انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مذهبی و دینی » شبهات » پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله چند بار به معراج رفته‌اند؟ لطفاً به طور مفصل توضیح دهید.



پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله چند بار به معراج رفته‌اند؟ لطفاً به طور مفصل توضیح دهید.

پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله چند بار به معراج رفته‌اند؟ لطفاً به طور مفصل توضیح دهید. اگر چه معراج را از منظرها و زوایای متفاوت و متعدد می‌توان مورد مطالعه و بررسی قرار داد. مانند: معراج به معنای خاص/معراج به معنای عام – معراج جسمانی/معراج روحانی و ... . الف - در تعریف معراج به معنای عام، فرموده‌اند: «الصَّلاة مِعرَاجُ المُؤمِن». یعنی نماز معراج مؤمن است. بدیهی است که این جمله، یک شعار زیبا جهت تعریف و تمجید و تشویق نیست، بلکه یک حقیقت است. لذا اگر در نماز
\dhlfv hsghl wg,hj hggi ugdi , Hgi ]kn fhv fi luvh[ vtji‌hkn? gxthQ fi x,v ltwg j,qdp nidn.


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6234
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1183
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92776
پسند ها : 4934
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14911
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله چند بار به معراج رفته‌اند؟ لطفاً به طور مفصل توضیح دهید.
اگر چه معراج را از منظرها و زوایای متفاوت و متعدد می‌توان مورد مطالعه و بررسی قرار داد. مانند: معراج به معنای خاص/معراج به معنای عام – معراج جسمانی/معراج روحانی و ... .
الف - در تعریف معراج به معنای عام، فرموده‌اند: «الصَّلاة مِعرَاجُ المُؤمِن». یعنی نماز معراج مؤمن است.
بدیهی است که این جمله، یک شعار زیبا جهت تعریف و تمجید و تشویق نیست، بلکه یک حقیقت است. لذا اگر در نماز ما معراجی رخ نمی‌دهد، مشکل از ایمان و نماز ماست، وگرنه نماز مؤمن معراج اوست. مگر می‌شود کسی به معراج نرود و حقایق عالم هستی را نشناسد، ولی قلبش به نور ایمان روشن و مطمئن گردد؟ همه تزلزل‌های ما نیز به خاطر این است که معراج نمی‌رویم، یعنی نمازمان زیاد هم نماز نیست.
پس، می‌توان نتیجه‌ی قطعی گرفت و با صراحت و یقین بیان نمود که پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله که تجلی و مصداق اتمّ مؤمن است، دست کم شبانه روزی 5 وعده به معراج می‌رفتند، به اضافه نوافل و به ویژه نافله شب.
چرا امیرالمؤمنین، امام علی علیه‌السلام می‌فرمودند: از من بپرسید که به راه‌های آسمان آگاه‌تر از راه‌های زمین هستم – اگر همه پرده‌ها کنار رود، چیزی بر یقین من افزوده نمی‌گردد؟ و چرا در نماز متحول شده و گاه غش می‌کردند؟ آیا علتی جز شهود عظمت الهی داشت که مستلزم معراج است؟
ب – در معراج خاص حضرت رسول اعظم صلوات الله علیه و آله، که مقصود همان معراج جسمانی می‌باشد – آن طور که از آیات قرآن مبرهن می‌گردد، ایشان دو سیر معراج داشتند که در هر کدام شاهد امور و مقاماتی بودند. حال به دو آیه ذیل دقت شود:
« سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلاً مِّنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ البَصِيرُ » (الأسراء، 1)
ترجمه: منزّه است آن كه بنده‏ ى خود را شبى از مسجد الحرام به سوى مسجد الأقصى كه حومه آن را بركت داده‏ ايم سير داد، تا برخی آيات (نشانه‌های) خويش را به او بنماييم كه همانا او شنواى بيناست.
دقت شود که در آیه‌ی فوق، پس از منزه دانستن خداوند متعال، به یک سیر از مسجدالحرام تا مسجد الاقصی اشاره دارد. و البته نه سیر زمینی و مشاهده‌ی زمینِ بین این دو نقطه.
در آیه فوق به هدف از این سیر تصریح می‌نماید که معراج برای دیدن آیات و نشانه‌های عظمت الهی بوده است و نه صرفاً علم به آنها. اما تصریح دارد که خداوند در این سیر، برخی از آیات را به ایشان نشان داد (لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا). مثل ديدن ملائک، انبیا، حیات، مرگ، رزق، بهشت، جهنم، اهل هر کدام، غذاهای بهشتی و جهنمی، عاقبت و باطن ثواب‌ها و گناهان و ... .
ج - اما در آیات سوره نجم، به دو مشاهده تصریح دارد، یکی به هنگام آغاز نزول وحی بود که می‌فرماید آن فرشته نیرومند وحی (شَدِيدُ الْقُوَى)، در افق اعلا قرار داشت و نزدیک و نزدیک شد، به حد دو سر یک کمان یا حتی نزدیک‌تر « قَابَ قَوْسَيْنِ أَوْ أَدْنَى » و سپس کلام الهی را وحی نمود؛ بعد می‌فرماید که چرا انکار می‌کنید، پیامبر (صلی الله علیه واله) یکبار دیگر نیز او را نه در افق اعلا، بلکه در سدرة المنتهی دیده است:
« مَا كَذَبَ الْفُؤَادُ مَا رَأَى * مَا كَذَبَ الْفُؤَادُ مَا رَأَى * وَلَقَدْ رَآهُ نَزْلَةً أُخْرَى * عِندَ سِدْرَةِ الْمُنْتَهَى * عِندَهَا جَنَّةُ الْمَأْوَى * إِذْ يَغْشَى السِّدْرَةَ مَا يَغْشَى * مَا زَاغَ الْبَصَرُ وَمَا طَغَى * لَقَدْ رَأَى مِنْ آيَاتِ رَبِّهِ الْكُبْرَى» (النّجم، 11 تا 19)
ترجمه: قلب (پيامبر) در آنچه ديد (از صورت جبرئيل و نزديك شدن او خطا نكرد و) دروغ نگفت * آيا در آنچه مى‏ بيند با وى ستيزه مى‏ كنيد؟ * و همانا در يك نزول ديگر هم او (جبرئيل) را ديده است * در كنار سدرة المنتهى * كه بهشت آخرتى كه جايگاه (مؤمنان پس از تمام شدن حساب محشر) است در نزد آن است * هنگامى كه آن سدره را آنچه كه مى ‏پوشاند (از نور و زيبايى و فرشتگان بى‏ حد) احاطه كرده بود * هرگز چشم (پيامبر آنچه را ديد) به خطا نديد و (از آنچه بايد ببيند) تجاوز نكرد * به راستى كه برخى از آيات بزرگ‏تر پروردگارش را بديد.
*** - در آیات فوق، پس از آن که تصریح و تذکر دارد که آن چه شهود می‌شود (دیده می‌شود)، با دانسته و ندانسته‌ها قابل قیاس نمی‌باشند و قابل تکذیب نیز نمی‌باشد [به ویژه آن که شاهد، خودش عقل کل است]، تصریح به سیر تا سدرة المنتهی دارد و دیگر نمی‌فرماید «بعضی از نشانه‌ها» را به او نشان دادیم، بلکه می‌فرماید: «بعضی از نشانه‌های بزرگ‌تر پروردگارش را دید» (لَقَدْ رَأَى مِنْ آيَاتِ رَبِّهِ الْكُبْرَى).
د – اگر چه برخی قائل به دو معراج شده‌اند، اما اغلب بر این نظرند که یک معراج با دو سیر بوده است، یکی از مسجد الحرام تا مسجد الاقصی و دیگری از مسجد الاقصی تا سدرة المنتهی.
و – از امام صادق علیه السلام نقل شده که پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله، یکصد و بیست بار به معراج رفتند (حارالانوار، ج‏18، ص 387) – که البته منافاتی با آن چه گذشت ندارد، چرا که این دو معراج، یا یک معراج در دو سیر، با جسم مبارک بوده و مابقی معراج روحانی می‌باشد.
(همان، 306)
منبع:x-shobhe
 سایت شهید آوینی







