انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:.. اینجا گناه ممنوع ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » مذهبی و دینی » نماز » ܓ✿ღ سه شرط از شروط قبولی نماز ღܓ✿



ܓ✿ღ سه شرط از شروط قبولی نماز ღܓ✿

ܓ✿ღ سه شرط از شروط قبولی نماز ღܓ✿ -  برای آن‌که نماز مورد قبول درگاه الهی واقع شود، باید امور و شرایطی رعایت شود. امام صادق (علیه السلام) در ضمن روایتی به چند نمونه از این شروط اشاره می‌فرمایند: ای جندب! خداوند فرمود: نماز کسی را می پذيرم که در پيشگاه عظمت من خشوع کرده و به خاطر من خويش را از شهوات باز دارد و روزش را با ياد من سر کند. ابن شعبه حرانى، تحف العقول، ص 306. به نام خدا اگر قرار باشد انسان در بُعد معنوی مسیر تکامل را طی
ܓ✿ღ si avx hc av,x rf,gd klhc ღܓ✿


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵ ۰۸:۱۰ بعد از ظهر
بانو
rating
شماره عضویت : 47
حالت :
ارسال ها : 6234
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 1178
دعوت شدگان : 16
اعتبار کاربر : 92775
پسند ها : 4933
حالت من :  Sepasgozar.gif
تصویر مورد علاقه من : images/mms/yaran (13).jpg
تشکر شده : 14911
وبسایت من : وبسایت من


مدال ها:6
بهترین ارسال کننده
بهترین ارسال کننده
مدال 2 سالگی عضویت
مدال 2 سالگی عضویت
نفر اول مسابقه
نفر اول مسابقه
کاربر با ارزش
کاربر با ارزش
ستارهء انجمن
ستارهء انجمن
کاربران برتر
کاربران برتر

|

ܓ✿ღ سه شرط از شروط قبولی نماز ღܓ✿

-  برای آن‌که نماز مورد قبول درگاه الهی واقع شود، باید امور و شرایطی رعایت شود. امام صادق (علیه السلام) در ضمن روایتی به چند نمونه از این شروط اشاره می‌فرمایند: ای جندب! خداوند فرمود: نماز کسی را می پذيرم که در پيشگاه عظمت من خشوع کرده و به خاطر من خويش را از شهوات باز دارد و روزش را با ياد من سر کند. ابن شعبه حرانى، تحف العقول، ص 306.

به نام خدا
اگر قرار باشد انسان در بُعد معنوی مسیر تکامل را طی نماید و به سعادت و خوشبختی جاویدان برسد، باید رابطه‌اش را با حق تعالی تقویت نماید. در این میان، نماز مهم‌ترین پل ارتباطی بین خلق و خالق می‌باشد که در آموزه‌های دینی، سفارشات فراوانی نسبت به آن شده است.
 منتها باید به این نکته توجه شود که مسأله عمل به تكاليف دينى و از جمله اقامه نماز، یک بحث است و رسيدن به مراتب عالى كمال بحثى ديگر. مرتبه‌اى از نماز است که با انجام دادن شرایط و آداب ظاهری آن، انسان از عذاب الهى نجات مى‌يابد و موجب اسقاط تكليف مى‌گردد؛ اما اين امر بدان معنا نيست كه چنین نمازی موجب كمال وى و نزدیکی‌اش به خداوند نیز گردد.

شرایط رسيدن به مقام قرب الهى و مقبول واقع شدن نماز
رسيدن به مقام قرب الهى و مقبول واقع شدن نماز، مستلزم رعايت نكات خاصى است كه امام به حق ناطق، جعفر بن محمد الصادق (صلوات الله علیه) در ضمن یک حدیثی نورانی به آن اشاره می‌فرمایند:
«يَا ابْنَ جُنْدَب قال اللّهُ جلّ و عزّ فى بَعضِ ما اَوْحى: اِنَّما اَقْبَلُ الصَّلاةَ مِمَّنْ يَتَواضَعُ لِعَظَمَتى و يَكُفُّ نَفْسَهُ عَنِ الشَّهَواتِ مِنْ اَجْلى و يَقْطَعُ نَهارَهُ بِذِكْرى [1] ای جندب! خداوند فرمود: نماز کسی را می پذيرم که در پيشگاه عظمت من خشوع کرده و به خاطر من خويش را از شهوات باز دارد و روزش را با ياد من سر کند.»

