آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
دوشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۵۸ بعد از ظهر
|
|||||||
شیرینی نان چرخی قزوین
موادلازم: آرد 500 گرم آردبرنج 500گرم روغن جامد 375 گرم پودرقند 350گرم زرده ی تخم مرغ 5عدد ماست 150 گرم بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر هل ساییده 1 قاشق غذاخوری گلاب 4 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم کرده مقداری پودر پسته برای تزیین 50گرم
به نام خدا روغن جامد رو با پودرقند مخلوط کرده وبا همزن می زنیم تا سبک بشه و بعدش زرده ی تخم مرغ وپودر هل رو هم اضافه می کنیم ودوباره با همزن می زنیم.
بکینگ پودر رو با ماست مخلوط می کنیم و وقتی شروع به جوشیدن کرد به مخلوطمون اضافه می کنیم وکمی با همزن می زنیم تا مخلوط بشه.ودر ادامه گلاب رو اضافه می کنیم وخیلی کم می زنیم فقط می خوایم مخلوط بشه. حالا آردها رو که از قبل الک کردیم و مخلوط کردیم رو اضافه می کنیم و با سرانگشتان ورز می دیم وقتی خمیر یکدستی بدست اومد خمیر رو نصف می کنیم وبه نصف خمیر زعفران که خیلی غلیط وفقط با چند قطره آب دم کردیم رو اضافه می کنیم و خمیر رو ورز می دیم تا زعفرانها مخلوط خمیر بشن.
خمیرها رو داخل نایلون می ذاریم.بعد به خمیرمون 12 ساعت در حای خنک خارج از یخچال استراحت می دیم. بعد از استراحت خمیر رو داخل چرخ گوشت می ریزیم واز چرخ رد می کنیم و با اندازه دلخواه می بریم ودر سینی فر می چینیم.سینی فر نیازی به چرب کردن نداره .بعداز اینکه توی سینی فر چیدیم روشون پودر پسته می ریزیم وسینی رو داخل فر قرار می دیم وبه مدت 15 دقیقه با حرارت 180 درجه می پزیم.بازم می گم حرارت فرها باهم فرق داره پس خودتون باید مواظب باشین.
اینم آماده شده ی این شیرینی.... تقدیم به شما....
ویرایش موضوع توسط : قمرخانم
در تاریخ : سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۱۰:۰۹ قبل از ظهر
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|