انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » آخرین اخبار » اخبار علمی و فناوری اطلاعات » وای فای رایگان شهری در راه است؟



وای فای رایگان شهری در راه است؟

در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان ؛دیگر استفاده از وای فای در فضاهای شهری نظیر میدان ها و ایستگاه های اتوبوس به امری عادی تبدیل شده است. وای فای های شهری با توجه به قابلیت ارایه سرعت و کیفیت بالا و گاه رایگان، نسبت به نسل های سوم و چهارم موبایل از یک سو و امکان پشتیبانی از ابزارهای فاقد سیم کارت همچون لپ تاپ و تبلت ها از سوی دیگر تا اندازه زیادی در جهان محبوب شده اند. به همین منظور شهرداری های شهرهای بزرگ سعی می کنند با
,hd thd vhd'hk aivd nv vhi hsj?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۵۷ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 67
حالت :
ارسال ها : 7487
محل سکونت : : شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 380
اعتبار کاربر : 47753
پسند ها : 10840
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 7322
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
کاربر نمونه
کاربر نمونه
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
کاربران برتر
کاربران برتر

|

در بسیاری از کشورهای پیشرفته جهان ؛دیگر استفاده از وای فای در فضاهای شهری نظیر میدان ها و ایستگاه های اتوبوس به امری عادی تبدیل شده است.

وای فای های شهری با توجه به قابلیت ارایه سرعت و کیفیت بالا و گاه رایگان، نسبت به نسل های سوم و چهارم موبایل از یک سو و امکان پشتیبانی از ابزارهای فاقد سیم کارت همچون لپ تاپ و تبلت ها از سوی دیگر تا اندازه زیادی در جهان محبوب شده اند.

به همین منظور شهرداری های شهرهای بزرگ سعی می کنند با ارایه وای فای شهری، رضایت خاطر هرچه بیشتر شهروندان خود را کسب کنند. در همین راستا برخی دانشگاه ها به دانشجویان، واحد آموزشی خود را هرچه مجهزتر معرفی کنند. با تمام این احوال اما وای فای شهری همچنان به صورت گسترده در کشور به اجرا در نیامده است و همواره با موانعی رو به رو بوده است.

 

 

انحصاری که شکست

اپراتور رایتل که انحصار نسل های سوم و چهارم موبایل را در اختیار خود داشت، تنها موجب عقب ماندگی کشور در ارایه خدمات نسل های پیشرفته موبایلی نشده بود، بلکه این اپراتور به واسطه حمایت های دولتی توانسته بود بی سر و صدا انحصار وای فای شهری را هم به دست آورد. انحصاری که موجب شد تا بار دیگر فعالان حوزه اینترنت نتوانند در پروژه وای فای شهری ورود پیدا کنند. اگرچه از نتیجه و دستاوردهای این انحصار رایتل هم خبری نشد.

به هر ترتیب با پایان یافتن انحصار رایتل بر وای فای شهری در کنار نسل سوم و چهارم موبایل از شهریور ماه 93 بار دیگر امیدها برای ورود سایر اپراتورها برای ارایه وای فای شهری جانی تازه گرفتند. اما این که با پایان یافتن انحصار وای فای شهری چه میزان پیشرفت در این عرصه خواهیم داشت هنوز مشخص نیست.

بازیگران متنوع، متقاضی ارایه وای فای شهری

اما با وجود انحصار مذکور ارایه وای فای درون شهری در حال حاضر چندین دانشگاه کشور در محیط دانشگاه به دانشجویان خود وای فای رایگان ارایه می دهند. حضور و وجود وای فای رایگان در بسیاری از هتل ها، کافه ها و رستوران های کشورمان نیز به امری عادی بلد شده است. در همین راستا شهرداری تهران هم با ارایه وای فای در اتوبوس بی آرتی خط اتوبوس علم و صنعت- شهید براری که بیش از 10کیلومتر طول دارد و بیشترین میزان مسافران آن هم دانشجو هستند طرح ارایه وای فای شهری را در سطحی کوچک به بوته آزمایش گذاشته است تا در صورت گرفتن نتیجه مثبت، آن را در سایر خطوط بی آر تی هم توسعه دهد. از سوی دیگر و به تازگی یکی از اپراتورهای موبایل هم در تفریحگاه توچال تهران البته در حجمی محدود اقدام به ارایه وای فای شهری رایگان کرده است.

