انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » امام دهم: حضرت امام علی النقی علیه السلام » بخش احادیث » اینجا دیگر از دست کسی کاری ساخته نیست



اینجا دیگر از دست کسی کاری ساخته نیست

امام هادی (علیه السلام) در مورد مرگ می فرمایند: «اُذکُر مَصرَعَکَ بَینَ یَدَی أهلِکَ، وَ لا طَبیبٌ یَمنَعُکَ وَ لا حَبیبٌ یَنفَعُکَ؛[۱]هنگام جان دادن در برابر خانواده، خود را به یادآور که نه طبیبی می تواند مرگ را از تو دور بگرداند و نه دوستی می تواند تو را یاری نماید». بله روزی می رسد که انسان اجلش سر می آید و باید برای رفتن به آن دنیا خود را آماده نماید. آن روز از دست مادیات و دوستان و اطرافیان کاری ساخته نیست. انسان هر گلی که به
hdk[h nd'v hc nsj ;sd ;hvd shoji kdsj


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ ۱۰:۴۱ قبل از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 1001
حالت :
ارسال ها : 4221
محل سکونت : : DAMAVAND
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 273
دعوت شدگان : 1
اعتبار کاربر : 69947
پسند ها : 5815
حالت من :  ShadOsarhal.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (4).jpg
تشکر شده : 6939
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:7
مدال صندلی داغ
مدال صندلی داغ
مدال پیشرفت
مدال پیشرفت
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
مدال 1 سالگی عضویت
مدال 1 سالگی عضویت
مدال پیشرفت
 مدال پیشرفت
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|


امام هادی (علیه السلام) در مورد مرگ می فرمایند: «اُذکُر مَصرَعَکَ بَینَ یَدَی أهلِکَ، وَ لا طَبیبٌ یَمنَعُکَ وَ لا حَبیبٌ یَنفَعُکَ؛[۱]هنگام جان دادن در برابر خانواده، خود را به یادآور که نه طبیبی می تواند مرگ را از تو دور بگرداند و نه دوستی می تواند تو را یاری نماید».
بله روزی می رسد که انسان اجلش سر می آید و باید برای رفتن به آن دنیا خود را آماده نماید. آن روز از دست مادیات و دوستان و اطرافیان کاری ساخته نیست. انسان هر گلی که به سر خودش زده، زده و دیگر کار تمام است.
همه باید طبق فرمایش امام هادی (علیه السلام)، از یاد مرگ غافل نباشیم، آن لحظه ای که انسان  گزینه دیگری بجز تسلیم ندارد. «فَلَا يَسْتَطِيعُونَ تَوْصِيَةً وَ لَا إِلىَ أَهْلِهِمْ يَرْجِعُونَ؛[یاسین/۵۰]پس (در آن لحظه مرگ) نه توانايى سفارشى دارند و نه به اهل بيت می توانند رجوع نمایند».

همه باید این شربت را بنوشیم
قرآن می فرماید: «کُلُ‏ نَفْسٍ‏ ذائِقَةُ ی الْمَوْت‏؛[آل عمران/۱۸۵]هر کسی شربت مرگ را می چشد» ولی خوش به حال کسی که در آن لحظه احساس کند آبرو و اعتباری نزد خدا دارد و دست خالی نبوده و عمرش را  تماما به نافرمانی خداوند سپری نکرده است.
گروهی که انسانهای صالحی هستند؛ در موقع مرگ، حال راحت تری دارند.
کسانی هم هستند که به تعبیر قرآن،اعمالشان خوب دارد، بد دارد، ولی در مجموع انسانهای خوبی هستند اگر معترف به گناهان و کاستیهای اعمالشان باشند؛ امید است  خداوند در آن لحظه که دیگر از دست کسی کاری ساخته نیست؛ به داد می رسد.
قرآن در همین زمینه بیان می کند: «وَ آخَرُونَ اعْتَرَفُوا بِذُنُوبِهِمْ خَلَطُوا عَمَلاً صالِحاً وَ آخَرَ سَيِّئاً عَسَى اللَّهُ أَنْ يَتُوبَ عَلَيْهِمْ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحيمٌ؛[توبه/۱۰۲] و بعضى ديگر از آنها به گناهان خود اعتراف كردند كه عمل صالح و فعل قبيح هر دو به جاى آوردند، اميد باشد كه خداوند توبه آنان بپذيرد (در لحظه ی مرگ دستشان را می گیرد) كه البته خدا بسيار آمرزنده و مهربان است». [۲]
تفسیر المیزان درر تفسیر این آیه چنین می آورد: در اينكه فرمود  "اميد مى‏ رود كه خداوند از گناهشان در گذرد" منظور اين بوده كه اميد را در دل آنها رخنه دهد تا يكسره از رحمت خدا مايوس نگردند ، بلكه در ميان خوف و رجاء باشند (در لحظه ی مرگ) [۳]
انشاءالله که ما لااقل جز این دسته باشیم.

