انجمن یاران منتظر

ختم قرآن



آخرین ارسال ها
پروژه کرونا(COVID 19) ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین امسال اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. تا حالا به لحظه تحویل سال 1450 فکر کردید!!؟؟ ..:||:.. Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ سفره هفت سین سال 1395 اعضای انجمن یاران منتظر Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ..:||:.. اگر بفهمید بیشتر از یک هفته دیگر زنده نیستید، چی کار می کنید؟! ..:||:.. **متن روز پدر و روز مرد** ..:||:.. الان چتونه؟ ..:||:.. 🔻هدیه‌ تحقیرآمیز کِندی ..:||:.. ღ ღ ღتبریک ازدواج به دوست خوبم هستی2013 جان عزیز ღ ღ ღ ..:||:.. اینجا گناه ممنوع ..:||:..

نوار پیام ها
( یسنا : ▪️خــداحافظ مُــــحَرَّم 😭 نمى دانم سال دیگر دوباره تو را خواهم دید یا نه؟!... 🖤اما اگر وزیدى و از سَرِ کوى من گذشتى، سلامَم را به اربابم برسان... ◾️ بگو همیشه برایَت مشکى به تَن مى کرد و دوست داشت نامَش با نام تو عجین شود!... ◾️بگو گرچه جوانى مى کرد، اما به سَرِ سوزنى ارادتش هم که شده، تو را از تَهِ دل دوست داشت... ◼️با چاى روضه تو و نذری ات، صفا مى کرد و سَرَش درد مى کرد براى نوکرى... 🏴 مُحَرَّم جان؛ تو را به خدا مى سپارم... و دلم شور مى زند براى \"صَفر\"ى که دارد از \"سَفَر\" مى رسد... # )     ( سینا : حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها): «ما جَعَلَ اللّه ُ بَعدَ غَدیرِخُمٍّ مِن حُجَّةٍ و لاعُذرٍ؛ خداوند پس از غدیرخم برای کسی حجّت و عذری باقی نگذاشت.» «دلائل الإمامَه، ص 122» )     ( فاطمه 1 : ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت زهرایی و خورشید غبار قدمت کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ ای وسعت دل‌های شکسته، حَرَمت. (شهادت حضرت زهرا تسلیت باد) )     ( programmer : امام علی (ع):مردم سه گروهند: (1) دانشمندی خدایی، (2) دانش آموزی بر راه رستگاری (3) و پشه های دستخوش باد و طوفان و همیشه سرگردان، که از پی هر جنبنده و هر صدا می روند، و با وزش هر بادی، حرکت می کنند، نه از پرتو دانش، روشنی یافتند، و نه به پناهگاه استواری پناه گرفتند. )     ( programmer : امام علی ع : عاقل ترین مردم کسی است که عواقب کار را بیشتر بنگرد. )     ( programmer : امام علی (ع):دعوت کننده ای که فاقد عمل باشد مانند تیر اندازی است که کمان او زه ندارد. )     ( programmer : امام علی(ع): در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پشت دارد تا بر آن سوار شوند و نه پستانی که از آن شیر بدوشند )     ( سینا : هزارها سال از هبوط آدم بر سیاره‌ی زمین گذشته است و هنوز نبرد فی ما بین حق و باطل بر پهنه‌ی خاك جریان دارد، اگرچه دیگر دیری است كه شب دیجور ظلم از نیمه گذشته است و فجر اول سر رسیده و صبح نزدیك است. )     ( programmer : فتنه مثل یک مه غلیظ، فضا را نامشخص میکند؛ چراغ مه‌شکن لازم است که همان بصیرت است....(مقام معظم رهبری) )     ( سینا : یاران! شتاب كنید ، قافله در راه است . می گویند كه گناهكاران را نمی پذیرند ؟ آری ، گناهكاران را در این قافله راهی نیست ... اما پشیمانان را می پذیرند )     ( سینا : برای حفظ سلامتی، این دعا را هر صبح و شب بخوانید: اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ**اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه) خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار می‌دهی _ قرار بده! )     ( فاطمه 1 : ای بهترین بهانه خلقت ظهور کن صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن +++ چشمم به راه ماند بیا و شبی از این پس‌کوچه‌های خاکی قلبم عبور کن +++ آقا بیا و با قدمی گرم و مهربان قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن )     ( سینا : دود می خیزد ز خلوتگاه من کس خبر کی یابد از ویرانه ام ؟ با درون سوخته دارم سخن کی به پایان می رسد افسانه ام ؟ )    
مدیریت پیام ها


اگر این اولین بازدید شما از انجمن یاران منتظراست ، میبایست برای استفاده از کلیه امکانات انجمن عضو شوید و یا اگر عضو انجمن می باشید وارد شوید .


