آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۵ بعد از ظهر
|
|||||||||||||
بانو
![]()
شماره عضویت :
67
حالت :
![]()
ارسال ها :
7487
محل سکونت : :
شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
![]()
تعداد بازدیدکنندگان :
380
اعتبار کاربر :
47753
پسند ها :
10840
تشکر شده : 7322
وبسایت من :
وبسایت من
|
مواد لازم: برنج یک پیمانه (۲۰۰ گرم)-شیر دو لیتر-گلاب نصف پیمانه
برنج را به دقت می شوئیم ودر اب به مدت دو ساعت خیس می کنیم. سپس آن را با دو لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود. آنگاه شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاملاً پخته و غلیظ شود. گلاب را اضافه کرده و بعد از دو سه جوش آن را از روی حرارت بر می داریم و با شکر یا شیره و یا انواع مربا مصرف می کنیم. می پسندم 4 0 4 ![]() تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||
![]() ![]() |
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
|