(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : چرا شهید بهشتی را شهید مظلوم می خوانند
نمایش موضوع اصلی :

حسنعلی ابراهیمی سعید چهارشنبه ۶ تیر ۱۳۹۷ ۰۸:۴۰ بعد از ظهر

ماشیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت



در روزهای اول انقلاب اینقدر تبلیغات بر علیه دکتر بهشتی فراوان بود که حتی عده ای معتقد بودند در دندان شکسته دکتر بهشتی میکروفون هست و او را به جاسوس بودن هم متهم کردند . اما روزی که روح شهید بهشتی همراه با یارانش به آسمان پر کشید آه حسرت از نهاد کسانی که این اتهامات را باور کرده بودند و قدر این مرد بهشتی را ندانستند برآمد . آری بهشتی شهید مظلوم بود.



مخالفت خط نفاق با شهید بهشتی و ایستادگی مظلومانه ایشان در برابر این جریان خطرناک آنقدر ادامه یافت که منافقان ناچار شدند ایشان راکه یکی از اصلی ترین موانع اهداف شوم شان بود،به شهادت برسانند. با شهادت ایشان بود که بسیاری از خط و ربط‌ها و وابستگی ها بیش از پیش برای همگان آشکار گردید و عده ای فریب خورده و غافل که تبلیغات منافقین در آنها اثر کرده بود، به خود آمدند.اما انقلاب اسلامی برای رسوائی منافقان و بدخواهان،بهای سنگینی و هزینه گزافی را متحمل شد که شاید با هیچ چیز جبران شدنی نبود.





فرازی از پیام حضرت امام خمینی به مناسبت شهادت ایشان چنین است:بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مرد و خار چشم دشمنان اسلام بود. گزیده ای از بیانات پیرامون شهدای هفتم تیر: حضرت امام خمینی(ره): -آنقدری که من آنها را می شناسم از ابرار بودند و در راس آنها مرحوم شهید بهشتی است. -ملت ایران در این فاجعه ۷۲ تن بیگناه به عدد شهدای کربلا از دست داد. -بهشتی یک ملت بود برای ملت ما. -آنچه من راجع به ایشان متاثر هستم، شهادت ایشان در مقابل او ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این انقلاب است. -من او را یک فرد متعهد،مجتهد،متدین،علاقمند به ملت، علاقمند به اسلام و بدرد خور برای جامعه خودمان می دانستم. مقام معظم رهبری: -شهید بزرگوار ما مرحوم آیت الله بهشتی، یک شخصیت نمونه و ممتاز در نظام اسلامی بود که در این حادثه از دست ما گرفته شد. -این شهیدان(شهدای هفتم تیر)شهیدان هویت اسلامی نظام و پایمردان راه تحقق حاکمیت دین هستند. - مردم ما در حادثه ی هفتم تیر با جرأت، آگاهی و شجاعت دشمن را رسوا كردند و موجب استحكام هر چه بیشتر پایه های نظام شدند. -ضربه های خصمانه دشمن بر پیکره انقلاب هرچه سنگین تر باشد،جوشش ایمان و صلابت صبر و استقامت در مردم بیشتر خواهد شد. فرازهائی از سخنان شهید مظلوم دکتر بهشتی: -من برای ملت یک توضیح دارم و آن اینست که ما معتقدان سرسخت ولایت فقیه و امامت قاطع رهبر عالیقدرمان هستیم. -پیوند میان رهبری و مردم یک پیوند نیرومند،بر دلها نشسته و از وجدانها نیروگرفته می‌باشدو نظم غیر قابل فهمی برای مغرب زمین بر ایران حاکم است. -کسانی را انتخاب کنید که تشنه قدرت نباشند تشنگان قدرت حق حکومت کردن ندارند. -حزب برای انقلاب است نه انقلاب برای حزب. -وای به روزی که تحصیلکرده های جامعه اعم از روحانی،معمم،دانشگاهی،آموز گار،دبیر،استاد،واعظ،امام جماعت،مرجع تقلید،محقق اسلام‌شناس،نویسنده،گویند..ای،وای به حال جامعه ای که گروه ممتازش تبدیل بشود به گروه بی درد. - روحانی باید بیان اسلام بكند، تبلیغ اسلام بكند، به مردم خدمت بكند، در متن جامعه بماند، موعظه بكند، با انحرافات مبارزه بكند ولی مطلب به اینجا تمام نمی‌شود، روحانی باید پیشتاز و پیشگام در مبارزات سیاسی گسترده و نیرومند …باشد، تا یك، روحانی تمام عیار باشد.

علی وار، حسین گونه، پیامبروار. مگر نه روحانی می‌گوید من جانشین پیامبرم؟ مگر نه اینكه می‌گوید من نایب امام زمان سلام الله علیه هستم ؟

پس چگونه می‌تواند خود را از مسئولیتهای سنگین سیاسی و مبارزاتی بركنار بداند؟ روحانی باید مرد سیاست و مبارزه نیز باشد. - در جامعه ای كه انبیاء(علیهم السلام) می‌سازند، عدل اخلاقی و معنوی از عدل اقتصادی و عدل اجتماعی و سیاسی نمی‌تواند جدا باشد.جمهوری اسلامی‌ما، مادام كه موفق به ایجاد عدل اقتصادی و عدل سیاسی و اجتماعی نشود این بعد از رسالت انبیاء را تحقق نداده است ما باید به سوی عدل اقتصادی و عدل اجتماعی و عدل سیاسی جلو برویم باید به جایی برسیم كه در جامعه، ضعیفی در زیر فشار قویی قرار نگیرد و اگر خدایی نكرده قرار گرفت به سرعت از زیر فشار رهانیده شود. - هیچ تبلیغی برای اسلام به اندازه ساختن یك جامعه كوچك نمونه اسلامی‌، نمی‌تواند نافذ و موثر باشد امروز تبلیغ ما هم، باید در خدمت ساختن جامعه نمونه قرار گیردو جزیی از برنامه سخنرانی مان، فیلم نشان دادنمان، هنر و تئاترمان، نمایشمان و همه چیزمان، بایدابزارهای تبلیغ برای ساختن جامعه نمونه باشند. - سخن گفتن بس است عمل كنیم و تنها سخنی گوییم كه راهگشای عمل باشد.ما نمی‌توانیم با شعار و حتی باشعور پیش برویم. شعار و شعورمان باید با شعار راستین اسلام یعنی به عمل صالح سازنده اسلامی‌ مزین و آراسته باشد، تا بتواند ما را جلو ببرد، این یك حقیقت است، این یك اصل اسلام است.






وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا




منبع::http://kohne_sarbaz_iran.rozblog.com/Forum/Post/200



Powered by FAchat