صبا |
دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۴ ۰۴:۲۸ بعد از ظهر |
مواد لازم:
گوشت چرخ شده 300 گرم
پیاز متوسط یک عدد
برنج 3 پیمانه
لپه یک پیمانه
زیره سیاه پودر نشده 2 تا 3 قاشق غذاخوری سر پر
نمک- فلفل- زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
اول از همه پیاز را با رنده ریز رنده کنید و به گوشت چرخ شده اضافه کنید ، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و ورز بدین و قلقلی های یک اندازه تهیه کنید و داخل روغن سرخ کنید
لپه را هم بذارین بپزه و برنج را آب کش کنید و در مراحل آخر آب کش کردن لپه پخته شده را به آن اضافه کنید.
زیره را به برنج و لپه آب کش شده اضافه کنید.
این مواد را با هم مخلوط کنید.
کف قابلمه را هر ته دیگی که دوست دارین بچینید و به ترتیب یک لایه برنج یک لایه گوشت قلقلی بریزید.
روی برنج را کمی آب و روغن بریزید و دم کنی بذارین سر قابلمه و بذارین پلوی شما دم بکشه.
|