|
(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : اس ام اس عاشقانه مخصوص روزای بارونی نمایش موضوع اصلی : |
چقدر این دوست داشتن های بی دلیل...خوب است! مثل همین باران بی سوال که هی می بارد... که هی اتفاق آرام و شمرده شمرده می بارد!! <<<<<<<<<< اس ام اس روزای بارانی >>>>>>>> با ابرها چه غصهی پنهانیست؟ این عصرِ چندشنبهی بارانیست؟ وقتی که میبُریم مدام از هم این عشق نیست، چاقوی زنجانیست <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> آمدن را از باد و باران بیاموز رفتن را از دل ِ من. <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> باران که می بارد تمام کوچه های شهر پر از فریاد من است که می گویم: من تنها نیستم, تنها منتظرم <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> پنجره ی باران خورده ات را باز کن چند سطر پس از باران چشمهایم را ببین که هوایت دیوانه شان کرده دلم برایت تنگ است <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزد ، ولی باران نمیدانند که من دریایی از دردم ، به ظاهر گرچه میخندم ولی اندر سکوتی تلخ میگریم <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> اندکی عاشقانه تر زیر این باران بمان ابر را بوسیده ام تا بوسه بارانت کند <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> بغضهای مرطوب مرا باور کن ، این باران نیست که میبارد ، صدای خسته ی قلب من است که از چشمان آسمان بیرون میریزد <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> مثل باران چشمهایت دیدنی است ٬ شهر خاموش نگاهت دیدنی است. زندگانی معنی لبخند توست ٬ خنده هایت بی نهایت دیدنی <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> اگر میدونستی چقدر دوستت دارم ... برای اومدنت بارون رو بهانه نمیکردی ، رنگین کمان من <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> در حسرت موجم ، باران کفافم نیست. درمان درد من ، باران ِ نم نم نیست <<<<<<<<<<اس ام اس روزای بارانی>>>>>>>> باران یا دوشِ آب، چه فرقی میکند؟ وقتی عاشقی زیرِ هیچکدام آواز نخواند... |