انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » روانشناسی » روش های موفقیت » نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی



نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی

بسم الله الرحمن الرحیم کاربری را می بینید که حتی نسبت به ابتدائی ترین امور فرهنگی و دینی خود در نت شوخی ندارد و حتی در تفریحات سایبری خود هم در جستجوی معنائی جدی از زندگیست و گاها در بطن مزاحش،در پی اصلاح امور است. در مقابلش شاهد رفتار کاربری در فضای سایبرنتیک هستیم که سیمای یک تراژدی اخلاقی و خود مسخرگی عریان است که همه چیزهای مادی و معنوی زندگیش از جمله ابزار اینترنتی نیز آلتی برای ابراز کودک صفتی های او هستند؛حتی مقدسات هم حداکثر نوعی تئاتر جدی
krnd fv ulg;vn jvhCd; lh nv v,hfx hdkjvkjd


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد
صفحه 1 از 2 < 1 2 > آخرین »


اطلاعات نویسنده
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۲۲ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 531
حالت :
ارسال ها : 168
محل سکونت : : زیر آسمان آبی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 90
هشدارها : 1
اعتبار کاربر : 1664
پسند ها : 207
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 156
وبسایت من : وبسایت من



|





بسم الله الرحمن الرحیم


کاربری را می بینید که حتی نسبت به ابتدائی ترین امور فرهنگی و دینی خود در نت شوخی ندارد و حتی در تفریحات سایبری خود هم در جستجوی معنائی جدی از زندگیست و گاها در بطن مزاحش،در پی اصلاح امور است.
در مقابلش شاهد رفتار کاربری در فضای سایبرنتیک هستیم که سیمای یک تراژدی اخلاقی و خود مسخرگی عریان است که همه چیزهای مادی و معنوی زندگیش از جمله ابزار اینترنتی نیز آلتی برای ابراز کودک صفتی های او هستند؛حتی مقدسات هم حداکثر نوعی تئاتر جدی ترند که گاها سیمائی تراژیک و حتی حقیقی دارند ولی بازی هستند.
 شغل بازی، ازدواج بازی، علم بازی، سیاست بازی، دین بازی، عشق بازی، زن بازی، عرفان بازی،خدابازی و ... که همه اینها بازتاب هویت به سخره رفته یک کاربر بازیگر است!
 بازیهای شوخی: نمایشات طنز و کمدی که شامل خود مسخرگی گفتاری در بخش عمومی و خصوصی فضای چت و حتی کامنت وبلاگ ها و شبکه های اجتماعی، که نمایش دهنده ضعف و عدم وجود هویت مستحسن در کاربر برای بر قراری ارتباط سالم با اجتماعات مجازی است.

تمامی این رفتار های منحط در یک اجتماع سایبری صورت می گیرد که محیطی بالقوه جهت نشر علوم حقوقی، فلسفی، تاریخی، فقهی، روانشناسی، روان پزشکی، پزشکی و ... می باشد.

 این بازیگران را در حالی می بینید که سیمای کودک صفتی بوده و حتی با ورود به یک فضای کاملا جدی و اخلاقی و علمی هم دست از ضحاکی بر نمی دارند و طرح مباحث علمی و تخصصی را امری بیهوده و جاهلانه تلقی می کنند!
این است که هدف حقیقی از تشکیل چنین اجتماعاتی به دست این افراد مذبوح شده است. آیا براستی شأن "افسر جنگ نرم" بدین حد رکود کرده که آن را متناسب هر دلقک و بی نزاکتی بدانیم؟ صحنه و عرصه حزن آمیز آنجاست که معتادین اینترنتی خودشان را نخبه سیاسی بدانند. براستی این پوستین وارونه چگونه بر تن ما رفت؟ این چه کلاه گشاد و دست دوزی است که بر سر می نهیم؟
 خوشی ها و ناراحتی های چنین افرادی نیز دو نوع بازی و نمایش است و حتی عزا و عروسی آنان نیز مشمول رفتار ها و گریه های بازیگرانه است. کل کائنات در نظر آنان یک خانه عظیم اسباب بازی است و کل جهان هستی هم میدان بازی است. و اینست که به ناگاه در یک واقعه ای عظیم کل بازی ها و اسباب بازیهای این نوع افراد بر سرشان می شکند! که آن انقطاع روح از جسم و سقوط در چاهی بی انتها بنام قبر است که سرپوشی به نام لحد به این بازی های مسخره مهر اختتامیه می کوبد.حال بازی را جدی کرده و حسابش را پس دهید. بازی که کل سرمایه زندگی تان را در آن باخته و اینک بایستی خسارت این باخت عظیم را بپردازید؛ و مسئله اینست! 
 
