(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : برنامه ی تابستانی چت روم یاران منتظر 95 | جلسه ی یازدهم : آیت گاو
نمایش موضوع اصلی :

چشمه جمعه ۹ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ قبل از ظهر

بسم الله الرحمن الرحیم


موضوع جلسه یازدهم : آیت گاو

تاریخ جلسه : 95/6/15

مدرس : اقای متین23


موضوع امشب در مورد آیت گاو هست , این آیت رو فردی به نام آیت الله قاضی که از بزرگان دینی ما هستن هنگام مرگ به یکی از شاگردانشون یاد دادن.





داستان به این صورته که یکی از شاگردان شون خدمتشون میرسه و ازشون میخواد که بهشون نصیحتی کنه و ایشون هم این موضوع رو مطرح میکنن که برید همانند گاو علم بیاموزید چگونگی این عمل به این صورته که از اونجایی که گاو معده چند قسمتی داره وقتی یه بار غذا رو میخوره این غذا وارد بخش اول معده ش میشه و میره یه گوشه میشینه و اون غذا رو از اون بخش بالا میاره و تو دهنش میچرخونه . شاید گاها دیده باشید گاوی رو که یه گوشه ای نشسته و در حال جویدن چیزی هست و بعد این که جویدنش تموم میشه اون غذا هضم و جذب بدنش میشه .
 


انسان ها تو دنیای امروز که عصر ارتباطات هست و ولع اطلاعاتی انسان رو مشغول خودش کرده و ذهن اون رو تسخیر خودش کرده , میبینیم که افراد سایت ها و کانال های مختلفی رو و گاها وسیعی رو دنبال میکنن و روزانه شاید حجم زیادی اطالاعات کسب کنن که متاسفانه همشون داخل ذهن میمونه و ما خیلی وقت پردازش اون رو پیدا نمیکنیم .
مدلی که این بزرگ ما بهمون یاد دادن اینه که وقتی مطلبی رو از جایی خوندین برید یه گوشه بشینید و آنچه رو که خوندین رو دوباره بالا بیارید و در موردش فکر کنید و بررسیش کنید و اگه خوب بود هضمش کنید و اگه مناسب نبود دیگه مشغولش نشیم و اون رو بیرون بفرستیمو اینبار وقتی هضم بشه جذب بدن میشه و منتج به عمل میشه ولی زمانی که علم صرفا تو ذهن بمونه علاوه بر این که موجب فربه شدن ذهن میشه , باعث افسردگی ذهنی هم خواهد شد .

 
آقای سعید 313 : ببخشید فربه معنیش چیه؟
 
چاق شدن , گنده شدن .
و لذا درسی که این حیوان برای ما داره و ما ازش غافلیم و فقط استفاده ی از شیر و گوشتش رو یاد گرفتیم اینه که هر چیزی رو که یه جایی میخونیم برای این که جذب بدنمون بشه و بهش عمل کنیم حتما باید در موردش فکر کنیم و نکته ی قابل توجه اینه که این حیوان برای بار دوم که غذا رو در دهان خودش میچرخونه معمولا نشسته و ساکن این کار رو انجام میده که در این نوع رفتارها نیز نشانه ایست برای ما , تا در مورد این موجودات بیشتر فکر کنیم و تعمق کنیم .
 

 
آقای سعید 313 : خودتون میگین حجم اطلاعات زیادی وارد ذهن ما میشه , به نظر شما بالا اوردن و ریکاوری کردن این اطلاعات خودش ی کار سخت و نشدنی نیست؟؟
 بهتر نیست هر مطلب رو در لحظه بررسی کنیم؟

 
یکی از آسیب هایی که این موضوع داره اینه که زمان رو از شما میگیره تا بتونید به تمام مطالب مورد نظر برسید و این کار در وهله اول موجب خستگی میشه .
 
 
خانم گمنام 133 : میشه تفاوت مثال با ایت و بگین؟؟؟
 
 
مثال نمونه ای هست که مشابه اون موجوده ولی آیت نشانه ای هست که یک چیز رو به ما معرفی میکنه مثلا برای مثال شما رجوع میکنید نمونه ی مشابه ولی تابلوهای رانندگی رو در نظر بگیرید که چطور نشانه ای در پس هر تابلو هست, آیت هم مثل همون تابلو ها هست که داره جهتی رو به ما نشون میده اگه توجه کرده باشید الان منم تابلو رانندگی رو برای آیت مثال زدم یعنی براش نمونه مشابه آوردم .
وقتی قران از قید مثال استفاده میکنه منظورش اینه که قبلا هم همچین اتفاقات مشابهی رخ داده .
ولی در آیت ها که میگه بهش ایمان بیارید به این معنیه که یه نشونه و جهتی توشون نهفته هست که باید بهش ایمان بیارید .
 

 
والسلام
 
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم


اسامی شرکت کنندگان : گمنام133 , سعید 313 , الهام ... , ye adam , رویا .... , سمانه. , چشمه

لینک مباحث جلسات قبل کلیک

Powered by FAchat