کمی قبل معاون وزارت ارتباطات نیز درخصوص برنامه های وزارت ارتباطات برای توسعه وای فای شهری صحبت کرده و وعده داده بود که به زودی بیشتر نقاط پرترافیک مجهز به وای فای می شوند. این مقام مسوول همچنین از ابلاغ برنامه ای برای ایجاد وای فای شهری در نقاط مرکزی تهران شامل حدفاصل چهارراه ولی عصر تا میدان انقلاب خبر داده بود که قرار است تا پایان امسال اجرایی شوند.

داود زارعیان سخنگوی شرکت مخابرات ایران هم در مصاحبه ای در اواخر دی ماه سال گذشته گفته بود این شرکت قصد دارد با ایجاد تغییراتی در کاربری کیوسک های تلفن که استفاده از آنها به شدت کاهش پیدا کرده بود از طرف آنها را حفظ کند و از سویی به کمک این کیوسک ها وای فای شهری به مردم ارایه کند.

زارعیان همچنین در گفت و گو با خبرنگار عصر ارتباط از اجرای وای فای شهری به صورت پایلوت در حرم امام رضا (ع) در مشهد خبر داد. براین اساس مشترکان همراه اول می توانند با حضور در این مکان و روشن کردن اینترنت خود از خدمات وای فای این اپراتور استفاده کند.

اگرچه به گفته سخنگوی مخابرات این شرکت هنوز برنامه روشنی برای ارایه وای فای در معابر پرتردد تهران ندارد.

وی با تاکید بر این که همراه اول مجوزهای لازم برای ارایه وای فای شهری را از رگولاتوری کسب کرده است در پاسخ به این سوال که مهم ترین بازیگر ارایه وای فای شهری اپراتورها، مخابرات یا شهرداری ها هستند، گفت: «طبق قانون اپراتورهایی که مجوز دارند می توانند وای فای شهری ارایه دهند.»

به هر تقدیر روشن است که پروژه ایجاد وای فای شهری مورد توجه است و نظر به اعلام آمادگی چندین شرکت فعال حوزه آی تی برای به انجام رساندن آن بسیاری از مردم منتظر ورود زودهنگام وای فای های شهری در ابعاد وسیع در کشور هستند. اما با توجه به وجود مدعیان و بازیگران متعدد و برخی ابهامات سرانجام این طرح چندان روشن نیست.

وای فای رایگان شهری در راه است؟

 

قوانین مبهم درخصوص نحوه ارایه وای فای شهری

باید توجه داشت که توسعه و گسترش این فناوری با تمام مزیت ها و فوایدش نیز به دور از آسیب ها و خطرات احتمالی نیست. یکی از خطرات احتمالی آن این است که اگر وای فای شهری گسترش زیاد داشته باشد می توان سهم دیگر اپراتورها از بازار پرشتاب مصرف اینترنت را تحت تاثیر قرار دهد.
شاید برای جلوگیری از همین اتفاق بوده که رگولاتوری قوانین سفت و سختی در این رابطه وضع کرده است. بر این اساس کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات ملی مصوبه ای استفاده از فناوری وای فای شهری را به دو نوع درون ساختمانی و برون ساختمانی تقسیم کرده است.

براساس این مصوبه، رگولاتور شرایط و محدودیت هایی برای ارائه خدمات وای فای برون ساختمانی قایل شده است؛ از جمله اینکه گفته شده که شرکت های ارایه کننده خدمات اینترنت فقط با هماهنگی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی می توانند در مناطق روستایی و سایر نقاطی که شرکت های دیگر تمایلی به ارایه خدمات اینترنت ندارند با استفاده از فناوری وای فای نسبت به ارایه خدمات اینترنت به صورت برون ساختمانی اقدام کنند.

البته اگر این مصوبه به این شکل اجرا شود اسم آن را هرچه که بشود گذاشت نمی توان آن را پروژه وای فای شهری آن طور که در جهان معمول است نامید چرا که تمام محیط های شهری را شامل نمی شود.

در نهایت این که سال گذشته بود که رگولاتوری اعلام کرد، دارندگان پروانه های ارایه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات می توانند از فناوری WiFi برای ارایه خدمات اینترنت استفاده کنند. البته رگولاتوری شرایطی را برای این مهم تعریف کرد از جمله آن که اگر در پروانه آنها یا براساس مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، ارایه خدمات یا استفاده از بستر فناوری WiFi مجاز دانسته شده باشد، می توانند با رعایت مقررات پروانه رادیویی عمومی این کار را انجام دهند.