رمضان زاده


ویرایش موضوع توسط : زندگی
در تاریخ : جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۳ بعد از ظهر
















11 تشکر شده از کاربر زندگی برای ارسال مفید :
قمر , mosafer , حریم قدس , غم هجران , زینب سادات , ملیسا70 , صبا 20 , کاکتوس , عقیق , محمدELE , متین23 ,



  می پسندم 7     0  7 
 
 
تعداد پسند های ( 7 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :7 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  2. پسندها :6 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  3. پسندها :5 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  4. پسندها :4 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  5. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۰۷ بعد از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 499
حالت :
ارسال ها : 4733
محل سکونت : : حریم قدس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1101
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 74582
پسند ها : 4202
حالت من :  Sepasgozaram.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (8).jpg
تشکر شده : 5426



خدا نکند ما گرفتار این بازی ها شویم .وسرمان به سنگ سخت لحد بخورد آنگاه که گریزی نیست.
الهی ما را در مسیر مستقیم هدایت رهنمون ساز
.


  می پسندم 6     0  6 
 
 
تعداد پسند های ( 6 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : حریم قدس



 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۹ بعد از ظهر نمایش پست [2]
کارشناس انجمن
rating
شماره عضویت : 159
حالت :
ارسال ها : 110
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 116
دعوت شدگان : 2
اعتبار کاربر : 1788
پسند ها : 211
تشکر شده : 337



بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از شما جناب رمضان زاده عزیز در تحریر این مقاله  پر فایده
اجازه می خوام که در تکمیل بیانات شما عرایضی را داشته باشم
از انجا که اینترنت یک پدیده جدیدی در کشور ما تلقی میشود
که از عمر اون چندان نمیگذرد ولی مردم جامعه ما مخصوصا نسل جوان به جهت داشتن کنجکاوی و ذوق سرشار استفاده از این وسیله رو همانند مصرف کالا های دیگه مثل تلفن همراه و لب تاپ و تبلت دنبال میکنند  که از این رو هر روزه بر تعداد کاربران این شبکه اینترنت افزوده میشه
واین مسئله نیاز به فرهنگ سازی داره که افراد با فرهنگی متقن بتونن از این وسیله سهل الوصول استفاده کنند
تا به حال به نظر میرسه که ارگانها و نهاد های مسوول در این زمینه منظورم کنترل و برنامه سازی و برنامه گردانی این فضای مجازی هماهنگی و بستر سازی نداشته اند
و این امر موجب شده که افرادی سود جو و منفعت طلب
از این غفلت کمال استفاده رو ببرند و با نیات شوم خود تنها به اهدافی که جوان را به ورطه نابودی بکشونه اقدام کنند
از این رو راهکارهایی به نظر حقیر میرسه که شاید بتونه راه گشا باشه
1- فرهنگ سازی
به منظور فرهنگ استفاده بهینه از این ابزارباید به گسترده کردن معارف الهی و تنو مند ساختن باورهای اصیل مذهبی در جامعه اقدام کرد که افراد جامعه مخصوصا نسل جوان به یک خود اگاهی و خود باوری برسند و به سخن دیگرجوان و نوجوان باید طوری تربیت بشه که اگاهانه و با اختیار کامل از الودگی و گناه بپرهیزه
که این امر با اموزش دادن میسوره
الف: اموزش دادن بویژه جوانان (اموزش استفاده از اینترنت و استفاده درست و صحیح از ان در مدارس و دانشگاه ها  اغاز بشه )
ب : اگاهی دادن به کاربران اینترنتی در مورده پیامدهای مثبت  و منفی (در رشد دادن و ارتقا دادن فرهنگ و معلومات کاربران و یا انحطاط فکری و فرهنگی انها اغلب کاربران اموزش کافی رو برای به کارگیری صحیح اون ندارند به این دلیله که نمیتونن بهره کافی رو از این وسیله ارتباطی ببرند)
ج: اگاهی دادن به خانواده ها  و اشنا کردن فرزندان با خطرات جسمانی و رفتاری و اخلاقی و روانی و استفاده نامناسب غیر ضرورری و زائد از فناوریه جدید 
2- برنامه ریزی جهت اوقات فراغت جوانان
الف - برنامه ریزی در سطح کلان جامعه
که این وظیفه و در حیطه دولتمردان و برنامه ریزان در سازمانها و نهاد های زیربط می باشد
که قبل از ورود و براه انداختن ابزاری همانند مجازی و اینترنت برای اون برنامه هایی داشته باشند که در راستای پیشبرد اهداف عالی نظام- و دین و مذهب و ارتقای دانش عمومی و تفریحی جامعه باشه
ب- برنامه ریزی در سطح مدارس و دانشگاهها جهت اوقات فراغت افراد که گوشه ای از این فراغت هم با استفاده بهینه از این ابزار پربار بشه نه همه اون اوقات.
ج- برنامه ریزی خانواده ها برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان از طریق شناختی که  والدین از روحیات فرزندانشون دارند.
اما بعد از  همه این راهکارهای باید بدونیم که درسته که اینترنت فضایی است مجازی
اما در حقیقت پشت هر سیستم یک کاربر حقیقی وجود داره که تمام این افعال در مجازی نشأت گرفته از کنش و واکنش های رفتاری و عقلانی اون ادمه.
پس شأن ادمیت اقتضاء میکنه که از بازیهایی که جناب زندگی  اشاره کردن به سبب بودن پرده ای که موجب شناسایی افراد از هم میشه در مجازی روبره انداخت  و با نشون دادن ناهنجاری هایی که بعضا فقط میشه گفت کودکانه هست و نه در شأن یک کاربر اینترنتی جدا خود داری کرد
با امید به این که این فضا موجب ارتقاء سطح کیفی و کمی در زندگی روز مره حقیقی ما بشه
از همه دوستان مخصوصا جناب رمضانزاده تشکر می کنم



  می پسندم 7     0  7 
 
 
تعداد پسند های ( 7 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ بعد از ظهر نمایش پست [3]
بانو
rating
شماره عضویت : 384
حالت :
ارسال ها : 398
محل سکونت : : نصف جهان
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 285
اعتبار کاربر : 2376
پسند ها : 433
حالت من :  Khoshhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (9).jpg
تشکر شده : 183



هوالمستعان
این عالی ترین مقاله ای بود که تا حالا توانجمن  چت روم خوندم کوتاه تخصصی هشدار دهنده متشکرم فقط به نام خدا یادتون رفته ببخشیدااا



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : هدی

والسلام علی من تبع الهدی

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ بعد از ظهر نمایش پست [4]
عضو
rating
شماره عضویت : 531
حالت :
ارسال ها : 168
محل سکونت : : زیر آسمان آبی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 90
هشدارها : 1
اعتبار کاربر : 1664
پسند ها : 207
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 156
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : حریم قدس »
خدا نکند ما گرفتار این بازی ها شویم .وسرمان به سنگ سخت لحد بخورد آنگاه که گریزی نیست.
الهی ما را در مسیر مستقیم هدایت رهنمون ساز
.
نوشته شده توسط : حریم قدس »
خدا نکند ما گرفتار این بازی ها شویم .وسرمان به سنگ سخت لحد بخورد آنگاه که گریزی نیست.
الهی ما را در مسیر مستقیم هدایت رهنمون ساز
.




