انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. لیست برنامه ختم قرآن یاران منتظر ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » چهارده معصوم » امام یازدهم: حضرت امام حسن عسکری علیه السلام » زیر باران لطف خدا برویم



زیر باران لطف خدا برویم

زیر باران لطف خدا برویم - مشمول الطاف حق تعالی قرار گرفتن، مشروط به این است که انسان زمینه آن را در قالب عبودیت و بندگی فراهم نماید، در این صورت است که خداوند در مواقع بحرانی به فریادش خواهد رسید؛ چنان‌چه در جریان «دکة السباع» مربوط به امام حسن عسکری (علیه السلام) شاهد این امر هستیم. شیخ مفيد، الإرشاد في معرفة حجج الله على العباد، ج2، ص 335. به نام خدا کسانی که در مسیر بندگی و عبودیت حق تعالی قدم برمی‌دارند و مراقبه کامل نسبت به اعمال و رفتار خویش
cdv fhvhk gxt onh fv,dl


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۹ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6234
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1181
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92776
پسند ها : 4934
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14911
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

زیر باران لطف خدا برویم

- مشمول الطاف حق تعالی قرار گرفتن، مشروط به این است که انسان زمینه آن را در قالب عبودیت و بندگی فراهم نماید، در این صورت است که خداوند در مواقع بحرانی به فریادش خواهد رسید؛ چنان‌چه در جریان «دکة السباع» مربوط به امام حسن عسکری (علیه السلام) شاهد این امر هستیم. شیخ مفيد، الإرشاد في معرفة حجج الله على العباد، ج2، ص 335.

به نام خدا
کسانی که در مسیر بندگی و عبودیت حق تعالی قدم برمی‌دارند و مراقبه کامل نسبت به اعمال و رفتار خویش دارند و تمام همتشان رعایت اوامر و نواهی الهی است، از قید و بند اسارت‌ها و بردگی‌های درونی و برونی، نفس اماره و شیطان رهایی یافته، به قله های رفیع عظمت روحی و آزادی حقیقی می رسند.
این دسته افراد با تکیه به قدرت نامحدود حضرت حق به درجاتی از عظمت و شکوه دست می یابند که هرگز در مقابل مظاهر مادی و رهبران زر و زور و تزویر، ذره ای احساس شکست، تحقیر و ترس به خود راه نمی‌دهند و ماسوی الله در نظرشان خرد و حقیر می باشد و اینجاست که به ابدیت پیوسته و مشمول این حدیث قدسی می‌گردند:
«عَبدِی اَطِعنِی اَجعَلَک مَثَلَی، اَنَا حَیُّ لَّا َامُوت اَجعَلَکَ حَیَّا لَا تَمُوت، اَنَا غَنِیُّ لَا اَفتَقِر اَجعَلَکَ غَنِیَّا لَا تَفتَقِر، اَنَا مَهمَا اَشَاءَ یَکُون اَجعَلُکَ مَهَمَا تَشَاء یَکُون [1] بنده من! مرا اطاعت کن تا تو را جلوه ای از خودم قرار دهم، من زنده و ابدی هستم تو را نیز زنده و ابدی گردانم، من غنی بی نیاز هستم تو را نیز غنی گردانم، که نیازمند نباشی، من هر چه بخواهم انجام می شود تو را نیز چنین قرار دهم که هر چه بخواهی انجام شود.» 
امام حسن عسکری (صلوات الله علیه) نمونه بارزی از چنین بندگان شایسته و ممتاز الهی بود که خداوند نیز همه چیز را در اختیار او نهاده و مطیعش گردانیده بود. به عنوان نمونه می‌توان به دو گزارش در این زمینه توجه نمود:
الف: جریان «برکة السباع» (باغ وحش)
هنگامی که آن حضرت را به یک زندانبان خشن و قسی القلب به نام نحریر سپردند، آن مرد ستم پیشه طبق دستور سرکردگان خود بر آن حضرت سخت می‌گرفت. همسرش با یادآوری مراتب عبادت، اطاعت و پرهیزگاری امام، شوهرش را از عاقبت شوم اذیت و شکنجه حضرت می‌ترسانید و پیوسته سعی می کرد که از فشارهای شوهرش بر امام بکاهد; اما سخنان وی نه تنها در آن زندانبان زشت سیرت هیچ گونه تاثیری نداشت، بلکه وی تصمیم گرفت حضرت امام حسن عسکری (علیه السلام) را به قتل برساند. او بعد از اجازه از اربابان ستمگر خود، امام را در «برکة السباع» و در میان حیوانات درنده و وحشی رها ساخت و هیچ گونه تردیدی نداشت که آن حضرت به دست حیوانات وحشی کشته خواهد شد، اما بعد از لحظاتی به همراه همکارانش مشاهده کرد که امام عسکری (علیه السلام) در گوشه ای به نماز ایستاده و حیوانات وحشی گرداگرد حضرت با کمال خضوع و احترام سر به زیر انداخته اند. در این جا بود که امام را فورا از آن محل بیرون آوردند و به منزلش بردند. [2]
در زیارت آن حضرت با اشاره به این واقعه مهم چنین می خوانیم: «وَ بِالْإِمَامِ الثِّقَةِ الْحَسَنِ بْنِ عَلِيٍّ عَلَيْهِ السَّلَامُ الَّذِي طُرِحَ‏ لِلسِّبَاعِ‏ فَخَلَّصْتَهُ‏ مِنْ مَرَابِضِهَا [3] [خدایا تو را] به حق امام مورد اعتمادت، حضرت حسن بن علی عسکری (علیه السلام) که در میان درندگان افکنده شد و تو او را از میان حیوانات وحشی نجات دادی.»