شرکت متقاضی همچنین پس از دریافت مجوز از اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه مربوط به خود و سایر مجوزهای لازم مانند مجوز شهرداری برای نصب دکل، می تواند اقدام به ارایه وای فای شهری کند.

نکته قابل توجه این که ارایه کنندگان خدمات موظف هستند هویت شخص حقیقی استفاده کننده در محیط های درون ساختمانی و برون ساختمانی را شناسایی کنند.

به هر روی پروژه وای فای شهری در ایران هرچند برای شروع با استقبال خوبی از سوی شرکت های فناوری محور، شهرداری ها، مخابرات و اپراتورها و کاربران بالقوه این فناوری در ایران مواجه شده است اما با توجه به پیچیدگی های ذاتی این فناوری و نیاز به همکاری تنگاتنگ سازمان های متولی و مربوطه و البته رگولاتوری از سوی دیگر، امری ساده نبوده است و دورنمای روشنی را ارایه نمی دهد.

هفته نامه عصر ارتباط















4 تشکر شده از کاربر باران 313 برای ارسال مفید :
mohadeseh , یازهرااا , مهتاب1 , حریم قدس ,



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : باران 313

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
وای فای رایگان شهری در راه است؟
چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۷ بعد از ظهر نمایش پست [1]
مدیر انجمن انجمن دفاع مقدس
rating
شماره عضویت : 1784
حالت :
ارسال ها : 3460
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 462
اعتبار کاربر : 72225
پسند ها : 2031
حالت من :  Maghzmotafaker.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (30).jpg
تشکر شده : 2670



http://forum.roq.ir/t36637
یعنی مایکروفر انسانی:
يكي از بي سر و صداترين مهمان هاي خانه هاي امروزي در سراسرجهان مودم هاي واي فاي هستند. اين دستگاه هاي كوچك، ارتباط اينترنتي را از خطوط مختلف دي اس ال، فيبرنوري يا وايمكس دريافت و تبديل به امواج واي فاي مي كنند. امروزه لپ تاپ ها، گوشي هاي تلفن و حتي يخچال و تلويزيون شما مي توانند با اتصال به واي فاي راه خودشان را به اينترنت باز كنند و با قابليت هاي خيره كننده شان شما را شگفت زده كنند.
اما آيا هيچ وقت فكر كرده ايد اين مهمانان كوچك، چه خطراتي را براي شما ايجاد مي كنند؟
وقتي صحبت از امواج الكترومغناطيسي به ميان ميايد، بيشتر ذهن ها به سمت گوشي هاي موبايل منعطف مي شوند. بي سيم هاي هوشمند كوچولويي كه هر كدام يك فرستنده ده ميلي واتي و يك گيرنده ديجيتالي دارند و با هزاران امكانات ديگر مخلوط شده اند تا شما را هميشه سرگرم نگه دارند.

آيا واي فاي خطرناك است؟ بله!
به دليل طول موج ميكروني آنها، امواج توليد شده توسط اين فرستنده ها كه در دامنه 900 تا 1900 مگاهرتز منتشر مي شوند، در علم مخابرات به امواج ميكرويو شناخته مي شوند. اين امواج دقيقا همان فركانس هايي هستند كه شما در اجاق هاي ميكروويو براي پختن غذا استفاده مي كنيد. با اين تفاوت كه در يك اجاق ميكروويو شما يك فرستندهء هزار واتي داريد، اما در گوشي موبايل، يك فرستنده ده ميلي واتي، يعني صدهزار بار ضعيف تر.

خوب. شايد اين نسبت كمي آرام بخش باشد! اما باز هم نگران باشيد: اجاق ميكروويو تنها يك دقيقه كار مي كند، اما گوشي شما ساعت هاي متمادي با بدن شما در تماس است!
توجه داشته باشيد كه گوشي هاي موبايل، تنها فرستنده هايي نيستند كه در اين دامنه كار مي كنند، بلكه تمام دستگاه هايي كه از يك مكانسيم ارتباط راديويي ديجيتال استفاده مي كنند، با همين فركانس كار مي كنند: تلفن هاي بيسيم و فرستنده هاي واي فاي. تلفن هاي خانگي بيسيم و دستگاه هاي واي فاي نيز دقيقا همان دامنهء فركانسي تلفن هاي موبايل را استفاده مي كنند. با اين تفاوت كه آنها در چندين طول موج مختلف بطور همزمان اقدام به انتشار سيگنال مي كنند.