ان شاءالله


  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۸ بعد از ظهر نمایش پست [5]
عضو
rating
شماره عضویت : 531
حالت :
ارسال ها : 168
محل سکونت : : زیر آسمان آبی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 90
هشدارها : 1
اعتبار کاربر : 1664
پسند ها : 207
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 156
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : سید110 »
بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از شما جناب رمضان زاده عزیز در تحریر این مقاله  پر فایده
اجازه می خوام که در تکمیل بیانات شما عرایضی را داشته باشم
از انجا که اینترنت یک پدیده جدیدی در کشور ما تلقی میشود
که از عمر اون چندان نمیگذرد ولی مردم جامعه ما مخصوصا نسل جوان به جهت داشتن کنجکاوی و ذوق سرشار استفاده از این وسیله رو همانند مصرف کالا های دیگه مثل تلفن همراه و لب تاپ و تبلت دنبال میکنند  که از این رو هر روزه بر تعداد کاربران این شبکه اینترنت افزوده میشه
واین مسئله نیاز به فرهنگ سازی داره که افراد با فرهنگی متقن بتونن از این وسیله سهل الوصول استفاده کنند
تا به حال به نظر میرسه که ارگانها و نهاد های مسوول در این زمینه منظورم کنترل و برنامه سازی و برنامه گردانی این فضای مجازی هماهنگی و بستر سازی نداشته اند
و این امر موجب شده که افرادی سود جو و منفعت طلب
از این غفلت کمال استفاده رو ببرند و با نیات شوم خود تنها به اهدافی که جوان را به ورطه نابودی بکشونه اقدام کنند
از این رو راهکارهایی به نظر حقیر میرسه که شاید بتونه راه گشا باشه
1- فرهنگ سازی
به منظور فرهنگ استفاده بهینه از این ابزارباید به گسترده کردن معارف الهی و تنو مند ساختن باورهای اصیل مذهبی در جامعه اقدام کرد که افراد جامعه مخصوصا نسل جوان به یک خود اگاهی و خود باوری برسند و به سخن دیگرجوان و نوجوان باید طوری تربیت بشه که اگاهانه و با اختیار کامل از الودگی و گناه بپرهیزه
که این امر با اموزش دادن میسوره
الف: اموزش دادن بویژه جوانان (اموزش استفاده از اینترنت و استفاده درست و صحیح از ان در مدارس و دانشگاه ها  اغاز بشه )
ب : اگاهی دادن به کاربران اینترنتی در مورده پیامدهای مثبت  و منفی (در رشد دادن و ارتقا دادن فرهنگ و معلومات کاربران و یا انحطاط فکری و فرهنگی انها اغلب کاربران اموزش کافی رو برای به کارگیری صحیح اون ندارند به این دلیله که نمیتونن بهره کافی رو از این وسیله ارتباطی ببرند)
ج: اگاهی دادن به خانواده ها  و اشنا کردن فرزندان با خطرات جسمانی و رفتاری و اخلاقی و روانی و استفاده نامناسب غیر ضرورری و زائد از فناوریه جدید 
2- برنامه ریزی جهت اوقات فراغت جوانان
الف - برنامه ریزی در سطح کلان جامعه
که این وظیفه و در حیطه دولتمردان و برنامه ریزان در سازمانها و نهاد های زیربط می باشد
که قبل از ورود و براه انداختن ابزاری همانند مجازی و اینترنت برای اون برنامه هایی داشته باشند که در راستای پیشبرد اهداف عالی نظام- و دین و مذهب و ارتقای دانش عمومی و تفریحی جامعه باشه
ب- برنامه ریزی در سطح مدارس و دانشگاهها جهت اوقات فراغت افراد که گوشه ای از این فراغت هم با استفاده بهینه از این ابزار پربار بشه نه همه اون اوقات.
ج- برنامه ریزی خانواده ها برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان از طریق شناختی که  والدین از روحیات فرزندانشون دارند.
اما بعد از  همه این راهکارهای باید بدونیم که درسته که اینترنت فضایی است مجازی
اما در حقیقت پشت هر سیستم یک کاربر حقیقی وجود داره که تمام این افعال در مجازی نشأت گرفته از کنش و واکنش های رفتاری و عقلانی اون ادمه.
پس شأن ادمیت اقتضاء میکنه که از بازیهایی که جناب زندگی  اشاره کردن به سبب بودن پرده ای که موجب شناسایی افراد از هم میشه در مجازی روبره انداخت  و با نشون دادن ناهنجاری هایی که بعضا فقط میشه گفت کودکانه هست و نه در شأن یک کاربر اینترنتی جدا خود داری کرد
با امید به این که این فضا موجب ارتقاء سطح کیفی و کمی در زندگی روز مره حقیقی ما بشه
از همه دوستان مخصوصا جناب رمضانزاده تشکر می کنم

