آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ قبل از ظهر
|
|||||||
بانو
شماره عضویت :
1957
حالت :
ارسال ها :
863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
124
اعتبار کاربر :
12898
پسند ها :
948
تشکر شده : 1235
|
ته چین گوشت و بادمجانتهچین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیباش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانیهاست البته برخلاف تصور اغلب ما که فکر میکنیم تنها نوع آن، تهچین مرغه این غذا باتوجه به مواد داخل آن انواع گوناگونی داره یه نمونه اش همین تهچین گوشت و بادمجان مواد لازم برای 8 نفر:
برنج 4 لیوان . بادمجان متوسط 4 عدد . گوشت چرخ کرده 400 گرم . پیاز 2 عدد . ماست 1 لیوان
زرده تخم مرغ 4 عدد . کره 4 قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . زعفران مقداری
طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و پس از 30 دقیقه آبکشی
پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ،
نکته: برای آنکه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.
می پسندم 5 0 5 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ بعد از ظهر
[1]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
1319
حالت :
ارسال ها :
681
محل سکونت : :
زیر سایه ی مرتضی علی هستم
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
166
اعتبار کاربر :
6414
پسند ها :
744
تشکر شده : 307
|
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ قبل از ظهر
[2]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1957
حالت :
ارسال ها :
863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
124
اعتبار کاربر :
12898
پسند ها :
948
تشکر شده : 1235
|
هویج پلو با مرغ
طرز تهیه :
هویج را خلال کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس پیاز داغ و مرغ ( ازقبل بخار پز کردیم وبعد ریش ریشش کردیم) رو و کمی تفت میدیم سپس مقداری زرشک و زعفران دم کرده را با روغن تفت میدهیم وبه مواد بالا اضافه میکنیم دو پیمانه برنج را هم توی اب جوش میپزیم و آبکش میکنیم ته قابلمه روغن ریخته و وقتی داغ شد با سیب زمینی و یا نان کفش رو میپوشونیم مقداری از برنج آبکش شده داخل قابلمه میریزیم و از مواد مرغ و هویج لا به لای ان میریزیم و 2 سه مرحله لا به لای برنج از موادمرغ و هویج میریزیم و در قابلمه رو میگذاریم و اجازه میدیم برنج دم بکشد
می پسندم 2 0 2 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
پنجشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ قبل از ظهر
[3]
|
|||||||||||||||||||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
1957
حالت :
ارسال ها :
863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
124
اعتبار کاربر :
12898
پسند ها :
948
تشکر شده : 1235
|
قیمه نثار غذایی اصالتاً قزوینیست این غذا با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیاز داغ درست میشه ودر گذشته قیمه نثار جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شده و در عروسی ها به عنوان شام عروسی سرو می شده مواد لازم برای تهیه قیمه نثار قزوین :
طرز تهیه قیمه نثار غذای سنتی قزوین :
پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود(خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود)بعدش نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.
برنج را شسته و با چند قاشق نمک آنرا از شب قبل خیس کنید بعدبرنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد . می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||||||||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ قبل از ظهر
[4]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1957
حالت :
ارسال ها :
863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
124
اعتبار کاربر :
12898
پسند ها :
948
تشکر شده : 1235
|
مواد لازم
* گردن گوسفند 1 عدد
طرز پخت : می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ قبل از ظهر
[5]
|
|||
بانو
شماره عضویت :
1957
حالت :
ارسال ها :
863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
124
اعتبار کاربر :
12898
پسند ها :
948
تشکر شده : 1235
|
شیشلیک
غذای سنتی مشهد که تورستورانهای شاندیزهم سرو میشه ششلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد. شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است اما در مشهد به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند. مواد لازم جهت تهیه ی شیشلیک شاندیز: گوشت دنده ی گوساله یا گوسفند: 1 کیلو گرم ماست: 1 لیوان زعفران دم کرده :2 قاشق غذا خوری گوجه فرنگی: 10 عدد آبلیمو :3 قاشق غذاخوری روغن: 10 قاشق غذاخوری فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید و ۲۴ ساعت پیش از آماده کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود. گوشت را به اندازه های یکسان ببرید، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم شده، آبلیمو روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و بگذارید حداقل یک شب بماند. پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو قطعه یک تکه کوچک دنبه قرار دهید، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید. شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و برش های لیموی تازه سرو نمائید همچنین بهترین و سالم ترین نوشیدنی برای این کباب دوغ میباشد. نــکتـــــه: انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید بجای ۲۴ ساعت مدت ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی به دلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد و همچنین باعث فساد سریع گوشت می شود. نوش جان امیدوارم خوشتون بیاد
ویرایش ارسال توسط : یازهرااا
در تاریخ : یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۹ قبل از ظهر می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ قبل از ظهر
[6]
|
|||
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ قبل از ظهر
[7]
|
|||
مواد لازم: نصف یک کلم برگ کوچک خرد شده برنج 2 پیمانه پیاز متوسط یک عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم سرکه 3- 4 قاشق غذاخوری رب 2 قاشق غذاخوری زیره سیاه 1 قاشق چایخوری زردچوبه و زعفران آب کرده به میزان دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و در روغن چرخ بدهید تا طلایی شود زردچوبه را اضافه کنید
برنج را آب کش کنید و ته قابلمه را ته دیگی که دوست دارید بچینید و روش یک لایه برنج آب کش شده و یک لایه مایه کلم و گوشت بریزید و تا آخر ادامه دهید. می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ بعد از ظهر
[8]
|
|||
عضو
شماره عضویت :
1353
حالت :
ارسال ها :
272
محل سکونت : :
ایران_خمین
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
132
دعوت شدگان :
3
اعتبار کاربر :
2589
پسند ها :
156
تشکر شده : 232
|
میخاستم بگم کاربرای اقا بیشتر تشکر کردن دیدم نه در ظاهر ولی باطن رو خدا میدونه
می پسندم 0
|
|||
|
اطلاعات نویسنده |
غـذا چـی بـپـزیـم؟
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ قبل از ظهر
[9]
|
|||
مواد لازم:
پیاز یک عدد متوسط گوشت چرخ کرده 200 گرم رب 2 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم سیب زمینی بزرگ یک عدد قارچ 3 تا 4 عدد متوسط ( اختیاری) طرز تهیه: پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه ، بهش زردچوبه اضافه و کمی تفت بدین، گوشت چرخ کرده را اضافه و به تفت دادن ادامه بدین تا گوشت رنگش تغییر کنه ، رب را هم در این مرحله اضافه و مواد را هم بزنید تا خامی رب گرفته بشه . به این مواد 2 لیوان آب اضافه کنید و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه. قارچها را بشورید و خرد کنید و در کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین . برای اینکه رنگش عوض نشه و تیره نشه بهش کمی آب لیمو اضافه کنید . اما اگه قارچتون تازه باشه رنگش عوض نمیشه . وقتی گوشت پخت نمک و فلفلش را اندازه کنید و قارچها را بهش اضافه کنید ، بذارین طعم مواد با هم مخلوط بشه آب مواد کشیده بشه. سیب زمینی را هم خلال کنید و در روغن سرخ کنید. خوراک بیج بیج شما آماده است با سیب زمینی سرخ کرده تزئینش کنید. این خوراک را با برنج یا نون میل کنید. می پسندم 0
|
||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
غـذا ، چـی ، بـپـزیـم؟ ، |
|