آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۲۲ امرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۴۸ بعد از ظهر
|
|||||||
بانو
شماره عضویت :
122
حالت :
ارسال ها :
181
محل سکونت : :
زیر آسمان
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
127
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
856
پسند ها :
160
تشکر شده : 194
|
بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج میشود، مستقیم داخل غذا استفاده شود. معمولا بیشترین میزان پروتئینهای محلول در آب و ویتامینهای محلول در آب،
بهخصوص ویتامینهای گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد میشوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذیهای گوشت با این کار از بین میرود. البته باید توجه داشته باشید معمولا زمانی که گوشت در حال پختن است، ابتدا آب آن کمی کدر و پر از کف است. از نظر بهداشت موادغذایی، زمانی گوشت و آب آن کاملا ایمن و قابل خوردن میشوند که آب یا عصاره حاصل از جوشیدن گوشت به رنگ شفاف درآید. این عصاره، دارای ارزش تغذیهای است و دور ریختن آن توصیه نمیشود. خیلی از افراد هم کف روی گوشت یا مرغ را دور میریزند اما این کف شامل پروتئینهایی است که در مراحل اولیه از گوشت خارج میشود و یکی از ویژگیهای پروتئینها این است که امکان فومینگ یا کف کردن دارند. به همین دلیل دور ریختن کف حاصل از جوشیدن انواع گوشت در آب هم توصیه نمیشود. اگر خانم خانه کمی صبوری کند، این کف سرشار از پروتئین به مرور در آب حل خواهد شد و عصاره گوشت را شفاف و مغذی خواهد کرد.
ویرایش موضوع توسط : بهشته
در تاریخ : سه شنبه ۲۲ امرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ بعد از ظهر
می پسندم 6 0 6 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
|
اطلاعات نویسنده |
کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
سه شنبه ۲۲ امرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ بعد از ظهر
[1]
|
|||
ینی میشه خورد اون کفارو؟!!!!!!!!!آیـآ می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
چهارشنبه ۲۳ امرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ بعد از ظهر
[2]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
122
حالت :
ارسال ها :
181
محل سکونت : :
زیر آسمان
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
127
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
856
پسند ها :
160
تشکر شده : 194
|
نوشته شده توسط : ??????? »
ینی میشه خورد اون کفارو؟!!!!!!!!!آیـآ
اگر کمی صبوری کند، این کف سرشار از پروتئین به مرور در آب حل خواهد شد و عصاره گوشت را شفاف و مغذی خواهد کرد با سلام علی اقا پس دیگه لاز نیست اون کفا خورده شه می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
پنجشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۲ ۰۹:۴۸ بعد از ظهر
[3]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
12
حالت :
ارسال ها :
3166
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
356
دعوت شدگان :
1
اعتبار کاربر :
13846
پسند ها :
3168
تشکر شده : 2569
|
نوشته شده توسط : عـلـی۲۰ »
ینی میشه خورد اون کفارو؟!!!!!!!!!آیـآ
خو امتحان کنید می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
کف گوشت در حال پخت را دور بریزیم یا نه؟
چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ۰۸:۵۶ قبل از ظهر
[4]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1310
حالت :
ارسال ها :
3265
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
431
دعوت شدگان :
2
اعتبار کاربر :
74079
پسند ها :
5100
تشکر شده : 6163
|
چه جالب اصلا نمی دونستم
ممنون می پسندم 0
|
|||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
کف ، گوشت ، در ، حال ، پخت ، را ، دور ، بریزیم ، یا ، نه؟ ، |
|