نوشته شده توسط : سید110 »
بسم الله الرحمن الرحیم
با تشکر از شما جناب رمضان زاده عزیز در تحریر این مقاله  پر فایده
اجازه می خوام که در تکمیل بیانات شما عرایضی را داشته باشم
از انجا که اینترنت یک پدیده جدیدی در کشور ما تلقی میشود
که از عمر اون چندان نمیگذرد ولی مردم جامعه ما مخصوصا نسل جوان به جهت داشتن کنجکاوی و ذوق سرشار استفاده از این وسیله رو همانند مصرف کالا های دیگه مثل تلفن همراه و لب تاپ و تبلت دنبال میکنند  که از این رو هر روزه بر تعداد کاربران این شبکه اینترنت افزوده میشه
واین مسئله نیاز به فرهنگ سازی داره که افراد با فرهنگی متقن بتونن از این وسیله سهل الوصول استفاده کنند
تا به حال به نظر میرسه که ارگانها و نهاد های مسوول در این زمینه منظورم کنترل و برنامه سازی و برنامه گردانی این فضای مجازی هماهنگی و بستر سازی نداشته اند
و این امر موجب شده که افرادی سود جو و منفعت طلب
از این غفلت کمال استفاده رو ببرند و با نیات شوم خود تنها به اهدافی که جوان را به ورطه نابودی بکشونه اقدام کنند
از این رو راهکارهایی به نظر حقیر میرسه که شاید بتونه راه گشا باشه
1- فرهنگ سازی
به منظور فرهنگ استفاده بهینه از این ابزارباید به گسترده کردن معارف الهی و تنو مند ساختن باورهای اصیل مذهبی در جامعه اقدام کرد که افراد جامعه مخصوصا نسل جوان به یک خود اگاهی و خود باوری برسند و به سخن دیگرجوان و نوجوان باید طوری تربیت بشه که اگاهانه و با اختیار کامل از الودگی و گناه بپرهیزه
که این امر با اموزش دادن میسوره
الف: اموزش دادن بویژه جوانان (اموزش استفاده از اینترنت و استفاده درست و صحیح از ان در مدارس و دانشگاه ها  اغاز بشه )
ب : اگاهی دادن به کاربران اینترنتی در مورده پیامدهای مثبت  و منفی (در رشد دادن و ارتقا دادن فرهنگ و معلومات کاربران و یا انحطاط فکری و فرهنگی انها اغلب کاربران اموزش کافی رو برای به کارگیری صحیح اون ندارند به این دلیله که نمیتونن بهره کافی رو از این وسیله ارتباطی ببرند)
ج: اگاهی دادن به خانواده ها  و اشنا کردن فرزندان با خطرات جسمانی و رفتاری و اخلاقی و روانی و استفاده نامناسب غیر ضرورری و زائد از فناوریه جدید 
2- برنامه ریزی جهت اوقات فراغت جوانان
الف - برنامه ریزی در سطح کلان جامعه
که این وظیفه و در حیطه دولتمردان و برنامه ریزان در سازمانها و نهاد های زیربط می باشد
که قبل از ورود و براه انداختن ابزاری همانند مجازی و اینترنت برای اون برنامه هایی داشته باشند که در راستای پیشبرد اهداف عالی نظام- و دین و مذهب و ارتقای دانش عمومی و تفریحی جامعه باشه
ب- برنامه ریزی در سطح مدارس و دانشگاهها جهت اوقات فراغت افراد که گوشه ای از این فراغت هم با استفاده بهینه از این ابزار پربار بشه نه همه اون اوقات.
ج- برنامه ریزی خانواده ها برای اوقات فراغت نوجوانان و جوانان از طریق شناختی که  والدین از روحیات فرزندانشون دارند.
اما بعد از  همه این راهکارهای باید بدونیم که درسته که اینترنت فضایی است مجازی
اما در حقیقت پشت هر سیستم یک کاربر حقیقی وجود داره که تمام این افعال در مجازی نشأت گرفته از کنش و واکنش های رفتاری و عقلانی اون ادمه.
پس شأن ادمیت اقتضاء میکنه که از بازیهایی که جناب زندگی  اشاره کردن به سبب بودن پرده ای که موجب شناسایی افراد از هم میشه در مجازی روبره انداخت  و با نشون دادن ناهنجاری هایی که بعضا فقط میشه گفت کودکانه هست و نه در شأن یک کاربر اینترنتی جدا خود داری کرد
با امید به این که این فضا موجب ارتقاء سطح کیفی و کمی در زندگی روز مره حقیقی ما بشه
از همه دوستان مخصوصا جناب رمضانزاده تشکر می کنم




