آخرین ارسال ها |
نوار پیام ها |
مدیریت پیام ها |
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
اطلاعات نویسنده |
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۵۹ بعد از ظهر
|
|||||||||||||
بانو
شماره عضویت :
67
حالت :
ارسال ها :
7487
محل سکونت : :
شهر باران هاي نقره اي
جنسیت :
تعداد بازدیدکنندگان :
380
اعتبار کاربر :
47753
پسند ها :
10840
تشکر شده : 7322
وبسایت من :
وبسایت من
|
رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای میخورند. چرب و خیلی شیرین است. مغازههایی که رشته خوشکار میفروشند آن را پیش رویتان تهیه و سرخ میکنند و داغ و برشته تحویلتان میدهند.
مواد لازم :
آب : 4 پیمانه
مغز گردو چرخ شده : 100 گرم
مغز هل ساییده شده : به میزان لازم
آرد برنج : 2 پیمانه پلو پز
روغن مایع : برای سرخ کردن
دارچین : یک قاشق مرباخوری
شکر : 1/5 پیمانه
مواد لازم برای شربت :
آب : 1/5 لیوان
دارچین : یک قاشق مرباخوری
شکر : به میزان لازم
روش تهیه شربت :
آب و شکر را مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر میداریم و پودر دارچین را به آن اضافه میکنیم.
روش تهیه خوشکار :
مغز گردو، مغز هل، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط میکنیم به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود.
طرز تهیه:
ابتدا برنج را میشوییم و چند ساعتی آن را خیس میکنیم .بعد آن را روی دستمالی میریزیم تا آب آن گرفته شود.
سپس برنج را آسیاب میکنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج برای رشته خوشکار برنجی است که شیرین و چسبان باشد. )
آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط میکنیم و چند ساعتی آن را کنار میگذاریم.
سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده به آرامی خالی میکنیم.مایه را در ظرف مخصوص شانه خوشکار میریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است).یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب میکنیم .انگشتان را روی تکتک سوراخهای شانه میگذاریم و آن را روی سینی قرار میدهیم و یکباره انگشتان را بر میداریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم میکنیم. بعد از چند ثانیه آن را برمیداریم و روی پارچه تمیزی قرار میدهیم. بلافاصله چهار گوشه آن را به داخل تا میکنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی میآوریم .از مایه وسط روی یک سمت از آن میریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است، روی آن میآوریم و با کناردست اطراف آن را میچسبانیم. سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ میکنیم .سپس در شربت میغلتانیم و در ظرف مناسبی میچینیم. می پسندم 3 0 3 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
|||||||||||||
|
اطلاعات نویسنده |
رشته خوشکار گیلانی مخصوص افطار
یکشنبه ۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ بعد از ظهر
[1]
|
|||
می پسندم 1 0 1 تعداد آنلایک ها ( 0 ) از این کاربر
|
||||
|
امکان افزودن پاسخ به این موضوع وجود ندارد امکان افزودن موضوع در این بخش وجود ندارد |
برچسب ها
|
رشته ، خوشکار ، گیلانی ، مخصوص ، افطار ، |
|