خطر اين دستگاه ها وقتي زياد مي شود كه هر دستگاه به تنهايي قادر باشد سيگنال را هم ارسال و هم دريافت كند. بنابراين، هر دستگاهي كه ارتباط دوطرفهء ارسال و دريافت اطلاعات (ديتا - صوت - تصوير - كنترل - ...) برقرار كند، يك منبع جديد آلودگي فركانسي خواهد بود.

خوب من براي مثال يك خانهء معمولي را مثال مي زنم: شما، همسرتان و دو فرزندتان هر كدام يك لپ تاپ و يك گوشي هوشمند داريد، يك دستگاه دي اس ال، يك دستگاه تلفن بي سيم خانگي، يك كنترل همه كارهء سيستم سينماي خانگي و يك تلويزيون هوشمند. اين يعني: چهار لپ تاپ، چهار گوشي موبايل (كه هم زمان چهار دستگاه واي فاي نيز محسوب مي شود) يك فرستندهء دي اس ال، دو فرستندهء ديجيتال (گوشي تلفن بيسيم و پايه اش هر كدام يك فرستندهء جداگانه محسوب مي شوند) و دو دستگاه واي فاي ديگر (كنترل سينماي خانگي و تلويزيون). در مجموع ما 17 دستگاه فرستندهء ميكروويو آزاد در خانه داريم كه24/7 روشن هستند و در حال فرستادن سيگنال.

اگر ميانگين توان هر يك از اين دستگاه ها (ده ميلي وات) باشد (البته واي فاي تشعشعي حدود 120 ميلي وات دارد). اين يعني حدود 300 ميلي وات! حال آن را ضرب در دقيقه هاي يك شبانه روز كنيد تا به عدد 432000 ميلي وات - دقيقه برسيد! اگر فرض كنيم يك دستگاه اجاق ميكروويو 800 وات توان داشته باشد، مثل اين است كه ما هر دو روز يك بار، يك دقيقه در اجاق ميكروويو قرار بگيريم!!! و البته نيمي از اين تشعشع به تنهايي توسط دستگاه واي فاي شما تامين مي شود!

خطر را جدي بگيريد!!!
موضوع وقتي بغرنج تر مي شود كه بدانيد همسايه هاي شما نيز با فاصلهء كمي در پشت ديوار مشغول توليد ميزان مشابهي از انرژي هستند! كافي است روي كامپيوترتان فهرست جستجوگر شبكه هاي موجود را نگاه كنيد تا ببينيد در چه جهنمي از تشعشعات قرار داريد!

توجه داشته باشيد كه همهء دستگاه هاي فرستندهء حتي اگر سيگنال آنها براي ارتباط مناسب نباشد مضر هستند! چرا؟ بر اساس استانداردهاي مخابراتي، توان دستگاه هاي فرستنده در شعاع ده متري آنها سنجيده مي شود! نه در فاصله يك متري! بنابراين در شعاع ده متري شما هر دستگاهي، حتي يك فرستندهء بلوتوث نيز مي تواند خطرآفرين باشد.

چه اتفاقي مي افتد؟

سازمان هاي مختلف بهداشتي، سعي در اثبات خطرناك بودن دستگاه هاي فرستنده راديويي كرده اند،
اما واقعا چه خطري اثبات شده؟ تحقيقات دولتي در چين نشان داده است كه منحني رشد اوتيسم در كودكان دقيقا مشابه منحني افزايش تعداد مصرف كنندگان موبايل و اينترنت بي سيم است.
بيش از ده هزار تحقيق علمي اثبات كرده اند كه تماس طولاني با امواج راديويي عواقب خطرناكي بر زندگي انسان دارند. اين عواقب عبارتند از:
> - تندخويي و پرخاشگري
> - بد خوابي و بي نظمي در ريتم خواب و بيداري (به هم خوردن ساعت بيولوژيك بدن)
> - كم اشتهايي يا پر اشتهايي غير عادي
> - عارضه هاي جبران ناپذير مغزي در نوزادان مانند: اوتيسم، عقب افتادگي و افزايش فشار آب درون مغزي (آنسفالي)
> - خستگي دائمي
> - كاهش ميل جنسي يا ناتواني در مردان
> - طولاني شدن دوره تخمك گذاري در زنان
> - تغيير در ساختار ژنتيك دي ان آي انسان كه منجر به كندي رشد بدن يا ناهنجاري هاي نسل بعدي مي شود

امواج ميكروويو حتي روي گياهان و حيوانات نيز تاثيرات مشابه دارند. آزمايشات نشان داده رشد گياهان در اطراف فرستنده هاي راديويي متوقف مي شود. درخت ها تمايلي به توليد گل و دانه ندارند و پرنده ها بجاي لانه ساختن و تخم گذاري ترجيح مي دهند فقط آواز بخوانند. خيلي طول نمي كشد كه اين موجودات نيز بخاطر ما انسان ها در معرض خطر انقراض قرار گيرند.