سلام به آقا سید عزیزم. فوق العاده بوده آقا سید. احسنت. موافقم با فرمایشاتتون.


  می پسندم        0 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۹ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۲۱ بعد از ظهر نمایش پست [6]
عضو
rating
شماره عضویت : 531
حالت :
ارسال ها : 168
محل سکونت : : زیر آسمان آبی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 90
هشدارها : 1
اعتبار کاربر : 1664
پسند ها : 207
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 156
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : لیلی 313 »
هوالمستعان
این عالی ترین مقاله ای بود که تا حالا توانجمن  چت روم خوندم کوتاه تخصصی هشدار دهنده متشکرم فقط به نام خدا یادتون رفته ببخشیدااا



سلام علیکم. نظر لطفتون هست. حتما اصلاحش می کنم. در آدرس وبلاگم متن با بسم الله الرحمن الرحیم آغاز شده.


  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۲۷ قبل از ظهر نمایش پست [7]
بانو
rating
شماره عضویت : 12
حالت :
ارسال ها : 3166
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 356
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 13846
پسند ها : 3168
حالت من :  Gerye.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/bye1.jpg
تشکر شده : 2569


عضو غایب دل گیر و غمگینم...دیگرنای نوشتن ندارم...خسته ی خسته ام


سلام مطلبتون رو خوندم
ممنون
بسیار عالی بود



  می پسندم 5     0  5 
 
 
تعداد پسند های ( 5 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : الی . ارمیا


شمع وقتي داستانم راشنيدآتش گرفت
شرح حالم را اگرنشنيده باشي راحتي!

...
وقتی برای خودم می نویسم
خشک می شوم مثل دریاچه ی
ارومیه...
وقتی با تعریف دیگران می نویسم
می شوم مثل
زاینده رود...
که با سطل خیسش می کنند!!