 
 
 

 















4 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
sadaf , صبا 20 , عقیق , کوثر ,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله چند بار به معراج رفته‌اند؟ لطفاً به طور مفصل توضیح دهید.
چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۸ بعد از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 1042
حالت :
ارسال ها : 2763
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 395
اعتبار کاربر : 19494
پسند ها : 2065
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 1034



اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : عقیق


«اللهُمَ صل علی فاطمةَ وَأَبیِها وَبَعلِها وَبَنیها وَالسِّرِّ المُستَودَعِ فیها بعدد ما احاط به علمک»


 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

موضوعات مشابه
عنوان موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین پاسخ
پیامبر اسلام صلوات الله علیه و آله چند بار به معراج رفته‌اند؟ قمرخانم
1 1019 قمرخانم

برچسب ها
پیامبر ، اسلام ، صلوات ، الله ، علیه ، آله ، چند ، بار ، به ، معراج ، رفته‌اند؟ ، لطفاً ، به ، طور ، مفصل ، توضیح ، دهید. ،

« تشنگی عاشورا - خواهشا جواب قانع کننده‌ای بدبد تا ما هم از این شبهه‌ها رها بشیم | جمع بین دو نماز از نظر شیعه و سنی چگونه است؟ »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 07:56 بعداز ظهر