ب: زندان امام عسکری (علیه السلام) 
محمد بن اسماعیل علوی می گوید: «امام عسکری (علیه السلام) را زمانی در نزد علی بن اوتامش که یکی از دشمنان سرسخت آل محمد (صلی الله علیه وآله بود) زندانی کردند. او مردی زشت خو و بدسیرت [بود] و با خاندان امیرالمومنین (علیه السلام) عداوتی دیرینه داشت. از طرف خلیفه به او دستور داده بودند که هر چه می‌تواند امام را اذیت کند و بر او سخت گیری داشته باشد. اما ابهت، هیبت و جلالت امام و حالات عرفانی و معنوی آن حضرت چنان آن مرد شقاوت پیشه را متحول کرد -با این‌که امام بیش از یک روز در زندان او نبود- که صورت خود را به احترام حضرتش بر خاک می‌نهاد و سر خود را بالا نمی‌گرفت، حضرت از نزد او خـارج شـد، در حـالى كـه بصيرت او به آن حضرت از همه بيشتر و ستايشش نسبت به امام از همه نيكوتر بود.» [4]
این تسخیر قلوب، نجات از دست حیوانات درنده را می‌توان نتیجه عبودیت خالص، مراقبه دائمی نسبت به اعمال و رفتار و بندگی بی ‏شائبه امام نسبت به حضرت حق دانست که سبب می‌گردد خداوند در مواقع بحرانی به فریاد برسد و این امر باید برای ما الگو شود. 
 به تعبیر سعدی:
«تو هم گردن از حکم داور مپیچ
که گردن نپیچد ز حکم تو هیچ
چو حاکم به فرمان داور بود
خدایش نگهبان و یاور بود
محال است چون دوست دارد تو را
که در دست دشمن گذارد تو را .» [5]
در واقع کمک کردن و امداد غیبی رساندن حق تعالی به بندگان بی حساب و کتاب نیست، بلکه زمینه آن را خودمان باید از قبل ایجاد کنیم: «وَ الَّذينَ جاهَدُوا فينا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنا وَ إِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنين [عنکبوت/69] آنان كه در (راه) ما (به جان و مال) جهاد و كوشش كردند، محققا آن ها را به راه ‏هاى (معرفت و لطف) خويش هدايت مى‏ كنيم، و هميشه خدا يار نكوكاران است.» چنان‌چه در آیه شریفه مشهود است، انسان ابتدا باید مجاهده داشته باشد تا در نتیجه این قابلیت را پیدا نماید که مشمول الطاف الهی گردد.