وقتی برای تو می نویسم
می شوم
خلیج فارس
آنقدر زیبا
که دیگران
نوشته هایم را
به اسم خود ثبت می کنند
مثل
خلیج عربی....

 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ قبل از ظهر نمایش پست [8]
عضو
rating
شماره عضویت : 877
حالت :
ارسال ها : 3064
محل سکونت : : مازندران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 666
اعتبار کاربر : 20548
پسند ها : 1963
محل سکونت : shomal.jpg
حالت من :  Gig.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (5).gif
تشکر شده : 4052
وبسایت من : وبسایت من


عضو غایب <br /> در این دیار ســـربی ، یک استکان، هـوا نیســــــت<br /> <br /> درد و غم و مرض هست؛ یک جرعه ی دوا نیست<br /> <br /> مــعشوقه هـــای این شهر بر چهره، مــاسک دارند<br /> <br /> اح


مثل همیشه خوب بود داداش.اما کسی نیست بهش عمل کنه/دیدمت اصل ماجرا رو بهت میگم که چه خبره.فعلا.


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : بلاغ مبین

 
  و بر ما [وظيفه ‏اى] جز رسانيدن آشكار [پيام] نيست    


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۶ قبل از ظهر نمایش پست [9]
عضو
rating
شماره عضویت : 531
حالت :
ارسال ها : 168
محل سکونت : : زیر آسمان آبی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 90
هشدارها : 1
اعتبار کاربر : 1664
پسند ها : 207
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 156
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : الی . ارمیا »
سلام مطلبتون رو خوندم
ممنون
بسیار عالی بود




علیکم سلام. سلامت باشین. ان شاءالله مفید بوده باشه.


  می پسندم        0 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ قبل از ظهر نمایش پست [10]
عضو
rating
شماره عضویت : 531
حالت :
ارسال ها : 168
محل سکونت : : زیر آسمان آبی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 90
هشدارها : 1
اعتبار کاربر : 1664
پسند ها : 207
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 156
وبسایت من : وبسایت من



نوشته شده توسط : غریبه110 »
مثل همیشه خوب بود داداش.اما کسی نیست بهش عمل کنه/دیدمت اصل ماجرا رو بهت میگم که چه خبره.فعلا.




سلام پیمان جان. تشکر عزیز دل. ان شاءالله همگی عامل باشیم...  اصل چه ماجرایی؟ چشم. خدانگهدار.


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ بعد از ظهر نمایش پست [11]
عضو
rating
شماره عضویت : 531
حالت :
ارسال ها : 168
محل سکونت : : زیر آسمان آبی
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 90
هشدارها : 1
اعتبار کاربر : 1664
پسند ها : 207
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/02.jpg
تشکر شده : 156
وبسایت من : وبسایت من



ای کاش بیدار بشیم از خواب غفلت.


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
نقدی بر عملکرد تراژیک ما در روابط اینترنتی
جمعه ۲۳ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۰۸ بعد از ظهر نمایش پست [12]
بانو
rating
شماره عضویت : 18
حالت :
ارسال ها : 132
محل سکونت : : کنار اشکهای اسمان
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 293
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 478
پسند ها : 150
حالت من :  Badhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/04.jpg
تشکر شده : 77



خیلی زیبا بود هم از شما هم اقا سید .متشکرم


عمل کردن دشوار نیست کافیه اول خودمونو استارت بزنیم


  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : ترنم12
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه ی عشق ،تَر است
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد
صفحه 1 از 2 < 1 2 > آخرین »



برچسب ها
نقدی ، بر ، عملکرد ، تراژیک ، ما ، در ، روابط ، اینترنتی ،

« نتیجه گیری نهایی،ایین پیشرفت.. | هشت دستور براى خوشبختى در ازدواج و خانواده... »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 07:13 پیش از ظهر