انجمن یاران منتظر » نهج البلاغه » حکمت ها » عجب و غرور ( 1 )



عجب و غرور ( 1 )

در این مطلب قصد دارم توجه دوستان رو به شرح و تفسیر حکمت 46 نهج البلاغه جلب کنم که واقعا نکات آموزنده ای دارد : متن حکمت 46 سَيِّئَةٌ تَسُوءُكَ خَيْرٌ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ حَسَنَة تُعْجِبُكَ ترجمه : امام علی(عليه السلام) فرمود: كار بدى كه تو را ناراحت (و پشيمان) مى سازد نزد خدا بهتر است از كار نيكى كه تو را مغرور مى كند. تفسیر : شرح و تفسير بلاى عُجب امام(عليه السلام) در اين سخن كوتاه و پرمحتوا به نكته مهمى اشاره مى فرمايد كه در سير و سلوك انسان به سوى خدا بسيار تأثيرگذار است. مى
u[f , yv,v ( 1 )


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد

اطلاعات نویسنده
چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۰۹ بعد از ظهر
عضو
rating
شماره عضویت : 535
حالت :
ارسال ها : 286
محل سکونت : : وطنم ایران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 257
اعتبار کاربر : 3802
پسند ها : 90
حالت من :  Bachemosbat.gif
تشکر شده : 639


مدال ها:2
کاربران برتر
کاربران برتر
مدال 3 سالگی عضویت
مدال 3 سالگی عضویت

|

در این مطلب قصد دارم
توجه دوستان رو
به شرح و تفسیر حکمت 46 نهج البلاغه
جلب کنم که واقعا نکات آموزنده ای دارد :

متن حکمت 46
سَيِّئَةٌ تَسُوءُكَ خَيْرٌ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ حَسَنَة تُعْجِبُكَ

ترجمه :
امام علی(عليه السلام) فرمود:
كار بدى كه تو را ناراحت (و پشيمان) مى سازد
نزد خدا بهتر است از كار نيكى كه تو را مغرور مى كند.


تفسیر :

شرح و تفسير بلاى عُجب امام(عليه السلام) در اين سخن كوتاه و پرمحتوا به نكته مهمى اشاره مى فرمايد كه
در سير و سلوك انسان به سوى خدا بسيار تأثيرگذار است. مى فرمايد:
«كار بدى كه تو را ناراحت (و پشيمان) مى سازد نزد خدا بهتر است از كار نيكى كه تو را مغرور مى كند»;
(سَيِّئَةٌ تَسُوءُكَ خَيْرٌ عِنْدَ اللَّهِ مِنْ حَسَنَة تُعْجِبُكَ).
دليل آن روشن است، زيرا انسان معصيت كارى كه از عمل زشت خود ناراحت مى شود به سوى پشيمانى و توبه و جبران آن گام بر مى دارد
حال آنكه آن كس كه از كار نيك خود مغرور مى گردد گامى به سوى رياكارى بر مى دارد. توبه آثار شوم آن معصيت را مى شويد
در حالى كه غرور عُجب و ريا از كارهاى نيك، انسان را به پرتگاه گناهان كبيره مى كشاند. در حديثى از پيغمبر اكرم مى خوانيم: «مَنْ رَأى أنَّهُ مُسىءٌ فَهُوَ مُحْسِنٌ; كسى كه خود را بدكار مى داند او نيكوكار است». به گفته مرحوم مغنيه در فى ظلال نهج البلاغه عكس اين مطلب نيز صادق است و آن اينكه گفته شود «مَنْ رَاى إنَّهُ مُحْسِنٌ فَهُوَ مَسىءٌ; كسى كه خود را نيكوكار بداند بدكار است» زيرا عُجب و غرور احسانش را تباه كرده و چه بسا سخنانى كه ايمان را نيز از اساس متزلزل سازد. در حديثى از امام صادق(عليه السلام) مى خوانيم كه فرمود: «خداوند متعال به داود وحى فرستاد: «بَشِّرِ الْمُذْنِبينَ وَانْذُرِ الصِّديقينَ; گنهگاران را بشارت ده و صديقين (والا مقام) را بيم ده» (داود تعجب كرد و) عرض كرد: اى پروردگار چگونه چنين چيزى ممكن است؟ خداوند فرمود: گنهكاران (پشيمان و نادم) را بشارت ده كه من توبه آنها را مى پذيرم و از گناهانشان صرف نظر مى كنم و صديقين را بيم ده كه از اعمالشان عُجب به خود راه ندهند». در حديث ديگرى از آن حضرت چنين آمده است كه مى فرمايد: دو نفر وارد مسجد شدند يكى عابد بود و ديگرى فاسق اما هنگامى كه از مسجد خارج مى شدند فاسق، جزء صديقان شده بود و عابد از فاسقان. سپس فرمود: اين بدان رو است كه چون عابد وارد مسجد شد به عبادت خود مى باليد و در اين فكر بود و فاسق هنگامى كه وارد شد فكرش در پشيمانى بود و پيوسته از گناهان خويش استغفار مى كرد. اين سخن را با حديث ديگرى از رسول خدا(صلى الله عليه وآله) پايان مى دهيم: خداوند به آن حضرت وحى فرستاد كه بعضى از بندگان من در مسير عبادت تلاش مى كند و شب از خواب خوش و بستر لذت بخش بر مى خيزد و مشغول عبادت مى شود و خود را در عبادت من به سختى و تعب مى اندازد. گاه من او را يك شب يا دو شب گرفتار خواب مى كنم تا در مسير صحيح گام بردارد، زيرا هنگامى كه به خواب مى رود و صبح بيدار مى شود نسبت به خود خشمگين است و خود را سرزنش مى كند و اگر او را در آنچه از عبادت من مى خواهد آزاد بگذارم، چه بسا عُجب و خودپسندى به او عارض شود و از اين راه حالتى به او دست دهد كه هلاكش در آن است.