الف: درک عظمت خدا
انسان هرچه بيش‌تر موفق به درك عظمت خدا گردد، تواضعش در مقابل ذات اقدس احديّت بيش‌تر خواهد شد و به كوچكى و ناچيزى خود پى خواهد برد. یک راه پی بردن به عظمت خدا، تفکر و تدبر در دستگاه خلقت او، افلاک، سیارات، کهکشان‌ها، زمین، خورشید و... می‌باشد و این‌که در کنار خلقت این امور شگرف ما چه جایگاهی داریم.
در همین زمینه، امام صادق (صلوات الله علیه) می‌فرمایند: خانمی به نام «زینب عطاره» از پيامبر اكرم (صلى الله عليه و آله و سلم) درخواست نمود تا عظمت خدا را برايش تشريح نمايند. حضرت فرمودند: «إِنَّ هَذِهِ الْأَرْضَ بِمَنْ عَلَيْهَا عِنْدَ الَّتِي تَحْتَهَا كَحَلْقَةٍ مُلْقَاةٍ فِي فَلَاةٍ قِيٍ‏ وَ هَاتَانِ بِمَنْ فِيهِمَا وَ مَنْ عَلَيْهِمَا عِنْدَ الَّتِي تَحْتَهَا كَحَلْقَةٍ مُلْقَاةٍ فِي فَلَاةٍ قِيٍّ وَ الثَّالِثَةُ حَتَّى انْتَهَى إِلَى السَّابِعَة [2] همانا اين زمين و هر چه در آن است، نسبت به آسمان اول مانند حلقه‌اى است كه در يك بيابان بى‌كران افتاده باشد. همين طور نسبت آسمان اول به آسمان دوم تا برسد به آسمان هفتم، (که نسبت هر كدام به آن ديگرى مانند همان حلقه است كه در بيابان تهى و پهناورى افتاده باشد).»، تأمل در این نوع مسائل باعث می‌گردد انسان عظمت خدا را درک نماید و حالت تواضع براى او نسبت به خداوند پيش ‌آيد.

ب: ترک شهوات نامشروع
شرط دوم از شرايط قبولى نماز، دوری از هوا و هوس‌های باطل است. در واقع نمازی مقبول و دارای ارزش است که صاحبش را از رفتن به سمت و سوی گناه منع کند. «اِنَّ الصَّلاةَ تَنْهى‏ عَنِ الْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَر [عنکبوت/45] همانا نماز است كه (اهل نماز را) از هر كار زشت و منكر باز مى‏ دارد.

ج: یاد خدا
شرط سوم اين است كه نمازگزار، روز خود را با ياد خدا سپرى كند. این شرط به این دلیل جزء شرایط قبولی نماز واقع شده، که باعث حضور قلب در نماز می‌شود. در واقع اگر قرار باشد انسان در نماز حضور قلب داشته باشد و به واسطه حضور قلب، نمازش مقبول واقع شود باید مقدمات آن را از قبل آماده نماید؛ لذا پیشوای ششم در بیانی فرمودند: «اِنَ‏ الْعَبْدَ لَتُرْفَعُ‏ لَهُ‏ مِنْ‏ صَلَاتِهِ‏ نِصْفُهَا أَوْ ثُلُثُهَا أَوْ رُبُعُهَا أَوْ خُمُسُهَا وَ مَا يُرْفَعُ لَهُ إِلَّا مَا أَقْبَلَ عَلَيْهِ مِنْهَا بِقَلْبِه‏ [3] همانا از نماز بنده نصفش یا یک سوم، یا یک چهارم، یا یک پنجم برای او بالا می رود و آن مقداری که از نماز حضور قلب داشته باشد، بالا می رود.» این‌که انسان در طول روز، در خلوت و جلوت، نهان و آشکارا، فضای مجازی و حقیقی، اصلا به یا خدا نباشد و در نماز بخواهد حضور قلب داشته باشد، توقعی بی‌جاست.
در واقع اگر انسان هر عکس، فیلم و یا منظره‌ای را ببیند و یا به هر صدایی و سخنی گوش بدهد و از آن‌طرف توقع داشته باشد که حضور قلب در نماز داشته باشد، این امر یک توقع بی‌جا و بی‌موردی است. چون این شخص، مقدمات حضور قلب که همان حفظ چشم و گوش از امور حرام بود را، فراهم نکرده و لذا نباید انتظار حضور قلب در نماز را هم داشته باشد.
بنابراین درک عظمت خدا، ترک معصیت، و یاد خدا  در همه حالات، از جمله عواملی است که باعث قبول شدن نماز به درگاه الهی می‌گردد.

_________________________________
پی‌نوشت:
[1]. ابن شعبه حرانى، حسن بن على‏، تحف العقول، ص 306، ‏جامعه مدرسين‏، قم‏، 1404 / 1363 ق‏.
[2]. كلينى، محمد بن يعقوب بن اسحاق‏، الكافي (ط- الإسلامية)، ج8، ص 153، ناشر: دار الكتب الإسلامية، تهران‏،1407 ق‏.
[3]. مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى‏،  بحار الأنوار (ط- بيروت)، ج81، ص 238، دار إحياء التراث العربي، ‏بيروت 1403 ق‏.

http://www.welayatnet.com















3 تشکر شده از کاربر قمرخانم برای ارسال مفید :
انتظار , مدافع حرم313 , محمدELE ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : قمرخانم

گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد



« شیرینی دل شب | نماز اول وقت »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 02:49 بعداز ظهر