انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:.. اینجا گناه ممنوع ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » هنر کدبانوی ایرانی » آموزش آشپزی » غـذا چـی بـپـزیـم؟



غـذا چـی بـپـزیـم؟

ته چین گوشت و بادمجان ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیباش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست البته برخلاف تصور اغلب ما که فکر می‌کنیم تنها نوع آن، ته‌چین مرغه  این غذا  باتوجه به مواد داخل آن انواع گوناگونی داره یه نمونه اش همین  ته‌چین گوشت و بادمجان    مواد لازم  برای 8 نفر:    برنج 4 لیوان  .  بادمجان متوسط 4 عدد  .  گوشت چرخ کرده 400 گرم  .  پیاز 2 عدد  .  ماست 1 لیوان زرده تخم مرغ 4 عدد  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  .  زعفران مقداری   طرز تهیه : بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید ،
yـbh ]ـd fـ\ـcdـl?


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۰۴ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1957
حالت :
ارسال ها : 863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 124
اعتبار کاربر : 12898
پسند ها : 948
تصویر مورد علاقه من : images/mms/g01.jpg
تشکر شده : 1235


مدال ها:3
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربران برتر
کاربران برتر

|

ته چین گوشت و بادمجان



ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیباش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست
البته برخلاف تصور اغلب ما که فکر می‌کنیم تنها نوع آن، ته‌چین مرغه
 این غذا  باتوجه به مواد داخل آن انواع گوناگونی داره یه نمونه اش همین  ته‌چین 
گوشت و بادمجان 

 

مواد لازم  برای 8 نفر:

 

 برنج 4 لیوان  .  بادمجان متوسط 4 عدد  .  گوشت چرخ کرده 400 گرم  .  پیاز 2 عدد  .  ماست 1 لیوان

زرده تخم مرغ 4 عدد  .  کره 4 قاشق غذاخوری  .  رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  .  زعفران مقداری
 

طرز تهیهبادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و پس از 30 دقیقه آبکشی
و خشک کنید سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

 

پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ،
پس از اینکه گوشت سرخ شد رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید ،
تفت دهید تا مواد به خوبی ترکیب شوند سپس از روی حرارت بردارید.

نکته: برای آنکه گوشت زودتر بپزد، در ظرف را بگذارید.

از طرف دیگر، قابلمه متوسطی را تا نیمه از آب پر کنید و پس از اضافه‌کردن کمی نمک به آن، روی حرارت اجاق‌گاز بگذارید
تا به جوش آید. سپس برنجی را که 3-2 ساعت پیش خیس کرده بودید، داخل آب درحال جوش بریزید و چند دقیقه حرارت
زیاد بدهید تا همراه با آب بجوشد.
پس از گذشت مدت زمان لازم، آن را آبکش کنید. برنج آبکش‌شده را کنار بگذارید.
حالا
زرده‌های تخم‌مرغ، زعفران و ماست وکره ذوب شده و مقداری زعفران دم شده را داخل کاسه ای بریزید و با قاشق بزنید
تا یکدست شود سپس برنج را اضافه کنید و با قاشق آرام مخلوط کنید تا مواد ته چین به خوبی باهم ترکیب شوند.

ته قابلمه مقداری روغن بریزید ، نصف برنج ته چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق خوب فشرده و صاف کنید ، نصفبادمجانها را روی برنج بگذارید و روی ان مواد گوشتی بریزید سپس نصف دیگر بادمجان ها را روی گوشت بگذارید
باقی مانده برنج را روی مواد بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید و صاف کنید.