 از یاد مرگ غافل نشویم.
معمولا بین افراد وقتی حق و ناحقی پیش می آید، می گویند: مرگی هست، قیامتی هست، حساب و کتابی هست و ...
ولی متاسفانه اکثر انسانها در مواقعی که حقشان دارد پایمال می شود؛ یاد مرگ و قیامت و ... می افتند. ای کاش در جاهای دیگر زندگی مثل مواقعی که زندگیمان امن و امان است، باز هم به یاد مرگ و قیامت باشیم.
امام صادق (علیه السلام) در حدیثی یاد مرگ را به ما متذکر می شود:  «ذِكرُ المَوتِ يُميتُ الشَّهَواتِ في النَّفسِ ، و يَقلَعُ مَنابِتَ الغَفلَة ، و يُقَوّي القلبَ بمَواعِدِ اللّه ، و يُرِقُّ الطَّبعَ ، و يَكسِرُ أعلامَ الهَوى و يُطفِئُ نارَ الحِرصِ ، و يُحَقِّرُ الدُّنيا؛[۴] ياد مرگ، خواهش هاى نفس را مى ميراند و رويشگاه هاى غفلت را ريشه كن مى كند و دل را با وعده هاى خدا نيرو مى بخشد و طبع را نازك مى سازد و پرچم هاى هوس را درهم مى شكند و آتش حرص را خاموش مى سازد و دنيا را در نظر كوچك مى كند».
حضرت در این کلامشان زندگی ما را (انسان مسلمان) با یاد مرگ، ارزشمند و متعالی می داند.
این حدیث دارد یک نوع سبک زندگی را بر اساس یاد مرگ، پیش پای انسان می  گذارد. انسان با یاد مرگ در زندگی کمتر حرص و جوش می خورد (مخصوصا در امور مادی) چون می داند همه چیز دست خداست و هر چه را خدا مقدر فرموده (با تلاش انسان) همان است و دلبستگی زیاد به مادیات و کلا این دنیا، کار پسندیده ای نیست.
انسان با یاد مرگ و رفتن به آن دنیا، کنترل بیشتری بر عصانیت خود، بر غریزه خود و بر شهوات نفس خود دارد، چون می داند همه یک روزی باید به محضر خداوند برسیم و حساب پس دهیم.
به فرمایش امام على (عليه السلام) هر روزی که از عمر ما می گذرد، باید بیدارباشی برای ما باشد: «عَجِبتُ لِمَن یَری أنَّه یَنقُصُ کُلَّ یَوم فی نَفسِهِ وَ عُمُرِهِ وَ هو لا یَتاهَّبُ لِلمَوتِ؛[۵] در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود».
شاید برای کسانی که مسابقات ورزشی را دنبال می کنند؛ این مثال ملموس باشد. تیمی که بازی را باخته، زمان برایش مثل باد می گذرد. می داند که اگر ببازد کارش سخت می شود. این مثال هم برای یاد مرگ و قیامت، می تواند پیاده شود. کسی که می داند اگر با دست خالی میدان دنیا را ترک کند؛ در آن دنیا کارش سخت است؛ تحرک بیشتری از خود نشان میدهد و بیشتر به یاد مرگ و قیامت است
 انسان متقی  می داند اگر از گذر ایام در جهت اخروی استفاده ننماید؛ در آن لحظه که  کارها از دست همه بیرون است؛ او سرگردان و پشیمان است و پشیمانی هم سودی ندارد.
قرآن، آنان که دنیایشان را به آخرت فروخته اند، در آن جهان بی یار و یاور معرفی نموده است. أُوْلَئكَ الَّذِينَ اشْترَوُاْ الْحَيَوةَ الدُّنْيَا بِالاَخِرَةِ فَلَا يخُفَّفُ عَنهُمُ الْعَذَابُ وَ لَا هُمْ يُنصَرُون؛[بقره/۸۶]اينان همان كسانند كه (متاع دو روزه) دنيا را خريده و ملك ابدى آخرت را فروختند، پس (در آخرت) عذاب آنها تخفيف نيابد و هيچ ياورى نخواهند داشت». [۶]
اینان در هنگام مرگ که لحظه ی ورود به جهان دیگر است، در می یابند که: ای داد و بیداد مثل اینکه ما دستمان خالیست و حساب و کتاب هم باید پس دهیم.