______________________________________________
پی‌نوشت:
[1]. شيخ حر عاملى، محمد بن حسن‏، الجواهر السنية في الأحاديث القدسية (كليات حديث قدسى)، ص 709،انتشارات دهقان‏، تهران‏.
[2]. مفيد، محمد بن محمد، الإرشاد في معرفة حجج الله على العباد، ج2، ص 335، كنگره شيخ مفيد، قم‏، 1413 ق‏.
[3]. كفعمى، ابراهيم بن على عاملى، المصباح للكفعمي (جنة الأمان الواقية)، ص 146، دار الرضي( زاهدي)، قم‏، 1405ق.
[4]. اربلى، على بن عيسى، كشف الغمة في معرفة الأئمة (ط- القديمة)، ج2، ص 412، بنى هاشمى‏، تبريز،1381 ق‏.
[5]. سعدی، بوستان، در نیایش خداوند،
گنجور.

http://www.welayatnet.com















3 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
محتاج خدا , غم هجران , محمدELE ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
زیر باران لطف خدا برویم
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۱۴ قبل از ظهر نمایش پست [1]
مدیر انجمن چهارده معصوم
rating
شماره عضویت : 4
حالت :
ارسال ها : 568
محل سکونت : : استان قزوین(مینودر) محضر خدا
جنسیت :
تاریخ تولد : 1-9-1975
تعداد بازدیدکنندگان : 518
دعوت شدگان : 5
اعتبار کاربر : 6949
پسند ها : 622
حالت من :  Bachemosbat.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 376



علت رفتار درندگان ؟

راستي! سرمنشأ ايجاد اين تحوّلات کجاست و رمز و رموز اين «حماسه آفريني» در چيست؟

اين سؤال، پاسخ هاي زيادي مي‌تواند داشته باشد؛ از مهم ترين آنها «خداترسي» و «خدا محوري» کسي است که مي‌خواهد در روح و

روان ديگران دگرگوني ايجاد کند. امام حسن عسکري عليه السلام لحظه‌اي از مقام لايزال کردگار غافل نمي‌شد و جسم و روحش با ديدن

مناظر قدرت الهي به لرزه مي‌افتاد. نمونه زير، شاهکاري است از خداترسي و بندگي آن بزرگوار که در صفحه تاريخ به ثبت رسيده

است.

يکي از هم عصران آن حضرت مي‌گويد:

روزي حسن بن علي عليه السلام را که در سنّ کودکي بود، مشاهده کردم. او در کنار عدّه اي از کودکان ديگر که مشغول بازي بودند،

ايستاده بود و داشت گريه مي‌کرد. فکر کردم که علّت گريه‌اش نداشتن اسباب بازي است. به همين جهت، ناراحت شدم و به او گفتم:

ـ ناراحت نباش! من برايت اسباب بازي مي‌خرم.

چهره، درهم نمود و با اندوه و افسردگي فرمود:

-يا قَليلَ الْعَقْلِ! ما لِلَّعْبِ خُلِقْنا؛ اي کم عقل! ما براي بازي آفريده نشده‌ايم.

با تعجّب پرسيدم:

ـ پس براي چه خلق شده ايم؟

ـ براي دانش و پرستش.