چه كار كنيم؟
اين خود ما هستيم كه بايد جلوي خطرات را بگيريم، هيچ وقت انتظار نداشته باشيد كه شركت هايي مثل نوكيا، اپل، سامسونگ و... پا روي منافعشان بگذارند و اعلام كنند كه محصولات ما خطرناك است! آنها هرگز چنين نمي كنند.
> اگر دوستدار وسايل جديد و هوشمند هستيد، هيچ اشكالي ندارد كه هر چند تا از آنها را كه مي خواهيد در خانه انبار كنيد. اما رفتارهاي خود را در خانه و خانواده به شكل زير عوض كنيد:

> 1- وسايل فرستنده را روشن باقي نگذاريد. همه دستگاه هاي شما، يك اپشن براي خاموش كردن ارتباط واي فاي دارند. وقتي از آنها استفاده نمي كنيد، آنها را خاموش كنيد.

> 2- مدت استفاده از فرستنده ها را تا مي توانيد كوتاه كنيد: اگر نياز به اتصال دائمي به اينترنت داريد، بجاي واي-فاي از كابل براي اتصال لپ تاپ به مودم استفاده كنيد.

> 3- از كوتاه ترين برد دستگاه هاي فرستند استفاده كنيد: سعي كنيد فاصلهء فرستنده و گيرنده شما كمترين مقدار ممكن باشد. با افزايش فاصله، قدرت سيگنال كاهش مي يابد و دستگاه ها با تشعشع بيشتر سعي در جبران آن مي كنند.

> 4- موبايل خود را جايي نزديك پنجره و دور از محل استراحت خود قرار دهيد. حتي مي توانيد به تماس گيرندگان خود اطلاع دهيد كه تلفن شما در ساعات پاياني روز خاموش است و بهتر است از تلفن خانگي يا پيام گير صداي خودشان را به گوش شما برسانند.

> 5- بجاي تلفن بيسيم، از تلفن معمولي استفاده كنيد. تلفن بيسيم را فقط در موارد محدودي كه گرفتار هستيد استفاده كنيد. در زمان تعمير خودرو يا هنگام شستن ظرف ها.
>6 - دانلود در طول شب! به چه قيمتي؟ سعي كنيد دانلودهاي خود را در زمان هايي كه در خانه نيستيد انجام دهيد.

> 7- اين مطلب را براي همه دوستان خود ارسال كنيد و براي همسايه ها نيز تعريف كنيد. هم كلاسي ها و هم كارانتان را در جريان بگذاريد و دست به دست هم براي خلاصي از جهنم فركانسي كه براي خودمان ايجاد كرده ايم، تلاش كنيم.


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : محمدELE

 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
وای فای رایگان شهری در راه است؟
پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۵۹ بعد از ظهر نمایش پست [2]
بانو
rating
شماره عضویت : 1071
حالت :
ارسال ها : 805
محل سکونت : : شیراز
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 135
اعتبار کاربر : 13569
پسند ها : 589
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/01.jpg
تشکر شده : 708





  می پسندم        0 
















امضای کاربر : دختر چادری
اینم رفیق شهید منه 
دوسش دارم یه عالمههههههههههههه
هرچی بگم بازم کمهههههههههه


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
وای فای رایگان شهری در راه است؟
یکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۳۲ بعد از ظهر نمایش پست [3]
عضو
rating
شماره عضویت : 2951
حالت :
ارسال ها : 21
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 5
اعتبار کاربر : 84
پسند ها : 4
تشکر شده : 0





  می پسندم        0 
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
وای ، فای ، رایگان ، شهری ، در ، راه ، است؟ ،

« تراش مجسمه‌های چوبی با استفاده از لیزر | تلفن سالمندان با فناوری شناسایی چهره »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 02:23 پیش از ظهر