 

نفسها از عمر انسان کم می کنند.
حضرت امیر المومنین مولا علی (علیه السلام) در حدیثی می فرماید: «نَفَسُ الْمَرْءِ خُطَاهُ إِلَى أَجَلِه‏؛[۷]نَفَسهاى آدمى گامهاى او به سوى مرگ است».
البته این رفتن نفسها به سمت مرگ، یک جریان طبیعیست؛ ولی حضرت ما را به آماده شدن برای سفر آخرت دعوت می کند.  انسان طبعا نمی تواند نفس هایش را که به سمت مرگ می روند؛ تنطیم کند ولی اینکه در چه فضایی نفس بکشد، دست خود انسان است.
خداوند به ما گوشزد می کند که در محیط شیطانی نفس نکشید.  «لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ إِنَّهُ لَكُمْ عَدُوٌّ مُبينٌ؛[بقره/۱۶۸]گامهای شیطان را تبعیت نکنید زیرا دشمن سرسخت شماست».
یعنی نفسهای خود را که  گامهای شما به محضر خداوندند؛ نگذارید از گامهای شیطان پیروی کنند، وگرنه در آن ساعتی که از این دنیا چشم بسته و منتظر الطاف خداوندید؛ یار و یاوری ندارید.
حضرت در حدیث دیگری، اجل را یک نگهبان و مراقب می داند:«كفى بالأجلِ حارِسا؛[۸]نگهبانى اجل، كافى است.
کسی که مراقب و نگهبان انسان است، از او غفلت نمی کند. مرگ هم روزی سراغ ما می آید. آن دقایق از دست کسی کاری ساخته نیست و انسان همه ی امیدش از این جهان قطع می شود.
و در آن لحظه است که اگر انسان به وظایف مسلمانی خودش عمل نموده باشد، فرشتگان به او خوش باش می گویند. «الَّذينَ تَتَوَفَّاهُمُ الْمَلائِكَةُ طَيِّبينَ يَقُولُونَ سَلامٌ‏ عَلَيْكُمْ‏ ادْخُلُوا الْجَنَّةَ بِما كُنْتُمْ تَعْمَلون؛[نحل/۳۲] آنان در حالى كه [از آلودگى‏هاى عملى و اخلاقى‏] پاك و پاكيزه ‏اند، فرشتگانْ جانشان را مى‏ گيرند، به آنان مى‏ گويند: سلام بر شما، [اكنون‏] به پاداش آنچه همواره انجام مى‏ داديد، به بهشت درآييد». [۹]
انشاءالله همه مسلمانان، آن لحظه را با سربلندی طی نموده و به آخرت و رضوان الهی برسند.

