یک ورقه گوجه فرنگی

و یک تکه فلفل قرار دهید و به کمک خلال دندان آن را ببندید. تمام این کباب


های بادمجانی را داخل ظرف فر بچینید. داخل یک ظرف رب و آب جوش و کمی نمک

را مخلوط کنید و روی کباب ها بریزید. فر را تا 180 درجه گرم کنید و حدود نیم


ساعت بگذارید تا بپزد. کباب شما آماده است.

Powered by FAchat