انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » عمومی » مطالب جالب » شبکه اجتماعی



شبکه اجتماعی

عامل سرطان‌زای شماره8 :  شبكه های  اجتماعي استفاده از سایت‌های اجتماعی باعث کاهش میزان ارتباطات چهره به چهره شده و در عوض احتمال ابتلا به بیماری‌های بسیار جدی را افزایش می‌دهد. دانشمندان معتقدند فرستادن ای‌میل به دیگران به جای ارتباطات رودررو اثرات بیولوژیک بسیار زیادی روی بدن دارد. منزوی شدن انسان‌ها باعث تغییر شیوه کار ژن‌های بدن، سیستم ایمنی و حتی رگ‌های خونی می‌شود و عملکرد مغز را نيز تحت تاثیر قرار می‌دهد. این عوامل می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های خطرناک مانند سرطان، سکته، بیماری قلبی و آلزایمر را افزایش دهد.
af;i h[jlhud


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۶ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 2506
حالت :
ارسال ها : 23
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 6
اعتبار کاربر : 306
پسند ها : 20
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/01.jpg
تشکر شده : 34



|


عامل سرطان‌زای شماره8 :

 شبكه های  اجتماعي

استفاده از سایت‌های اجتماعی باعث کاهش میزان ارتباطات چهره به چهره شده و در عوض احتمال ابتلا به بیماری‌های بسیار جدی را افزایش می‌دهد. دانشمندان معتقدند فرستادن ای‌میل به دیگران به جای ارتباطات رودررو اثرات بیولوژیک بسیار زیادی روی بدن دارد. منزوی شدن انسان‌ها باعث تغییر شیوه کار ژن‌های بدن، سیستم ایمنی و حتی رگ‌های خونی می‌شود و عملکرد مغز را نيز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

این عوامل می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری‌های خطرناک مانند سرطان، سکته، بیماری قلبی و آلزایمر را افزایش دهد. تحقیقات نشان می‌دهد از 30 سال پیش به بعد، مردم زمان کمتری را برای ملاقات‌های رودررو صرف می‌کنند که دلیل اصلی آن هم افزایش استفاده از تکنولوژی‌های جدید در جامعه است. این کار باعث کاهش ترشح هورمون اکسی‌توسین یا هورمون علاقه می‌شود و فعالیت‌ بعضی از ژن‌های بدن را که در سیستم ایمنی و محافظت از بدن تاثیر دارند، تغییر می‌دهد. در طول 20سال گذشته تعداد افرادی که معتقدند کسی را ندارند که بتوانند با آنها در مورد موضوعات مهم بحث کنند، بیش از سه‌برابر شده است. امروزه والدین زمان کمتری را در مقایسه با 10 سال پیش با فرزندان خود سپری می‌کنند و همسران هم بخش زیادی از ساعات شبانه‌روز در کنار هم نیستند. 



ویرایش موضوع توسط : تنهاباخدام
در تاریخ : شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۵۰ بعد از ظهر
















5 تشکر شده از کاربر تنهاباخدام برای ارسال مفید :
mohadeseh , بهار14معصوم , محمدELE , محمد121 , تلاطم خاموش ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : تنهاباخدام
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
شبکه اجتماعی
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۰۸ بعد از ظهر نمایش پست [1]
بانو
rating
شماره عضویت : 1992
حالت :
ارسال ها : 571
محل سکونت : : خلیج همیشه فارس
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 145
اعتبار کاربر : 8737
پسند ها : 570
حالت من :  Konjkav.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 342



آسيب هاي اعتياد به اينترنت و بازي هاي رايانه اي
الف:آسيب هاي رواني

افزايش پرخاشگري در كودكان:
مهم ترين مشخصه بازي هاي رايانه اي حالت جنگي اكثر آنهاست و اين كه فرد بايد براي رسيدن به مرحله بعدي با نيرو هاي به اصطلاح دشمن بجنگد.خشونت مهم ترين محركه اي است كه در طراحي جديد ترين و جذاب ترين بازي هاي رايانه اي به حد افراط از آن استفاده ميشود.

افت تحصيلي:
عوامل بسياري باعث افت تحصيلي ميشود.شايد بتوان گفت هر چيزي كه ذهن دانش آموزان را درگير و از مسير آموزش منحرف كند،يكي از عوامل افت تحصيلي است.با خصوصيت هايي كه براي بازي هاي رايانه اي نام برديم بدون شك آنها از عوامل موثر در افت تحصيلي محسوب ميشود.چرا كه وقت زيادي از دانش آموز را اشغال ميكند و فكر و ذهن او را درگير مسائل غير آموزشي ميكنند.

اعتياد به بازي هاي رايانه اي:
يكي از خطرناك ترين اثرات منفي بازي هاي رايانه اي اعتياد به اين بازي هاست كه بيش از هر چيز كودكان و مخصوصا نوجوانان را تهديد ميكند.

متزلزل شدن روابط خانواده:
پيشرفت تكنولوژي سبب دور شدن اعضاي خانواده از يكديگر ميشود.به طوري كه هر يك از افراد خانواده به خاطر مشغول بودن به تماشاي تلويزيون يا درگير بودن با رايانه و اينترنت و بازي هاي رايانه اي،كم تر وقت ميكنند با يكديگر بنشينند و صحبت كنند. اين خود باعث سرد شدن روابط بين والدين و فرزندان شده است،به گونه اي كه آنان كمتر حوصله يكديگر را دارند.

