(نسخه قابل پرینت موضوع)
عنوان موضوع : طرز تهیه شیربرنج ویژه ماه مبارک رمضان
نمایش موضوع اصلی :

باران 313 یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ بعد از ظهر

مواد لازم:

برنج یک پیمانه (۲۰۰ گرم)-شیر دو لیتر-گلاب نصف پیمانه

 

برنج را به دقت می شوئیم ودر اب به مدت دو ساعت خیس می کنیم. سپس آن را با دو لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود. آنگاه شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملاً پخته و غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده و بعد از دو سه جوش آن را از روی حرارت بر می داریم و با شکر یا شیره و یا انواع مربا مصرف می کنیم.

 


Powered by FAchat