انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » عمومی » دانستنی ها » خواص عرق بارهنگ



خواص عرق بارهنگ

عرق بارهنگ     عرق بارهنگ طبیعتی سرد دارد و از گیاه بارهنگ تهیه می شود. عرق بارهنگ تاثیر بی نظیری در کاهش کلسترول دارد. گیاه بارهنگ بارهنگ گیاهی علفی است که حدود 70 سانتی متر رشد می کند. این گیاه از زمان های گذشته در دسترس بوده و در کشاورزی کاربرد داشته است. عرق بارهنگ و خواص آن عرق بارهنگ به طور عمده از شاخ و برگ های این گیاه تهیه می شود اما از بذر آن نیز می توان عرق تهیه کرد. عرق بارهنگ طبیعتی سرد دارد و برای بهبود یا درمان بیماری های زیر مناسب است. در درمان
o,hw uvr fhvik'


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۹:۰۴ قبل از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 3133
حالت :
ارسال ها : 2
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 2
اعتبار کاربر : 11
پسند ها : 0
تشکر شده : 1



|

عرق بارهنگ


 

 

عرق بارهنگ طبیعتی سرد دارد و از گیاه بارهنگ تهیه می شود. عرق بارهنگ تاثیر بی نظیری در کاهش کلسترول دارد.

گیاه بارهنگ

بارهنگ گیاهی علفی است که حدود 70 سانتی متر رشد می کند. این گیاه از زمان های گذشته در دسترس بوده و در کشاورزی کاربرد داشته است.

عرق بارهنگ و خواص آن

عرق بارهنگ به طور عمده از شاخ و برگ های این گیاه تهیه می شود اما از بذر آن نیز می توان عرق تهیه کرد.

  1. عرق بارهنگ طبیعتی سرد دارد و برای بهبود یا درمان بیماری های زیر مناسب است.
  2. در درمان عفونت های داخلی مناسب است.
  3. بارهنگ ملین و مسهل است و باعث هضم غذا می شود.
  4. خلط آور است و در درمان سرفه مفید است.
  5. عرق بارهنگ باعث تصفیه خون می شود.
  6. از دیگر خواص عرق بارهنگ می توان به درمان ناتوانی جنسی اشاره کرد.
  7.  برای کاهش کلسترول می توان از عرق بارهنگ استفاده کرد.
  8. عرق بارهنگ ناراحتی های تنفسی را از بین می برد و در رفع گرفتگی صدا تاثیر دارد.
  9. یکی دیگر از فواید بارهنگ، درمان بواسیر است.
  10. برای درمان زخم معده و زخم های درونی می توان از عرق بارهنگ استفاده کرد.
  11. عرق بارهنگ در درمان درد معده ناشی از پرخوری موثر است. (برای این منظور می توانید از دم کرده تخم بارهنگ نیز استفاده کنید)
  12. در درمان مالاریا و گزیدگی حشرات موزی، می توان از عرق بارهنگ استفاده کرد.
  13. برای رشد کودک مناسب است.
  14. دیگر خواص بارهنگ ، درمان التهاب لثه و دهان است.
  15. از عرق بارهنگ می توان برای رفع عطش و تب استفاده کرد.
  16. عرق بارهنگ برای ناراحتی های کبد مفید است.

 دانه بارهنگ

دانه بارهنگ دارای چربی، صمغ، موسیلاژ و ترکیبات گلوکزیدی است. ( به دلیل وجود موسیلاژ بعد از مصرف بارهنگ، باید مایعات فراوانی نوشید تا  موسیلاژ روی سطح دانه ها به خوبی آب جذب کنند و متورم شوند. در این صورت از متراکم شدن در معده و روده جلوگیری می شود).

میزان مصرف عرق بارهنگ:

روزانه میزان دو الی سه فنجان قبل از غذا استفاده شود.

احتیاط در مصرف عرق بارهنگ:

مبتلایان به ناراحتی های طحال در مصرف عرق بارهنگ دقت نمایند.



ویرایش موضوع توسط : programmer
در تاریخ : شنبه ۶ شهریور ۱۳۹۵ ۰۳:۴۹ بعد از ظهر

دلیل ویرایش : حذف تبلیغات
















1 تشکر شده از کاربر rezvanbeheshti برای ارسال مفید :
,



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« خواص دارویی عناب چیست؟ | آیا می دانید که خوردن هندوانه در شب یلدا و زمستان مضر می باشد! »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 01:03 پیش از ظهر