(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : خوراکی هایی که با گرم کردن سمی می شوند !
نمایش موضوع اصلی :

پسرآفتاب شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۷ قبل از ظهر

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم،

بر اساس این پژوهش، این 5 خوراکی که نباید دوباره گرم شوند، عبارتند از:

1 – کرفس، حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن دوباره باعث مسمومیت می شود.


2 – چغندر یا لبو که به دلیل داشتن نتیرات، در صورت گرم شدن برای سلامتی مضر است.


3 – تخم مرغ، در صورت گرم شدن پس از آب پز شدن یا سرخ شدن با روغن، سمی می شود.   


4 – قارچ تازه، وقتی گرم شود ساختار پروتئینی آن تغییر یافته، خاصیتش را از دست داده و باعث ایجاد مشکل در جهاز هاضمه انسان می شود.  


5 - اسفناج که حاوی نیترات بوده و در صورت گرم شدن به نیتریت تبدیل شده و سرطان زا می شود. 


Powered by FAchat