قابلمه را 1 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین طلایی آماده شود ، پس از پخت کمی صبر کنید
تا قابلمه خنک شود سپس ته چین را داخل ظرف برگردانید و سرو کنید


بفرمایید نوش جان امیدوارم خوشتون بیاد




















  می پسندم 5     0  5 
 
 
تعداد پسند های ( 5 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :3 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  2. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  3. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  4. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  5. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : یازهرااا

 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
سه شنبه ۳ شهریور ۱۳۹۴ ۰۲:۵۵ بعد از ظهر نمایش پست [1]
عضو
rating
شماره عضویت : 1319
حالت :
ارسال ها : 681
محل سکونت : : زیر سایه ی مرتضی علی هستم
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 166
اعتبار کاربر : 6414
پسند ها : 744
حالت من :  Mokhlesim.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (21).jpg
تشکر شده : 307




بفرمایید نوش جان امیدوارم خوشتون بیاد

خب ما چجوری از این راه دور نوش جان کنیم
یه حرفایی میزنید اصلن .....

من خیلی از اینا دوس دارم

 



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : محمد121
هردو عالم یک فروغ روی اوست
  

 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۰ قبل از ظهر نمایش پست [2]
بانو
rating
شماره عضویت : 1957
حالت :
ارسال ها : 863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 124
اعتبار کاربر : 12898
پسند ها : 948
تصویر مورد علاقه من : images/mms/g01.jpg
تشکر شده : 1235



 

 هویج پلو با مرغ 



مواد لازم


مواد لازم:

 برنج 3 پیمانه
هویج نیم کیلو
سینه مرغ 400 گرم
 پیاز 2 عدد
 نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم
 روغن به میزان لازم
سیب زمینی یا نان برای ته دیگ

 

طرز تهیه  :
 

 

هویج را خلال کرده و در روغن سرخ میکنیم سپس پیاز داغ و مرغ ( ازقبل بخار پز کردیم وبعد ریش ریشش کردیم) رو و کمی تفت میدیم

سپس مقداری زرشک و زعفران دم کرده را با روغن تفت میدهیم وبه مواد بالا اضافه میکنیم

دو پیمانه برنج را هم توی اب جوش میپزیم و آبکش میکنیم

ته قابلمه روغن ریخته و وقتی داغ شد با سیب زمینی و یا نان کفش رو میپوشونیم

مقداری از برنج آبکش شده داخل قابلمه میریزیم و از مواد مرغ و هویج لا به لای ان میریزیم و 2 سه مرحله لا به لای برنج از موادمرغ و هویج میریزیم و در قابلمه رو میگذاریم و اجازه میدیم برنج دم بکشد

  

برای تزیین روی غذا میتونید اززرشک، کشمش  سرخ شده و خلال پسته و بادام  استفاده کنید.

 

     


امیدوارم درست کنید و لذت ببرید



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : یازهرااا

 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
پنجشنبه ۵ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۳۵ قبل از ظهر نمایش پست [3]
بانو
rating
شماره عضویت : 1957
حالت :
ارسال ها : 863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 124
اعتبار کاربر : 12898
پسند ها : 948
تصویر مورد علاقه من : images/mms/g01.jpg
تشکر شده : 1235




قیمه نثار

یه غذای خوشمزه وسنتی 

 

 

 

قیمه نثار غذایی اصالتاً قزوینیست این غذا با برنج و گوشت و خلال بادام و پسته و پیاز داغ درست می‌شه ودر گذشته قیمه نثار جزو غذاهای تشریفاتی محسوب می شده و در عروسی ها به عنوان شام عروسی سرو می شده

 

مواد لازم برای تهیه قیمه نثار قزوین :

 

گوشت  قیمه شده  ۲۰۰ گرم
 خلال بادام  یک سوم لیوان
 زرشک  یک سوم لیوان
 برنج  ۲ پیمانه پلو پز
 خلال پسته  ۳ قاشق غذا خوری
 زعفران دم کرده  به میزان لازم
 گلاب  ۲ قاشق غذا خوری
 پیاز درشت  ۱ عدد
 نمک و زرچوبه و فلفل  به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۱ الی ۱/۵ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
عرق دارچین یا هل ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
روغن  به میزان دلخواه

 

طرز تهیه قیمه نثار غذای سنتی قزوین :

 

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و فلفل وگوشت  را به پیازاضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن آب اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته تا گوشت بپزد بعد نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود(خلال بادام را در گلاب و زعفران دم کرده بخوابانید تا نرم و خوشرنگ شود)بعدش نمک بزنید و صبر کنید تا آب گوشت تبخیر و مقدار کمی آب باقی بماند.

بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید. خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.(برای تزئین روی غذا)

 

برنج را شسته و با چند قاشق نمک آنرا از شب قبل خیس کنید بعدبرنج را آبکش کنید و روغن و عرق دارچین در کف قابلمه بریزید و یک لایه نان یا سیب زمینی کف قابلمه  چیده و برنج آبکش را روی سیب زمینی ریخته و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا دم بکشد .
زرشک  را خوب شسته و سپس با یک قاشق شکر و کمی روغن به مدت کوتاهی روی شعله تفت دهید . دقت کنید اگر زمان تفت دادن زیاد شود زرشک میسوزد .یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید

 برای تزیین این غذا شما میتوانید ابتدا برنج را در دیس کشیده و روی آنرا از مخلوط گوشت آماده شده بریزید و با خلال بادام و پسته , زرشک و برنج زعفرانی دور آنرا بپوشانید 



امیدوارم وقتی درست کردید  لذت ببرید



  می پسندم 3     0  3 
 
 
تعداد پسند های ( 3 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : یازهرااا

 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۹ قبل از ظهر نمایش پست [4]
بانو
rating
شماره عضویت : 1957
حالت :
ارسال ها : 863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 124
اعتبار کاربر : 12898
پسند ها : 948
تصویر مورد علاقه من : images/mms/g01.jpg
تشکر شده : 1235




 چلو گوشت 
غذای سنتی سمنان

 

 

مواد لازم 

* گردن گوسفند 1 عدد 
* پیاز خرد شده 2 عدد متوسط 
* رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری 
* ادویه ( دارچین و نمک و زعفران ) مقداری 
روغن برای سرخ کردن

طرز پخت : 
پیاز را خرد کرده و سرخ می کنیم . گردن گوسفند را داخل پیاز سرخ می کنیم بعد از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه می کنیم و سرخ می کنیم .

 زعفران آب شده و نمک را به مواد اضافه می کنیم. آب داخل مواد می ریزیم بعد از پخت گوشتمقداری دارچین به مواد اضافه می کنیم

به مدت 10 دقیقه می گذاریم با دارچین بپزد . این غذا با برنج سرو می شه .

سمنانیها از دست گوسفند برای چلو گوشت استفاده می‌کنند آنها در ابتدا برنج را جوشانده و کمی خام برمیدارند سپس گوشت را ادویه زده و

بصورت خام لای برنج دم کرده و حدود دوساعت با شعله کم دم می‌کنند. گوشت داخل برنج با بخار برنج کاملاً می‌پزد و آب درون گوشت به ته

دیگ رفته مجدداً بخار می‌گردد تا زمانیکه گوشت کاملاً بپزد. بجای گوشت می‌توان از مرغ یا جوجه با زعفران و کره نیز استفاده نمود.





امیدورارم وقتی این غذا رو درست کردید از خوردنش لذت ببرید



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : یازهرااا

 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۰ قبل از ظهر نمایش پست [5]
بانو
rating
شماره عضویت : 1957
حالت :
ارسال ها : 863
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 124
اعتبار کاربر : 12898
پسند ها : 948
تصویر مورد علاقه من : images/mms/g01.jpg
تشکر شده : 1235



شیشلیک 

غذای سنتی مشهد که تورستورانهای شاندیزهم سرو میشه



ششلیک نوعی کباب است که از شش تکه گوشت، از راسته گوسفند تهیه می شود

که روش پخت مخصوصی داشته و طعمی بسیار لذیذ دارد.

شیشلیک در شهرهای دیگر به صورت گوشت های تکه شده است

اما در مشهد به همراه دنده به سیخ کشیده شده و بر روی زغال آن را کباب می کنند.


