|
(نسخه قابل پرینت موضوع) عنوان موضوع : چرا به امام حسین (ع) « اباعبدالله » می گویند ؟ نمایش موضوع اصلی : |
???????? ۱_ در فرهنگ عرب رسم بر این است که کسی که دارای ویژگی و صفت برجسته ای باشد ، وی را پدر آن صفت می نامند. امام حسین (ع) نیز چون در مقام بندگی خداوند ، امتیاز و ویژگی برجسته و خاصی دارند لذا به ایشان « اباعبدالله » (پدر بندگی خداوند) می گویند. ۲_ از امام سجاد (ع) روایت شده که اسماء بنت عُميس (ره) می گوید : پس از گذشت هفت روز از ولادت امام حسین (ع) ، رسول خدا (ص) به من فرمودند که پسرم را بياور. من نیز امام حسين (ع) را نزد ایشان بردم و پیامبر (ص) ، اعمال روز هفتم نوزاد مانند عقیقه و... را انجام دادند و سپس امام حسين (ع) را در كنار خود نهادند و فرمودند : « يا اباعبدالله » مصيبت تو بر من ناگوار است... ? امالی شیخ طوسی ص ۳۶۷ بحار الأنوار ، ج ۴۴ ص ۲۵۰ – ۲۵۱ ۳_ امام حسين (ع) فرزندی به نام عبدالله داشتند كه در كودكى در كربلا به شهادت رسيد [ و شاید به همین دلیل به ایشان اباعبدالله (پدر عبدالله) می گفتند ]. ?الارشاد شیخ مفید ج ۲ ص ۱۳۵ ?بحار الأنوار ج ۴۵ ص ۳۲۹ ???????https://www.uplooder.net/img/image/81/2a048ae13aa6294031726087b3398867/hasan_ali_ebrahimi_said_930406_(9).jpg |