منزوي كردن كودكان و نوجوانان:
وقتي كودكان به انجام بازي هاي رايانه اي مشغول ميشوند گذشت زمان را به هيچ وجه احساس نميكنند و وقتي به خود مي آيند كه ساعت هاي زيادي از وقتشان صرف اين بازي شده است.تحقيقات نشان ميدهد كودكاني كه دائما از بازي رايانه اي استفاده ميكنند درونگرا ميشوند و در جامعه،منزوي و در برقراري ارتباط اجتماعي با ديگران ناتوان ميگردند.

تنبل شدن كودكان و نوجوانان:
در اين بازي ها به دليل اينكه كودك يا نوجوان با ساختني ها و برنامه هاي ديگران به بازي ميپردازد و كم تر قدرت دخل و تصرف در آنها را پيدا ميكند،اعتماد به نفس او در برابر ساختني ها و پيشرفت ديگران متزلزل ميشود.تصور بيشتر خانواده ها اين است كه در بازي هاي رايانه اي فرد مداخله فكري مداوم دارد اما اين مداخله فكري نيست،بلكه اين بازي ها سلول هاي مغزي را گول ميزنند و از نظر حركتي نيز فقط چند انگشت كودك را حركت ميدهند.

ب:آسيب هاي جسماني
در كنار آثار مخرب روحي بازي هاي رايانه اي،كار با اين وسيله مشكلات و عواقب جسمي نيز براي استفاده كنندگان به دنبال دارند:

مشكلات بينايي:
چون كودكان در هنگام بازي مدام به صفحه كامپيوتر خود خيره ميشوند چشمانشان از نظر بينايي دچار عوارض ميشود.به اعتقاد پزشكان،كودكاني كه به مدت طولاني  از رايانه استفاده ميكنند در معرض خطر نزديك بيني قرار ميگيرند.از شدت اين عوارض با رعايت نكات زير ميتوان كاست:
1-فاصله صفحه نمايشگر و چشم كودك،از 45 تا 71 سانتي متر كم تر نباشد.
2-صفحه نمايشگر رايانه بهتر است كوچك باشد.
3-نور صفحه نمايشگر كم باشد.
4-چشم ها بايد مسلط به صفحه رايانه باشد.
5-روشنايي اتاق به نحوي تنظيم گردد كه زنندگي نور صفحه رايانه به حداقل برسد.
6-براي صفحه ي نمايشگر از پوشش استفاده كند.

مشكلات اسكلتي:
مشكلات نواحي مچ،گردن وپشت،كودكاني را كه به مدت طولاني از كامپيوتر استفاده ميكنند،تهديد ميكند.زيرا فرد در يك وضعيت ثابت ساعت ها مينشيند ودر نتيجه ستون فقرات و استخوان بندي او دچار مشكل ميشود.همچنين احساس سوزش و سفت  شدن گردن،كتف ها و مچ دست از ديگر عوارض كار نسبتا ثابت و طولاني مدت با رايانه است.از شدت اين عوارض با رعايت نكات زير ميتوان كاست:
1-پشت به وسيله صندلي حمايت شود.
2-به عقب زانو ها فشار وارد نشود.
3-زاويه بين ساق پا و ران بيش از 90 درجه نباشد.
4-صفحه ي مانيتور طوري قرار گيرد كه كودك در حين بازي به راحتي آن را ببيند و مدام گردنش را به عقب يا جلو خم نكند.
5-تجهيزات مناسب (صندلي راحت،ميز ثابت) در محل كار وجود داشته باشد.

چاقي:
از ديگر عوارض جسماني كه به دنبال استفاده بيش از حد از رايانه و برنامه هاي آن به وجود مي آيد چاق شدن كودكان و نوجوانان به علت كم تحركي در مقابل اين دستگاه است.

 





  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : بهار14معصوم
 
 
 
                               


گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
شبکه اجتماعی
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۷:۱۹ بعد از ظهر نمایش پست [2]
عضو
rating
شماره عضویت : 1703
حالت :
ارسال ها : 1106
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 197
اعتبار کاربر : 5114
پسند ها : 444
تشکر شده : 0



درسته اما با وجود این تکنولوژی لازمه زندگی امروزیه


  می پسندم        0 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
شبکه اجتماعی
شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۳ بعد از ظهر نمایش پست [3]
عضو
rating
شماره عضویت : 2506
حالت :
ارسال ها : 23
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 6
اعتبار کاربر : 306
پسند ها : 20
حالت من :  Movafagh.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/01.jpg
تشکر شده : 34



                ممنون از شما


ویرایش ارسال توسط : تنهاباخدام
در تاریخ : شنبه ۷ شهریور ۱۳۹۴ ۱۱:۲۹ بعد از ظهر



  می پسندم        0 
















امضای کاربر : تنهاباخدام
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

موضوعات مشابه
عنوان موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین پاسخ
بیشتر شبکه‌های اجتماعی به لجن‌زار تبدیل شده‌ قمرخانم
0 262 قمرخانم
آسیب‌های روانی شبکه‌های اجتماعی حریم قدس
0 645 حریم قدس
عواقب تاسف برانگیز انتشار شماره تلفن همراه در شبکه های اجتماعی بانوی آفتاب
0 427 بانوی آفتاب
۱۰ اثر منفی و غیر قابل جبران شبکه های اجتماعی بر زندگی انسان ها ایلیا110
1 10 ایلیا110
آخوندها در شبکه های اجتماعی چه میکنند؟ بلاغ مبین
0 194 بلاغ مبین

برچسب ها
شبکه ، اجتماعی ،

« سوال یک دختر بچه 9 ساله شیعه از مدیر اهل سنت خود | اسراف از نوع عروسی /عروسی در کردستان با8 میلیارد تومان کادو+ تصویر »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 12:47 بعداز ظهر