ـ از کجا اين را مي‌گويي؟

ـ از آنجا که خداوند مي‌فرمايد: «اَفَحَسِبْتُمْ اَنَّما خَلَقْناکُمْ عَبَثاً وَ اَنَّکُمْ اِلَيْنا لاتُرْجَعُونَ»1؛ آيا گمان مي‌کنيد که شما را بيهوده (و براي

بازي) آفريده ايم و شما به سوي ما بازگشت نمي‌کنيد؟

از پاسخ صريح و منطقي آن حضرت، شگفت زده شدم و به انديشه فرو رفتم. بار ديگر به سيماي

نوراني‌اش چشم دوختم. از چهره تابناکش آن حالت دگرگوني و انقلابي که در درونش ايجاد شده بود، قابل

تشخيص بود. لحظه اي به فکر فرو رفتم و سپس با لحن آرام و دلسوزانه گفتم:

ـ شما با آنکه هنوز کودک هستي و گناهي انجام نداده اي؛ چرا اين گونه منقلبي و از خدا مي‌ترسي؟

ـ مادرم را ديدم که مي‌خواست هيزم‌هاي بزرگ را روشن کند؛ روشن نمي‌شد. مقداري هيزم کوچک

فراهم کرده و آتش را شعله ور ساخت. حال، من از اين مي‌ترسم که با اين هيزم هاي کوچک (گناه) به دوزخ بروم!

«مادرم...، هيزم...، آتش...، دوزخ و...» واژه‌هايي بود که مرا به فکر فرو برد. بغضي در گلويم ايجاد شده بود. بيشتر از آينده خودم

ترسيده بودم. از آن کودک دانشور و خائف از عذاب قيامت، خواهش کردم تا موعظه و نصيحتم نمايد!

فرزند خردسال خاندان عترت، اشعار زيبايي قرائت کرد که حاکي از بي وفايي و ناپايداري خوشي هاي دنيا و استمرار گناهان آن بود.

شعري که هنوز هم من را در پنجه اسارت خويش دارد:

«دنيا را مي‌بينم که گويا پاچه هايش را بالازده و با سرعت در حال دويدن است.

دنيا براي هيچ جانداري باقي نخواهد ماند و به کسي وفا نخواهد نمود.

گويا مرگ و حوادث ناگوار، سوار بر اسبي تيزرو براي گرفتن جان آدمي مي‌دود.

پس اي دلباخته دنيا! لحظه اي درنگ کن و براي سفرِ بي بازگشت آخرت، توشه اي برگير.»2

بر شيعيان و رهپويان امام حسن عسکري عليه السلام، زيبنده است که «خدا محوري» را در تمام فراز و نشيب‌هاي زندگي فردي و

اجتماعي خويش مدّ نظر داشته باشند و با رفتار پسنديده خويش، باعث افتخار و سربلندي خاندان عترت عليهم السلام باشند.

در فراز يکي از وصاياي ارزشمند امام حسن عسکري عليه السلام اين مطلب چنين انعکاس يافته است:

«... اتَّقُوا اللّه و کُونُوا زَيْناً وَ لا تَکُونُوا شَيْناً؛ (شما شيعيان) پرهيزکار باشيد و از عذاب الهي بترسيد و زينت ما باشيد نه مايه ننگ ما.»3

در فرجام اين گفتار، شايسته است که دست نياز به سوي کردگار بي نياز بلند کرده، استمداد بجوييم تا به ما نيز قلبي خاشع و چشمي

گريان عنايت فرمايد.

اَللّهمَّ غَيِّرْ سُوءَ حالِنا بِحُسْنِ حالِک
 

1. مؤمنون / 115.

2. کرامات و مقامات عرفاني امام حسن عسکري عليه‌السلام، سيد علي حسيني، ص 22، به نقل از: احقاق الحق، ج 12، ص 473.

3. تحف العقول، حسن بن شعبه حرّاني، جامعه مدرّسين، قم، 1404 ق، ص 487 و 488؛ بحارالانوار،
 

http://www.tebyan-zn.ir

 



  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : غم هجران
الهی لا تکلنی الی نفسی طرفة عين ابداً

خدايا مرا (به اندازه ) چشم بر هم زدنی به خودم وا مگذار
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
زیر ، باران ، لطف ، خدا ، برویم ،

« رازی که امام حسن عسکری(علیه السلام) در زندان برملا کرد | پاسخ به دو سوال »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 06:24 پیش از ظهر