نتیجه گیری
طبق فرمایش امام هادی (علیه السلام) ما باید به فکر آن لحظه ای باشیم که دیگر از دست دوست و رفیق کاری ساخته نیست
یاد مرگ و قیامت، انسان را در زندگی مادی و معنوی یاری می دهد.
مرگ از نظر امام علی (علیه السلام) یک نگهبان و مراقب است. این نکته برای انسانهای بابصیرت و متقی حائز اهمیت است تا خود را آماده سازند.

پی نوشتها
[۱] بحارالانوار، ج۷۵، ص ۳۷۰
[۲] ترجمه الهی قمشه ای، ص۲۰۳
[۳] ترجمه تفسير الميزان، ج‏۹ ،  ص ۵۱۱ 
[۴] بحار الأنوار(ط-بیروت) ج۶، ص۱۳۳، ح۳۲
[۵] شرح آقا جمال الدین خوانساری بر غررالحکم و دررالحکم ج۴ ، ص۳۳۶ ح۶۲۵۳
[۶] ترجمه الهی قمشه ای، ص۱۳
[۷]نهج البلاغه(صبحی صالح) ص۴۸۰ ، حکمت ۷۴
[۸] نهج البلاغه (صبحی صالح) ص۵۲۹ ، ح۳۰۶
[۹] ترجمه انصاریان، ص۲۷۰
















3 تشکر شده از کاربر صبا برای ارسال مفید :
محمدELE , امیرعلی19 , ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : صبا





 

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
اینجا دیگر از دست کسی کاری ساخته نیست
سه شنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ بعد از ظهر نمایش پست [1]
عضو
rating
شماره عضویت : 1703
حالت :
ارسال ها : 1106
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 197
اعتبار کاربر : 5114
پسند ها : 444
تشکر شده : 0




تاجر ثروتمندی بود که چهار همسر داشت



در روزگار قدیم تاجر ثروتمندی بود که چهار همسر داشت.



همسر چهارم را بیشتر از همه دوست داشت و او را مدام با جواهرات گران قیمت پذیرایی می کرد. بسیار مراقبش بود و بهترین چیزها را به او می داد.



همسر سومش را هم خیلی دوست داشت و به او افتخار می کرد. نزد دوستانش او را برای جلوه گری می برد گرچه واهمه شدیدی داشت که روزی او با مرد دیگری برود و تنهایش بگذارد.



واقعیت این بود که او همسر دومش را هم بسیار دوست داشت. او بسیار مهربان بود و دائماً نگران و مراقب مرد بود. مرد در هر مشکلی به او پناه میبرد و او نیز به تاجر کمک می کرد تا گره کارش را بگشاید و از مخمصه بیرون بیاید. اما همسر اول مرد زنی بسیار وفادار و توانا که در حقیقت عامل اصلی ثروتمند شدن او و موفق بودنش در زندگی بود. اما اصلاً مورد توجه مرد نبود. با وجود این که از صمیم قلب عاشق شوهرش بود اما مرد تاجر به ندرت وجود او را در خانه ای که تمام کارهایش با او بود حس می کرد و تقریباً هیچ توجهی به او نداشت.



روزی مرد احساس کرد به شدت بیمار است و به زودی خواهد مرد.



حضرت علی علیه السلام می فرمایند: کسی که یقین دارد (به زودی) از دوستان جدا می شود و در زیر خاک مسکن می گزیند و با حساب الهی رو به روست و از آنچه بر جای گذاشته بی نیاز می گردد و به آنچه از پیش فرستاده محتاج می شود، سزاوار است که آرزو را کوتاه و اعمال صالح را طولانی کند



به دارایی زیاد و زندگی مرفه خود اندیشید و با خود گفت: من اکنون چهار همسر دارم ،اما اگر بمیرم دیگر کسی را نخواهم داشت، چه تنها و بیچاره خواهم شد ! بنابراین تصمیم گرفت با همسرانش حرف بزند و برای تنهاییش فکری بکند.