مواد لازم جهت تهیه ی شیشلیک شاندیز:
گوشت دنده ی گوساله یا گوسفند: 1 کیلو گرم
ماست: 1 لیوان
زعفران دم کرده :2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی: 10 عدد
آبلیمو :3 قاشق غذاخوری
روغن: 10 قاشق غذاخوری
فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه شیشلیک باید از گوشت دنده گوساله یا گوسفند استفاده کنید

نکته مهم برای کباب خوب انتخاب گوشتی است که تازه و ترد باشد

بهتر است گوشت را با آب پیاز و مقداری فلفل مخلوط کنید

و ۲۴ ساعت پیش از آماده  کردن کباب بگذارید بماند تا گوشت نرم شود.


گوشت را به اندازه های یکسان ببرید، داخل کاسه ای پیاز رنده شده، ماست، زعفران دم شده،

آبلیمو  روغن و مقداری فلفل بریزید و مخلوط کنید سپس گوشت را در این مایه بخوابانید و

بگذارید حداقل یک شب بماند.


پس از استراحت، گوشت ها را به سیخ بکشید و بین هر دو  قطعه یک تکه کوچک دنبه

قرار دهید، موقع کباب کردن بهتر است از ذغال استفاده کنید اما در صورت عدم دسترسی

میتوانید درون فر یا روی اجاق با حرارت متوسط شیشلیک ها را اماده کنید.


شیشلیک ها را پس از اماده شدن با برنج زعفرانی، کره، گوجه کبابی، فلفل سبز کبابی و

برش های لیموی تازه سرو نمائید همچنین بهترین و سالم ترین نوشیدنی برای این کباب

دوغ میباشد.





نــکتـــــه:

انواع کباب باید در عین پختن زیاد خشک نشود، اگر فرصت کافی برای اماده سازی کباب ها ندارید میتوانید بجای ۲۴ ساعت مدت ۱ ساعت درون ظرفی که مقداری کیوی له شده ریخته اید قرار دهید (کیوی به دلیل اسیدی که دارد گوشت را نرم میکند) البته دقت کنید که گوشت زیاد نماند چون گوشت له میشود و بافت خود را از دست خواهد داد و همچنین باعث فساد سریع گوشت می شود.



نوش جان امیدوارم خوشتون بیاد

 


ویرایش ارسال توسط : یازهرااا
در تاریخ : یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۵۹ قبل از ظهر



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : یازهرااا

 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
یکشنبه ۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۱۴ قبل از ظهر نمایش پست [6]
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من





مواد لازم : 



گوشت چرخ کرده 200 گرم 



لپه  نصف پیمانه 



پیاز یک عدد متوسط 



رب 1 تا 2 قاشق غذاخوری 



زرشک 2 تا 3 قاشق غذاخوری 



نمک - فلفل - دارچین - زردچوبه به میزان لازم



آب لیمو ترش 2 تا 3 قاشق غذاخوری 



 



طرز تهیه: 



پیاز را خرد کنید و در یکی دو قاشق روغن مایع تفت بدین تا طلایی بشه  ( حتما تا حالا متوجه شدین که من مزه پیاز سرخ شده را خیلی دوست دارم و وقتی تو غذا مزه اش را حس میکنم خیلی خوشم میاد  و معمولا پیاز غذاهام را خیلی ریز نمیکنم . اما خب یکی از اصول خورش خوشگل اینه که پیازش معلوم نباشه) وقتی پیاز طلایی شد کمی زردچوبه بهش اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدین.



لپه را هم از قبل بذارین جداگونه بپزه. 



گوشت چرخ شده را اضافه کنید و تفت بدین، رب را هم اضافه کنید و باز تفت بدین. 





دو لیوان آب به این مواد اضافه کنید و بذارین خورش بپزه، لپه پخته شده را هم در این مرحله به خورش اضافه کنید. اگه لپه شما خیلی زود پزه و ممکنه تو خورش وا بره بذارین وقتی گوشت پخت به خورش اضافه کنید. در اواخر طبخ  وقتی خورش کم آب شد  زرشک پاک کرده و شسته شده را بهش اضافه کنید. در کل 20 دقیقه با حرارت متوسط برای پخت گوشت کافیه. 





 



بعدش نمک - فلفل و دارچین و آب لیمو به خورش اضافه کنید و با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. 







