(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : طرز تهیه: لپه پلو با زیره ( کرمانی )
نمایش موضوع اصلی :

صبا دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ بعد از ظهر



مواد لازم: 



گوشت چرخ شده 300 گرم 



پیاز متوسط یک عدد 



برنج 3 پیمانه 



لپه یک پیمانه 



زیره سیاه پودر نشده 2 تا 3 قاشق غذاخوری سر پر 



نمک- فلفل- زردچوبه به میزان لازم



 



طرز تهیه: 



اول از همه پیاز را با رنده ریز رنده کنید و به گوشت چرخ شده اضافه کنید ، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و ورز بدین و قلقلی های یک اندازه تهیه کنید و داخل روغن سرخ کنید





لپه را هم بذارین بپزه و برنج را آب کش کنید و در مراحل آخر آب کش کردن لپه پخته شده را به آن اضافه کنید. 





زیره را به برنج و لپه آب کش شده اضافه کنید. 





این مواد را با هم مخلوط کنید. 





 کف قابلمه را هر ته دیگی که دوست دارین بچینید و به ترتیب یک لایه برنج یک لایه گوشت قلقلی بریزید. 





روی برنج را کمی آب و روغن بریزید و دم کنی بذارین سر قابلمه و بذارین پلوی شما دم بکشه. 





 





 





Powered by FAchat