منبع : تفسیر نهج البلاغه آیت الله مکارم شیرازی

اگر این مطلب مورد توجه دوستان قرار بگیرد
انشالله ادامه این بحث عُجب و غرور در یک فایل صوتی ارائه خواهد شد
البته ارائه بخش دوم این بحث، بستگی به علاقه دوستان دارد
آیا این مطلب براتون مفید بود که ادامش رو بصورت صوتی
منتشر کنم؟
جواب رو در زیر این پست بنویسید


ویرایش موضوع توسط : عاشق امام رضا
در تاریخ : چهارشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۵ ۱۲:۱۸ بعد از ظهر
















5 تشکر شده از کاربر عاشق امام رضا برای ارسال مفید :
رویا.... , محمدELE , ایلیا110 , سید , قمرخانم ,



  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر


    * پاسخ با بیشترین پسند
  1. پسندها :2 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید
  2. پسندها :1 برای اطلاع از پاسخ با بیشترین پسند ،دراین موضوع کلیک کنید

















امضای کاربر : عاشق امام رضا


ز آستان رضا خدا جدایم نکند 
من و جدایی آستان؟ خدا نکند ...


السلام علیک یا معین الضعفاء
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
عجب و غرور ( 1 )
دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۱۲ بعد از ظهر نمایش پست [1]
عضو
rating
شماره عضویت : 535
حالت :
ارسال ها : 286
محل سکونت : : وطنم ایران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 257
اعتبار کاربر : 3802
پسند ها : 90
حالت من :  Bachemosbat.gif
تشکر شده : 639



ادامه این بحث رو بذارم یا نه؟


  می پسندم 1     0  1 
 
 
تعداد پسند های ( 1 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : عاشق امام رضا


ز آستان رضا خدا جدایم نکند 
من و جدایی آستان؟ خدا نکند ...


السلام علیک یا معین الضعفاء
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
عجب و غرور ( 1 )
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ قبل از ظهر نمایش پست [2]
عضو
rating
شماره عضویت : 901
حالت :
ارسال ها : 761
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 283
اعتبار کاربر : 8583
پسند ها : 894
تشکر شده : 676




رسول خدا(ص) فرمود: سخت تر از زندگی یتیمی که پدرش را از دست داده، یتیمی است که امامش را نمی شناسد و بین او و امامش فاصله افتاده است، و در احکام دین سرگردان است که چه کند؟ آگاه باشید هر کس از شیعیان ما به مسایل ما آگاهی دارد، و چنین یتیمی سرگردان از احکام ما را بنگرد و او را ارشاد و هدایت نماید و شریعت ما را به او بیاموزد، کان معنا فی الرّفیق الاعلی؛ آن راهنما،در بهشت با گروه ما و همدم پیامبران در جایگاه رفیع و ارجمند خواهد بود.»بحارالأنوار ج 2، ص 2.