  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۳۸ قبل از ظهر نمایش پست [7]
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من



 

مواد لازم:

نصف یک کلم برگ کوچک خرد شده

برنج 2 پیمانه

پیاز متوسط یک عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

سرکه 3- 4 قاشق غذاخوری

رب 2 قاشق غذاخوری

زیره سیاه 1 قاشق چایخوری

زردچوبه و زعفران آب کرده به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده  و در روغن چرخ بدهید تا طلایی شود زردچوبه را اضافه کنید



 سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه ها که شامل نمک ، فلفل ، زیره هست را تو این مرحله اضافه کنید. من یک قاشق چایخوری تو این مواد زیره ریختم، طعم کلم پلو با زیره به نظرم محشر میشه، میخواستم دارچین هم بریزم یادم رفت!




این مواد را از تو ماهیتابه بردارین و کلم برگهای رشته ای خرد شده را اضافه کنید .



این کلمها یک تفت بخورن آب میشن یا به عبارت بهتر حجمشون کم میشه ( من بیشتر از اون نصفه کلم استفاده کردم) 

اینجوری میشن. تو این مرحله تفت خوردن بهش اون 3 4 تا قاشق سرکه را اضافه کنید. ( سرکه را برای این میریزیم که بوی کلم گرفته بشه)





بعد رب را بهش اضافه کنید و تفت بدین، گوشت را هم اضافه کنید و بهش 2 3 لیوان آب اضافه کنید و بذارین مواد نیم ساعتی با هم بپزن و آبشون کشیده بشه. تو این مرحله زعفران آب کرده را هم اضافه کنید. 

 

برنج را آب کش کنید و ته قابلمه را ته دیگی که دوست دارید بچینید و روش یک لایه برنج آب کش شده و یک لایه مایه کلم و گوشت بریزید و تا آخر ادامه دهید.




در انتها اطراف برنج نصف لیوان آب بدهید و بذارید برنجتان برای مدت تقریبا 40 دقیقه دم بکشد.













  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹ بعد از ظهر نمایش پست [8]
عضو
rating
شماره عضویت : 1353
حالت :
ارسال ها : 272
محل سکونت : : ایران_خمین
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 132
دعوت شدگان : 3
اعتبار کاربر : 2589
پسند ها : 156
حالت من :  Ashegh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (19).jpg
تشکر شده : 232



میخاستم بگم کاربرای اقا بیشتر تشکر کردن دیدم نه در ظاهر ولی باطن رو خدا میدونه


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : شیدای شهادت




گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
غـذا چـی بـپـزیـم؟
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ قبل از ظهر نمایش پست [9]
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من



مواد لازم:
پیاز یک عدد متوسط
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
سیب زمینی بزرگ یک عدد
قارچ 3 تا 4 عدد متوسط ( اختیاری)

طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه ، بهش زردچوبه اضافه و کمی تفت بدین، گوشت چرخ کرده را اضافه و به تفت دادن ادامه بدین تا گوشت رنگش تغییر کنه ، رب را هم در این مرحله اضافه و مواد را هم بزنید تا خامی رب گرفته بشه . به این مواد 2 لیوان آب اضافه کنید و بذارین بپزه و آبش کشیده بشه.
قارچها را بشورید و خرد کنید و در کمی روغن با حرارت زیاد تفت بدین . برای اینکه رنگش عوض نشه و تیره نشه بهش کمی آب لیمو اضافه کنید . اما اگه قارچتون تازه باشه رنگش عوض نمیشه .
وقتی گوشت پخت نمک و فلفلش را اندازه کنید و قارچها را بهش اضافه کنید ، بذارین طعم مواد با هم مخلوط بشه آب مواد کشیده بشه.
سیب زمینی را هم خلال کنید و در روغن سرخ کنید.
خوراک بیج بیج شما آماده است با سیب زمینی سرخ کرده تزئینش کنید. این خوراک را با برنج یا نون میل کنید.

 


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
غـذا ، چـی ، بـپـزیـم؟ ،

« طرز تهیه دسر موز بستنی | قارچ برگر »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:38 بعداز ظهر