اول از همه سراغ همسر چهارمش رفت و گفت: من تو را از همه بیشتر دوست دارم و از همه بیشتر به تو توجه کرده ام و انواع راحتی ها را برایت فراهم آورده ام، حالا در برابر این همه محبت من آیا در مرگ با من همراه می شوی تا تنها نمانم؟



زن به سرعت گفت: “هرگز” ؛ همین یک کلمه و مرد را رها کرد.



مرد با قلبی که به شدت شکسته بود به سراغ همسر سومش رفت و گفت: من در زندگی تو را بسیار دوست داشتم آیا در این سفر همراه من خواهی آمد؟



زن گفت: البته که نه ! زندگی در این جا بسیار خوب است . تازه من بعد از تو می خواهم دوباره ازدواج کنم و بیشتر خوش باشم. قلب مرد از این حرف یخ کرد.



مرد تاجر به همسر دوم رو آورد و گفت: تو همیشه به من کمک کرده ای . این بار هم به کمکت نیاز شدیدی دارم شاید از همیشه بیشتر، میتوانی در مرگ همراه من باشی؟



زن گفت : این بار با دفعات دیگر فرق دارد. من نهایتاً می توانم تا گورستان همراه تو بیایم اما در مرگ … متأسفم !



گویی صاعقه ای به قلب مرد آتش زد. در همین حین صدایی او را به خود آورد: من با تو می مانم ، هر جا که بروی تاجر نگاهی کرد ، همسر اولش بود که پوست و استخوان شده بود. غم سراسر وجودش را تیره و تار کرده بود و هیچ زیبایی و نشاطی برایش باقی نمانده بود . تاجر سرش را به زیر انداخت و به آرامی گفت: “باید آن روزهایی که می توانستم به تو توجه میکردم و مراقبت می بودم…



در حقیقت همه ما چهار همسر داریم!



۱٫ همسر چهارم که بدن ماست. مهم نیست چه قدر زمان و پول صرف زیبا کردن او بکنی وقت مرگ ،اول از همه او، تو را ترک می کند.



۲٫ همسر سوم که دارایی ماست. هر چقدر هم برایت عزیز باشد وقتی بمیری به دست دیگران خواهد افتاد.



۳٫ همسر دوم خانواده و دوستان ما هستند . هر چقدر صمیمی و عزیز باشند وقت مردن نهایتاً تا سر مزارت کنارت خواهند ماند.



۴٫ همسر اول که روح ماست. غالباً به آن بی توجهیم و تمام وقت خود را صرف تن و پول و دوست میکنیم. او ضامن توانمندی های ماست اما ما ضعیف و تنها رهایش کرده ایم تا روزی که قرار است همراه باشد اما آن روز دیگر هیچ قدرت و توانی برایش باقی نمانده است.



و جا دارد بیان وزین و سراسر حکمت امیر المؤمنین علیه السلام را بیان کنیم :



«ان ایقن انه یفارق الاحباب و یسکن التراب و یواجه الحساب و یستغنی عما خلف، و یفتقر الی ما قدم کان حریا بقصر الامل و طول العمل »؛ کسی که یقین دارد (به زودی) از دوستان جدا می شود و در زیر خاک مسکن می گزیند و با حساب الهی رو به روست و از آنچه بر جای گذاشته بی نیاز می گردد و به آنچه از پیش فرستاده محتاج می شود، سزاوار است که آرزو را کوتاه و اعمال صالح را طولانی کند. (بحارالانوار، جلد ۷۰، صفحه ۱۶۷)



 




ویرایش ارسال توسط : امیرعلی19
در تاریخ : سه شنبه ۷ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۱ بعد از ظهر



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
اینجا ، دیگر ، از ، دست ، کسی ، کاری ، ساخته ، نیست ،

« عظمت امام هادی (علیه السلام) | سخنی از امام هادی... »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 05:27 پیش از ظهر