شخصی در شب ظلمانی پر از وحشت در بیابانی پر خطر، راه را گم کرده و هرلحظه خطرهای گوناگون او را تهدید می کند، اگر او با همین وضع به راه خود ادامه دهد، روشن است که با شدیدترین وضع به هلاکت می رسد، ولی هرگاه ناگهان یک نفر با چراغی تابان نزد او آمد، و او را به راهی راهنمایی کرد، و همراه او در آن راه که پایانش بهشتی پر از نعمت ها است رسید، به راستی آن شخص به چه سعادت عظیمی نائل شده است؟ آیا شما کدام را می پسندید؟


  می پسندم 2     0  2 
 
 
تعداد پسند های ( 2 ) از این کاربر
تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر

















امضای کاربر : سید














 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
عجب و غرور ( 1 )
سه شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ ۰۷:۱۳ قبل از ظهر نمایش پست [3]
عضو
rating
شماره عضویت : 901
حالت :
ارسال ها : 761
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 283
اعتبار کاربر : 8583
پسند ها : 894
تشکر شده : 676




رسول خدا(ص) فرمود: سخت تر از زندگی یتیمی که پدرش را از دست داده، یتیمی است که امامش را نمی شناسد و بین او و امامش فاصله افتاده است، و در احکام دین سرگردان است که چه کند؟ آگاه باشید هر کس از شیعیان ما به مسایل ما آگاهی دارد، و چنین یتیمی سرگردان از احکام ما را بنگرد و او را ارشاد و هدایت نماید و شریعت ما را به او بیاموزد، کان معنا فی الرّفیق الاعلی؛ آن راهنما،در بهشت با گروه ما و همدم پیامبران در جایگاه رفیع و ارجمند خواهد بود.»بحارالأنوار ج 2، ص 2.


شخصی در شب ظلمانی پر از وحشت در بیابانی پر خطر، راه را گم کرده و هرلحظه خطرهای گوناگون او را تهدید می کند، اگر او با همین وضع به راه خود ادامه دهد، روشن است که با شدیدترین وضع به هلاکت می رسد، ولی هرگاه ناگهان یک نفر با چراغی تابان نزد او آمد، و او را به راهی راهنمایی کرد، و همراه او در آن راه که پایانش بهشتی پر از نعمت ها است رسید، به راستی آن شخص به چه سعادت عظیمی نائل شده است؟ آیا کدام بهتر است؟آیا شما کدام را می پسندید؟


  می پسندم        0 
















امضای کاربر : سید














 
گزارش پست !

اطلاعات نویسنده
عجب و غرور ( 1 )
پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۱۶ بعد از ظهر نمایش پست [4]
عضو
rating
شماره عضویت : 535
حالت :
ارسال ها : 286
محل سکونت : : وطنم ایران
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان : 257
اعتبار کاربر : 3802
پسند ها : 90
حالت من :  Bachemosbat.gif
تشکر شده : 639



سلام
به درخواست یکی از کاربران عزیز
مبنی بر ادغام کردن بخش دو و یک بحث عجب و غرور
در یک پست یکجا،
لذا تصمیم گرفتم بخش دوم را هم یک بار دیگه در اینجا بذارم
تا هر دو در یک پست باشه
:

عجب و غرور ( 2 )
با ادامه بحث در بخش دوم در خدمت دوستان هستیم
این برنامه چند ماه پیش از سمت خدا پخش شد
دیدم واقعا مطالب خوبی میگه
رفتم پیدا و آماده و کوتاه کردم
فقط دوستان فیض ببرند
مطالب جالبی میگن هجده دقیقه بیشتر نیست
تشکر هم نمیخوام فقط لطفا تا آخر گوش و عمل کنید
به منم دعا کنید

پخش آنلاین

برای پخش شدنش، (ضمن اطمینان از آپدیت بودن فلش پلیر سیستم )
روی فلش قرمز زیر کلیک کنید






دانلود فایل :

برای دانلود اینجا کلیک کنید
 


ویرایش ارسال توسط : عاشق امام رضا
در تاریخ : پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ ۰۴:۲۵ بعد از ظهر



  می پسندم        0 
















امضای کاربر : عاشق امام رضا


ز آستان رضا خدا جدایم نکند 
من و جدایی آستان؟ خدا نکند ...


السلام علیک یا معین الضعفاء
گزارش پست !


امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد


برچسب ها
عجب ، غرور ،

« حکمت 379 تا 385 | عُجب و غرور ( 2 ) »

 











انجمن یاران منتظر

چت روم یاران منتظر

چت روم و انجمن مذهبی امام زمان



هم اکنون 11:48 پیش از ظهر